- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
zazenke #5455 üzenetére
Van amit nem fog (tud) javítani. 6 éve van olyan Apple TV-m amiben van ventilátor, soha nem pörgött fel azaz 0 zajkibocsátással működött, ennyi nekem elég. Amúgy hiányos írásjelekkel nem tudok mit kezdeni, de gondolom kérdeztél.
A fürgébb, az annyira nem érzékelhető lejátszás szempontjából, de néhány játéknál sem éreztem, hogy annyival jobb lenne. Egy 2017-eshez képest gyorsabb, 2021-eshez képest elenyésző a különbség, legalábbis filmek esetében. Nekem elég volt 5 hét szenvedés, szórakozni szeretnék ha használom, és nem szenvedni. Ha valóban javításra kerülnek ezek a dolgok, illetve ha idén veszek egy újabb, QMS képes OLED-et vagy MiniLED-et, akkor megint veszek egy 2022-es ATV-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest