Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9340) tbc2


tbc2
tag

Sziasztok!

A Wifi és GPS vétellel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Nekem a Redmi Note 4-em mellett nagyon gyenguszka volt mindkettő (ha a szilikon tokot levettem, egy minimálisan javult a helyzet, de még így is gyengébb volt, mint a Note4 szilikon tokban. A GPS-t úgy kell elképzelni, hogy indoor nem tudja összehozni a fixet, a mellette lévő Note4 igen. A valóságban használhatónak tűnt, ott eddig egyetlen alkalommal gondolta úgy, hogy a párhuzamos úton megyek (de mindezt kis mintavétel után írom).

A wifivel kapcsolatban pedig az van, hogy készítettem Wifi Analyzerrel képeket, és míg a Note4 számtalan hálózatot lát, addig a Note7 3-at, és azokat is mikor mennyivel, de tipikusan 5-10 dBm-mel kisebb térerővel... Ez a típusra magára jellemző, vagy az én konkrét készülékem sz@r?

Felmerült bennem, hogy lehet, hogy a Note4 volt a megengedettnél jobb antennával/rádióval ellátva, és azért volt ilyen jó a vétele, de ahogy a feleségem fogalmazta, míg a Note4-gyel agyrákot lehetett kapni, addig a Note7-tel agyf@szt, hogy nincs wifi térerő :D

Illetve visszakeresgéltem, hogy az automata fényerő problémája többeteknél volt, hát nálam is van. Arra végül lett valami megoldás? Global 11.0.0.4.

A kijelzővel egyébként elégedett vagyok, nagyon szép színei vannak, a kamerájával szintén. Az akksiidő nálam (még SIM-kártya nélkül van, ma költözik át a feleségem rá) eddig teljesen vállalható (Waze, böngészés, fényképek, ismerkedés volt eddig). Sebesség szintén rendben van.

További részletek hamarosan :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.