Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8997) tbc2


tbc2
tag

Sziasztok!

Tegnap vettem egy Redmi Note 7-et. Még egy ideig a régi Note 4-emen lakom, idővel szépen át fogok költözni, de egy érdekességre felhívnám a figyelmet. Én a Note4-en még a 9.6.3-on ragadtam (MIUI 9 Global Stable), és az utóbbi pár napban nekem is sokkal jobban fogy a szufla az akksimból, mint szokott. Fele-harmada annyi az üzemidőm, mint szokott.

Tudom, hogy nagyon összeesküvéselmélet-szagú, amit írok, de nem gondoljátok, hogy Kínának szüksége volt az elmúlt pár napban "némi" compute powerre, és distributed módon be-besegítettünk nekik egy backdooron keresztül? :)

Ugyanezt a jelenséget tapasztalják a Note4 topicban lakók is, akik MIUI ROM-on vannak és az esetem bizonyítja, hogy NEM a 11-es MIUI az oka, hanem 2019 december eleje-közepe az az időszak, amikor a MIUI user típustól függetlenül lassulást/pörgő procit/csökkent akkuidőt tapasztalnak.

Ha tippelnem kéne, szerintem nem a pí értékét számolják ki még pontosabbra :)

A Redmi Note 7-ben tegnap nem volt SIM kártya, nem volt Wifin sem, és alig-alig merült, pedig használtam fényképezésre elég komoly mértékben. MIUI 11-en van. Tehát önmagában a MIUI 11 nem indok arra, hogy gyorsan merüljön a telefon. Ezzel ellentétben a MIUI 9-es Note4-em konkrétan töltőre dugva is merült (jó, nem 2A-es "gyors"töltő volt)...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.