Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8905) azimut válasza #22743424 (#8901) üzenetére


azimut
aktív tag

Nem igazán "olgatok", valós, napi használtban van a telefon. Frissítéskor vannak gondjaim, amint azt írtam, pár perc alatt minden visszaállítható, így folyamatosnak tekinthető a használat. Természetesen telefonálás, zenehallgatás, gps, bár a környéket jól ismerem, némi szakmai fotózás, videózás. Na igen, a közösségi oldalak felejtősek, sajnos ezek árnyoldalait tapasztaltam meg csak, ezért leíratkoztam ezekről, cserében weboldalt tartok fenn, azt reszelgetem, aki akar, a nekem fontos ügyekben megtalál.

Névjegyzék a tárhelyen, sms-ek értelmezés után törlésre kerülnek, híváselőzmények felejtősek, aki fontos, névjegyzékbe kerül. Az utóbbi időben keveset fotóztam, ami ebből kell, már egyéb tárhelyen van.

Ha a "romolgatás", tehát az itteni hozzászólásaim gyakoriságát megfigyeled, nem zárja ki a napi szintű használatot. Nyilván, az itteni megjelenéseim itt töménynek hatnak. Egy új telepítés 5 perces szintidőn belül megvan, a visszaállítás sem sokkal több. A tökéletesre törekszem, ez most éppen a már említett custom rom. Ha úgy érzed, hogy ez itt sok belőlem, szívesen visszavonulok :) .

"Az kizárt, mert nem tudom."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.