- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
rumos14 #5881 üzenetére
Én most vettem meg az OVPN Finder Pro-t, 574 Ft volt de legalább tudok szűrni országokra, sebességre, sávszélességre. Ha USA keveset ad, akkor lehet próbálni a többit: Nagy-Britannia, Németország, Japán, Szingapúr, Malajzia. Ja és az időzónát átállítottad arra az országra ahova mentél? Én tegnap este 11 után kezdtem nyomkodni. Aztán toltam még pár event-et, majd amikor elküldtem szervízelni az autót, akkor éjféltől fél 1-ig csak reklámokat néztem, de fáradt voltam, meg amúgy is reggel fél 6-kor kelek és vezetni kell 1 órát melóba, szóval aludni kellett egy kicsit...
-
.Habi
csendes tag
válasz
rumos14 #5881 üzenetére
Én úgy állnék hozzá, hogy 5 is több a semminél.
Nagyon hektikusan működik. Egyik nap csak ~10 gold jön össze, máskor több száz. Én sem tudom mi befolyásolja. Hétvége jó volt, talán a black friday miatt, tegnap csak 10 jött össze. Bár nem is nagyon erőltettem, inkább az eventet toltam. Holnap lehet jobb lesz. Lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest