Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
-
Lirion
addikt
Úgy tűnik a valódi ellenfelek ellen már nem veszem fel a versenyt. Ez van.
Azok nem valódi ellenfelek, csak a nevük a botok felé került. Mondjuk úgy, hogy a tsm barátok a hard botok. Egyébként lehet egy kicsit trükközni, hogy beülsz mondjuk a nissan silviaba és eliminationben egymás után 4-5ször utolsó leszel. Akkor a botok gyengébbek lesznek, ami azt jelenti, hogy a kanyarokban gyök kettővel fognak menni és 3 kanyar után lehagyod az összeset. Viszont így lehet, hogy az ellenfelek egy része vagy mind hagyományos botok lesznek és akkor nem jár annyi plusz pénz.
-
bostone
addikt
Lirion:
Tableten messze van a visszapillantó gomb, nem érem el. Vagy megyek, vagy nézelődöm...
Galaxy S2-őn működik a tükör, állítanom sem kell semmit. Amíg nem töltöttem le a telefonra, nem is tudtam, hogy egyáltalán funkcionál.
Engem is terelgetnek rendesen a botok, de ez inkább csak növeli a játékélményt. Androidon ez az első olyan szimulátor szerű game, ami igazán leköt. Néha csak leülök, hogy száguldok egy kört és azon veszem észre magam, hogy eltelt két óra. Picit meglepő, hogy egy geek oldalon ilyen kevesen mutatnak érdeklődést iránta, mert szerintem pazar.intelMMX:
A platform gátat szabhat egy ilyen mértékű optimalizációnak. IOS-en sokkal egyszerűbb a helyzet.
mustang08:
Eleinte nekem is egyszerűbb volt futamot nyerni, talán pont az akadályoz, hogy rengeteg "barátot" gyűjtöttem, és az én tehetségem valószínűleg nem mérvadó hozzájuk képest. Kikapcsolt stabilizátorokkal könnyen az út mellett találom magam. Az, hogy szeretek játszani, nem feltétlenül jelenti, hogy tudok is. Commodore64-el kezdtem, ahol az autók nem is igazán autókra hasonlítottak. A PC-s korszak beköszönte után is toltam, amit engedett a videokártya, aztán kimaradt néhány év. Úgy tűnik a valódi ellenfelek ellen már nem veszem fel a versenyt. Ez van.
-
Lirion
addikt
válasz
intelMMX #138 üzenetére
Itt is van következménye, ugyanis a törések okozta teljesítmény csökkenés verseny közben, azonnal jelentkezik. Ha tönkre vágod a motort és 1mpvel lassabban gyorsul a kocsi, azt hamar észre veszed. Ráadásul pénzbe is kerül, ami egy drágább verdánál mar nem kis összeget jelent es a szervizelni valók is jobban kopnak, ha roncsderbit jatszol. Kétszer berongyolsz a tömegbe mondjuk egy mclarennel vagy lamborghinivel es mehetnek szervizbe egy órára...
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az autoféket teljesen ki kell kapcsolni. Az első kanyarban nem kell fékezni, csak hagyni kell, hogy nekik csattanjon az autód. Ezzel jó pár hellyel előrébb lehet kerülni, igaz eléggé lestrapálja az autót. Néhány kanyart meg egyszerűen csak le kell vágni és máris első vagy.
-
bostone
addikt
A győzelemtől igen messze állok sok esetben. Az első két-három kanyarban, akiket elérek azokat megelőzöm, aztán követem a többieket, de így is problémát jelent, hogy a kigyorsításnál befognak. Szórakozok a menetstabilizátorok ki-be kapcsolgatásával, azt jó lenne valahogy kipakolni a műszerfalra, hogy ne kelljen a menübe lépkedni.
Azt tudja valaki, hogyan tudok jobbra-ballra tekingetni? -
bostone
addikt
válasz
intelMMX #131 üzenetére
Én nem kikapcsolni akarom, hanem bekapcsolni, de egyszerűen nem változik semmi. Pár napja még működött...
Azt hittem, hogy a tegra proci majd simábban kezeli a grafikailag megterhelőbb játékokat. A tükörben szeretném látni az ellenfelek melyik irányból támadnak, csak ennyi lenne a kívánságom. -
intelMMX
senior tag
Arra a programra gondolsz amivel belehet állítani a minőségét a képnek?
Az szerintem nem az igazi megoldás. Írni kell a fejlesztőknek hogy a beállítás menüt egy ilyen "visual quality" menüponttal lássák el. Persze ami nagyon részletes és ki lehetne kapcsolni az árnyékot és a tükröződést, hogy akinek 1magos gyenge gépe van az is tudjon játszani, mert ez a szegényekkel kib@szás -
Lirion
addikt
-
bostone
addikt
Azt meg tudom tenni, hogy kilépek a jelenlegi facebook account-al, regelek egy újat, majd belépek és az elért eredményeim és autóim megmaradjanak?
Talán, ha valaki levelezne a support-al, előbb-utóbb magyarul is "megszólal" a játék. Egyébként, tényleg nem zavaró, minimális angol tudással is elboldogul az ember.
-
Lirion
addikt
Ha jobb ötleted nincs, csinálsz egy facebook accot Racer István néven, beírod a keresőbe, hogy real racing 3 és az így megtaláld csoportokba bejelentkezel, hogy lásd a tagokat. Utána értelemszerűen 10 perc alatt végig jelölsz mindenkit és másnapra lesz 2-300 "barátod", akiket a játékban leverhetsz.
Game centeres módszert nem tudom, én droidról játszok, de ez a facebookos módszer iphone-on is megy.
(#125) Szabie85
Miért kell neked magyarítás? Nem nagyon benne olyan szöveg, amit ne lehetne 5 perc után megérteni. -
Szabie85
tag
Magyarosítás van a játékhoz (androidra)?
-
Lirion
addikt
Fel kell venni rengeteg barátot és ellenük versenyezni. A szériák utolsó cup versenyét kell ismételgetni, azok adják a legtöbbet. Van olyan verseny, amit ha megnyersz, 21 barátot legyőzve, akkor a végén közel 60k R$-t kapsz, de egy sima 3-4 körös cup versenyen is lehet 35-40k-t gyűjteni, csak legyen sok barátod. Egyébként kb 24-25 millió R$ és kb. 1400 gold kell, hogy az összes autót megvehesd .
-
intelMMX
senior tag
Esetleg bankrablással, de nem hiszem hogy ezt már beleprogramozták...
...talán az updatekor már támogatott lesz -
llaszlo
veterán
Csak az apk-t le lehet valahonnét tölteni?
A telóm nem támogatott és frissíteni szeretném. A full appot már megtaláltam, de nem tudom letölteni.
Ez nem warez, mert ingyenes program. -
bostone
addikt
Lehet, hogy egyszer lesz, talán a 4. rész.
Hogyan tudnék hirtelen összehozni 220000-et? A felsőbb kategóriákban mekkora összegeket lehet nyerni?
-
intelMMX
senior tag
Gondolom ez a felhő lehetőség regisztrációt igényel.
De jó ötlet és ingyenes a játék is szóval szerintem oké.
A multi azért kellene bele. -
intelMMX
senior tag
Megvan a megoldás gyerekek....harckocsival kell menni
Nincs ember, nincs probléma -
bostone
addikt
Jelentem a játékállást, a legutóbbi frissítés után, el lehet menteni a felhőbe.
Nice!
Lehetséges online versenyek rendezése vagy csak az idők versenyeznek a barátok közt? Hogyan működik egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Életképes-e a Freemium koncepció egy ilyen játékban? Sokak szerint nem.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest