Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Jaja..meg azt a data filet..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
Most néztem, hogy nekem azt írja, hogy:
Az online funkció nem lesz elérhető 2014.03.25 ig.... :S Ezt nem vágom
meg valami kódot: 10055iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
Másnál is csinál olyat , hogy nem csatlakozik a nethz? Nekem sem wifin, sem pedig mobilneten nem megy, nem tudok menteni sem... :S Elég bosszantó. Kb. 3 -4 napja kezdte le csinálni, addig nem volt vele semmi gond..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
válasz k78chriss #98 üzenetére
A játék mappáján belül, a doc mappát másoljátok ki egy az egyben, mejd tegyétek át egy másik telóra amin éppen nincs semmilyen fontos mentés a játékkal kapcsolatban. ( ezzel lehet tesztelni , hogy jó-e amit mondtam vagy sem. )Mikor átmásoljátok mindent felülírni, és elvileg jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Na van egy megoldás a laggok csökkentésére esetleges megszüntetésére.
Amikor elindítod a játékot csatlakozni akar wifihez és/vagy 3g - hez. Itt lépj be a wifi kapcsolatba amit ő felajánl, de ne kapcsold be a wifit, és a 3g-t pedig offold. Aztán nyomsz egy visszagombot és már tölt is a game. Így érezhetően megszűnik a lagg, amit valószínűleg az online eredmények folyamatos lekérdezése okoz. Amikor sok autó van a pályán érezhetően szépen szalad a játék. Remélem tudtam vele segíteni.[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Igen vannak benne, bár nálam szebb a kép, mint za amit belinkeltél . Asszonynak I4 e van és nála elég szépen fut, bár ott is van 1-2 lagg... De hátha lesz javítás .
-
plejik
addikt
S3 - on laggol sajnos.... ez nagyon kellemetlen pedig nagyon vártam. Remélem hamarosan jön valami javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CNC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest