Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Abu85 #381 üzenetére

Ezt észre sem vettem, kimaradt.. :B

Ééértem.., azt mond meg nekem kérlek, h ennyi erővel akkor miért nem színesítitek a CPU teszt repertoárt egy videótesztel is?!

Értem ez alatt hogy pl berakhatnátok tesztként a Barátök közt adott epizódjából azt a jelenetet amikor Magdi anyus leesik a lépcsőn..
    Ugye ez kellően népszerű is, ki lett hangsúlyozva h ez fontos.

Garantáltan ugyan azt fogja látni az összes felhasználó a tesztben szereplő processzorokkal, sőt, még az FPS is ugyan annyi lesz mindenkinél, pontosan úgy ahogyan a 2013-as TR esetében is adott VGA-val, kvázi az összes kritériumnak megfelel amit a TR ezen verziójának benchmarkja teljesíteni tud egy CPU tesztben, hasonlóképp gazdagítva az összesített eredményt. Na? ;)
    Aki nem szerette Magdi anyust vagy a sorozatot az majd átugorja azt a grafikont.

Viccet félretéve, offense szándék nélkül.., remélem érzed ez az észrevételed mennyire felesleges volt. :B :R

• DeRP

csendes tag

Valóban ezt fogja látni a user, ha egy dilettáns idióta és 4k-nál is bekapcsolva hagyja a 4x supersamplinget. Egy prohardver tesztnél pedig finoman szólva is kérdéseket vet fel. Főleg, ha a kevés játék miatt ennyit tud torzítani az eleve átlagot átlagoló diagramon.

• AxBattler

félisten

Jogos, csak akkor minek került a tesztbe, ha nem mutatja az egyes procik közötti különbségeket?
    ARMA 3-nak - úgy tudom - picit magasabb a prociigénye... ;)

• Yany

addikt

Abu, az igaz, hogy helyesek, csak azt nem hívjuk processzor tesztnek, mert nem azt teszteled (nem is indukálnak semmit a processzorokra vonatkozóan, max annyit, hogy "igen, kiszolgálják a gpu-t). A teszteknek nem mindent kizáróan egy az egyben a valós körülményeket kell reprezentálni, hanem egyfajta előrevetítést is szolgálnia kell, hogy amikor tényleg a proci a szűk, akkor hogy viszonyulnak egymáshoz. Ha pedig üldözzük a valóságot, akkor pl. a BF, DOTA és társaival kizárólag multiplayert kell tesztelni, mert a gamerek túlnyomó többsége is így tolja és a processzorok terhelése is rögtön másképp néz ki, akár maradva a nagy felbontáson is. Szóval attól mert igazad van, attól még nem a lényeget fogtad meg. Fura, hogy egy szakértő oldal szerkesztőinek ezt meg kell magyarázni, pedig alapvetően én nem is kételkedek a kvalitásaitokban. Most valahogy szétcsúsztatok gyerekek.

szerk.: ha pedig egy teszt mindenképp szeretne foglalkozni olyan valós körülményekkel is (tehát még mindig nem single player BF tesztről beszélek), ahol tényleg nincs igazi különbség a mért adatok között (teszem azt mondjuk egy NFS, vagy DIRT teszt 4K felbontáson, ahol a procik már kvázi vegetálnak kis túlzással), akkor oda elég egy mondatnyi megjegyzés grafikonok nélkül, hiszen nincs jelentősége. A teszt a jelentőséggel bíró elemeket kell hangsúlyozza. Lehet szó apróságokról is persze, de grafikonokat készíteni és elemezgetni és összesítésbe tenni ilyen dolgokra épülő gondolatokat... és ezt neked kell elmondani? :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés