- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsopa
tag
válasz
AxBattler #384 üzenetére
Az Arma3-at nagyon elcseszték. Vagy 3 éves játék legalább... 3 év alatt, kb 6 féle top VGA-val (gtx680oc, gtx780oc, gtx780TIoc, R9290Xoc, gtx980oc, gtx980TIoc, gtx1080oc... mind kimaxolva tuninggal... mire a 1080TI gamingot megvettem addigra már unistalláltam a játékot, feladtam...) fullhd-ben próbálkoztam vele (I7 4930k-val is ami ugyebár 6 magos, és az utóbi években I7 4790k-val ami megintcsak nem gyenge proci bár 4 magos), és ugyanazt a lag-hegyet kaptam... max beállításokkal (ismétlem csak fullhd-ben), kb 20 fps-el megy a játék... (olyan konfigon, amin pl egy AC Unity fullhd maxgrafika, max élsimításokkal 60-80 fps-el tökéletesen megy) hogy ez CPU szál igény vagy más nem tudom. Nem hinném, hogy pusztán CPU igény lenne, és ha mégis, akkor egyáltalán minek ekkora cpu igény egy játéknak? (főleg ilyen réginek még most is) Inkább csak az ott a baj szerintem, hogy egyszerűen elbarmolták, ahogy mondani szokták, opitmalizálatlan... Node ennyire? Ez nem simán bugos, hanem az egész játék maga a bug.... Egyébként Hasonló a Metro is, hiába az újabb erősebb vas... ugyanúgy marad stabilan egy lag hegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-11400
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged