Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Johnnyxy27

aktív tag

válasz sb #154 üzenetére

mondok egy gyakorlati példát, amit a tesztek nem mutatnak ki, nyáron volt az a nagy win10 frissítés, ami menet közben letöltött vagy egy gigát meg installálta, és mivel egy röccenést se láttam teljesítményben, pedig pont akkor játszottam! Csak oldalt láttam az értesítési ablakban hogy ezt meg ezt telepített, meg is lepődtem. Ilyen apróságokban látom a különbséget a sata ssd-hez képest. No meg pendrive-ról kb 5 perc első boot képernyőtől a 64 bites win10 kulcsra kész állapottól! Ez sata ssd-vel percekkel volt több. Tudom, tudom, PERCEK, de akkor is én türelmetlen vagyok, meg mindent azonnal akarok, ilyen felhasználó is van! Én ilyen szempontok alapján érvelek. Egy q6600-as gép is sokkal gyorsabb ssd-vel, de egy gyorsabb rendszer alatt köröket ver rá, mert nincs bottleneck, ne mondd már, hogy ilyen nincs! A felsőkategóriás gép alatt, az ÉPPEN ADOTT csúcskategóriát értettem, ne fordítsd már ki, itt senki vérpistike :)! Csak az igények változnak. Ne mondd már, hogy nem mindenből a legjobbat vennéd, ha a jézuska adna mondjuk félmisit keretnek vasra:)! Ugye?

Új hozzászólás Aktív témák