Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bazeeeeee. ezt nem hiszem el. felment, gyönyörűen szalad, jó most mászik rá minden úgyhogy teker mint atom és merül is rendesen, de az előbb kicsit hagytam pihenni, simán vállalható volt a melegedés. a gnome felületet még szokni kell, nagyon hiányzik a wingomb és gépelek meg pár apróság, lerántottam rá az unity-t de abban meg az alsó sáv hiányzik nagyon, úgyhogy végülis marad a gnome.
arra leszek még kíváncsi hogy a vinyót hogy kapcsolja le, mert az előző vinyómnál folymat kivágta parkolóra aztán egyből vissza, úgyhogy kattogott kb 10 másodpercenként. azt úgyis cseréltem azóta nem volt fent linux kíváncsi vagyok mit szól hozzá. van valami laptop mode amit írkáltak sokszor hogy érdemes lenne bekapcsolni, de eddig nem sikerült, lehet érdemes lenne ráfeküdni.
köszi mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Seed szerver topic
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest