Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bazeeeeee. ezt nem hiszem el. felment, gyönyörűen szalad, jó most mászik rá minden úgyhogy teker mint atom és merül is rendesen, de az előbb kicsit hagytam pihenni, simán vállalható volt a melegedés. a gnome felületet még szokni kell, nagyon hiányzik a wingomb és gépelek meg pár apróság, lerántottam rá az unity-t de abban meg az alsó sáv hiányzik nagyon, úgyhogy végülis marad a gnome.
arra leszek még kíváncsi hogy a vinyót hogy kapcsolja le, mert az előző vinyómnál folymat kivágta parkolóra aztán egyből vissza, úgyhogy kattogott kb 10 másodpercenként. azt úgyis cseréltem azóta nem volt fent linux kíváncsi vagyok mit szól hozzá. van valami laptop mode amit írkáltak sokszor hogy érdemes lenne bekapcsolni, de eddig nem sikerült, lehet érdemes lenne ráfeküdni.
köszi mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SUSE Linux
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest