- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"S ez sose fog megoldódni, amíg ilyen a világ, mert a linux nem hoz annyi pénzt, érdekeltséget senkinek, nincs mögötte olyan tőke amiből támogatás szerezhető (szponzorálás, lobbizás stb stb), így a gyártói támogatások elmaradnak és akadályozni fogják a opersource fejlesztéseket."
ezzel mindenképp vitatkoznék. első linuxos "élményem" kb 6 éve volt. akkor minden igyekezetem ellenére sehova se tudtam eljutni. folyamat termináloztam meg googliztam mit merre kéne hogy fusson, aztán valamit elszúrtam akkor nem tudtam megcsinálni. azóta kb másfél évente rámjött mindig hogy nézzünk rá, és egyre jobbnak tűnnek. egyre több hw-t támogat, egyre stabilabban, és nem űgy tűnik nekem hogy a tendencia változna. csak az üteme nem olyan mintha komoly lé lenne benne.
otthon meg a legtöbb user pont az általad leírtakat csinálja, arra meg bőven elég lenne bármi szinte. vannak igények persze amiket nem tud kielégíteni, ez tény
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest