- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
A directX MS "találmány", dx9-ig még csak-csak megoldja a wine -kis szerencsével- de újabb játékok nem működnek az 99%. Mondjuk a jelenlegi konzolport játékokat (tisztelet a kivételnek) lehet, hogy futtatná, de azért ez nem lenne next-next-finish.
A fő rendszert definiáljuk. Időd nagy részét játék teszi ki? Y: goto Win 7. Netezés, filmek? goto linux. Mivel időmet mostanában kisebb részben teszi ki a játék és a munka itthon, így Fedora indul - ezzel asszony is netezhet, megnyithatja a "külddödtovábbvagyszívtelenvagy" leveleket, stb.
"Gyerekes" gépnek is jó. Fedoránál nincs delre törlés (alapból nincs engedve, de bekapcsolható), nincs névre kattintva file vagy mappa átnevezés, és mappákat sem lehet szabadon ide-oda toszigálni meg mozgatni. Fontosabb beállításokhoz jelszó kell - akár percenként kéri, ha olyan dolgot piszkálna - hasznos ez is, persze kinek-mi.CPT.Pirk: Precise-re frissítettem kicsit korán, utána voltak bajok. 2008-as Ubuntunál emlékszem még szívózásra, utána csak akkor volt gond, ha AMD oldalról frissítettem vmiért. Sajna ez úgy látom minden disztróra igaz: AMD oldalról felejtős a driver
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest