Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem ez a debian tényleg olyan volt mintha vissza repültem volna az időbe az Ubuntu 8.04 egyik belsős Alpha verzióját próbáltam volna, vagy valami. Talán hivatalokba, meg más helyekre nagyon jó lehet a debian a "kiforrottságával" ott úgyis tesztelnek mindent, hogy crashel vagy nem crashel meg ha kell saját maguknak is javítják (szép álom), de otthonra valahogy én nem tartom jónak a Debiant. Ennél egy frissebb, de hasonlóan stabil verzió lehet a befutó. Úgyhogy a versenyemben elsőkén az Ubuntu, másodjára a Debian, majd a Fedora is kiesett.
Az Ubuntu a csapnivaló hardver támogatás miatt, a Unity és a KDE verzió kukázása miatt. A Debian az elavultsága miatt (biztos van frissített verzió, de én nem akarok snapshotot használni). A fedora meg szintén a hardver támogatás miatt. Az Open Suse Gnome is kiesett a Gnome Shell miatt. Úgyhogy most az van hogy meglátjuk hogy A Fedora alá felhaxolt ati driver, vagy gyárilag Működő OpenSUSE fog jobban beválni.
Viszont ami minden verziónál rossz volt:
Rohadtul pörög a venti, és 90 fokon járatja a procit és a GPU-t. És az Akku idő is a felére csökken.
Egyébként a proci skálázása működött faszán, még cpu ütemezőt is tudtam váltani. Jó lenne kipróbálni ATI driverrel is, le is van töltve, csak ugye Live-ban nem tudom tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő