- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
V.Stryker #147 üzenetére
A felhasználók 99% nem akar és nem is fog soha sem okosan használni semmit. Ha arra építed hogy használd okosan, akkor csak azokra adj lehetőséget ami tutira működik, különben bukta. Meg lehet nézni miket tudnak művelni az emberek a gépen. Honnan kéne neki tudnia bármit is? Pont ez a lényege.
Linuxon 1 hét belőni mindent? Win install 2 nap mire belövöm Linux nem volt 3 óra. Mind a kettőben benne volt a driver keresgélés. Win alá minden egyes komponenshez a megfelelőt levadászni. Linux alá csak a nyomtatóét kellett telepíteni, ami hihetetlen de elsőre ment zökkenőmentesen, sőt automatikusan feltette a megfelelő drivereket, de csak finomságokat nem tudott. pl Scanelésnél több oldalas PDF -et.
Win hasonlóan megpróbálta összevakarni a drivereket (A gép még bőven a W7 születése előtti darab szóval nincs kifogás hogy túl fiatal), sikerült is majdnem mindenből használhatót feltenni. VGA nem ment, nyomtatóról fogalma sem volt, Wifi volt csak nem tudtam csatlakozni, touch pad nem működött csak külső egér."De kérdem én, hogy ilyen jó és fain a linux, akkor mégis miért nem érzik szükségesnek a gyártók,hogy nyissanak a linux felé?"
Nem tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Witcher topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest