Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Tegnap regisztráltam. Millerren Terran-okhoz. De még nem volt gyilok.
Kicsit kevésnek tűnik a videókarim (8500GT, i7-870)
Egyébként mit kell csinálni az elején? Azt irja a szöveg, hogy keressek valakit akinek fogaskerék van a feje felett. Hát én ott körbe körbe futkároztam, de nem találtam ilyen fazont.
De senki nem mondta, hogy 8 giga a telepítő
jammers oldala mikor fog újra üzemelni?
-
bigobert
tag
A cikk hatására kipróbáltam a játékot a frissen vásárolt gépemen. (Amihez nem mellesleg itt kaptam hasznos tanácsokat.) Eredetileg a Diablo 3-ért vettem a gépet, azonban azt még mindig nem sikerült megvásárolnom, köszönhetően ennek a játéknak

Egy 2008-as laptopról váltottam egy mostani kb. középkategóriás asztalira. Hogy szép-e a játék...?
Számomra, akinek hosszú évek óta csak csorog a nyála a különböző játékokra?! Ez gyönyörű! Van, hogy megállok a csata hevében egy-egy pillanatra, és megnézem a naplementét.Én mediumra állítottam mindent 1920*1080p-n nehogy bármikor megakadjon, és legyen bőven 30fps felett a kép. Így kb. a karakterválasztó képen néz ki "nem túl jól" a katonám, de játék közben nem igazán van időm a részleteket figyelni.
Nincs túl sok időm játszani. Épp hogy 10es szintű vagyok, viszont általában egyedül játszok, és még így is lehet ügyeskedni
Tudd, hogy milyen karit kezelt, játssz ennek megfelelő stílussal, és szépen lassan megindul a fejlődés.Én Cobalton vagyok és az NC sorait gyengítem. Nem tudom miért, viszont mi nézünk ki a legsz@rabbul, így jó ránézni az ellenre. Mivel ők jól néznek ki, így ez dob egyet a "grafikán". Tükörbe meg nem szoktam nézni

Ja, és ami nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok bezárva egy szűk sikátorba, ahol egy tucat ember öli egymást, hanem mehetek arra amerre akarok, szépek a tájak, nem is kell kimozdulnom kirándulni!

Olyan mint egy lineage vagy wow, csak itt a farmolás maga a pvp, viszont van benne fejlesztési lehetőség. -
sonar
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
És melyik kasztba kellene reggelni?
-
sonar
addikt
A legtöbb PH-s hol tolja? Talán akad egy kis szabadidő és lehet, hogy kipróbálnám.
(legutoljára a COD2-vel toltam azóta fps-t csak nyomokban láttam) -
Kecsua
tag
Ha esetleg érdekelne valakit van eladó nvidiás kódom a játékhoz olcsón.
Részletek privátban. -
schawo
titán
Kösz a bemutatót, kedvenc FPS-em. Woodman szerveren valaki? Ha lenne egy outfit, tudnék TS3 szervert biztosítani.
-
Ghery88
csendes tag
Akkor a 100. posztot egy közérdekű bejelentéssel tölteném meg:
A weboldalunk nem kizárólag saját használatra készült, szeretnénk az összes hazai játékos számára hasznossá tenni. Így, ha érdekel valakit egy folyamatosan fejlesztett, naprakész és tök jól kezelhető oldal, ne habozzon szólni nekünk!
-
sonar
addikt
ezt elteszem magamnak

-
csibe1
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Pedig jópáran vannak akik úgy játszák vagy játszanák a BF3-at is.
Arra még nem jöttem rá,hogy akkor meg minek kell a konzol ha vesz hozzá egeret,billentyűzetet?
Fordítva se értem,hogy minek az egész cserebere?
Mazohizmus?
-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Mert még milyen multi FPS-t tudsz PC-re, amit nagyon durva célzásrásegítés nélkül(legális aimbot
) tudsz érdemben játszani? 
Ezt komolyan kérdezem, mert FPS még konzolokon is macerás dolog, épp ezért akik konzolokhoz valami egérszerű kiegészítőt használnak, azoknak szokott járni a banán csalásért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DanielLong
senior tag
Valaki kapott hasonló hibaüzenetet, mint ez: You need to setup a subscription. Please click here to start this process. ? Regisztrálam eu-n illetve eu-s kliensem van, de nem tudok belépni. Mi lehet a megoldás?
-
törölt tag
Xbox 360 kontrollerrel játszható? ( ha ez szentségtörő kérdés volt kéretik nem figyelembe venni )

-
cskamacska
addikt
Jó, de pont azt jelentené a kihajcsaje, hogy tömegjelenetben is normálisan fut a játék.
Maga a táj megjelenítése az megy egy E7300-as C2D-n is(tesztelve
), de 20 főnél nagyobb banzájokban(összecsapások 70+ százaléka) megáll a tudomány. 
más: Gyilokhalál arányt tényleg kidobhatnák, még mindig túl sok azoknak az aránya akik KáDéra verik, és inkább beállnak sznájperkodni, minthogy a csapatot segítenék.

-
csibe1
addikt
Pontosan.Az a gond BF3-nál is,hogy egy rakat fragvadász szabadult be,és nem a csapatmunka,a pontok foglalása a lényeg.Múltkor már elég ideges lettem az egyik suttyóra,mert a saját csapatunk járműveit lövöldözte.Az ilyeneket úgy kivágnám a francba egy hónapra,legalább lenne ideje gondolkozni mi a játék lényege.
(#90) cskamacska
A legtöbb embernek elég furcsa egy másik stílusú játék után a csapat érdekeit nézni.
Nekem is furcsa volt először a BF3,de megszoktam.Akad olyan aki csak medicet nyomat,a K/D arána elég vacak,hiába van 40-es szinten;de a csapatát éleszti folyamatosan;így járul hozzá az eredményhez. -
PaNdaR3N
csendes tag
Este 10:00 óra után csatlakoztam a srácokhoz, pont epic time-ba amikor is neki álltunk védeni a bázisunkat, nagyon ott volt a csapat. Nem is tudom K/D arányt miért nézi valaki is egy ilyen tömeg sport játéknál, jó valamilyen szinten mutató a saját teljesítményről, DE szerintem ez csapat játék és bizony ha valaki supportot nyom nem is biztos hogy lesz értelme K/D -t néznie...
-
Ghery88
csendes tag
Én "csak" 300-at gyűjtöttem, de a Snowshear Watchtower körüli csata egyszerűen fenomenális volt! Egy ponton több, mint 200 ember harcolt azért az elzárt toronyért és a két melléképületért. Kis csapatunk derekasan kivette a részét a harcokból, de nagyjából három óra folyamatos védekezés és ellentámadás után már nem volt értelme tartani a helyet.
Ha lenne egy tisztességes gépem, akkor most egy videót is tudnék linkelni, az ilyen pillanatokat szervertől, frakciótól függetlenül mindenkinek látnia kéne!

-
Lupi00
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nálam egy Q8200 3,25GHz és egy 5870 simán viszi maxon, ha nincsenek sokan. Tömegjelenetnél viszont keményen laggol. Így be kell áldoznom a látványból a hatékonyság oldalán: LOW
Cserében igen stabil FPS-em van.
Nvidia-nak szerintem a physx miatt elég lehet az i5-nél kisebb proci is. -
Joe Swanson
senior tag
Valaki írta ,hogy nem nagy a gépigénye. Szerintem akkor előbb nézze meg......
i5 ös proci vagy Amd X6 os kell..... Csak az elejét néztem és mondom : Hü. Nembaj még fullon tudom futtatni

-
Lupi00
tag
Nekem az első péntekem volt és sajnos csalódásokkal teli. Csináltam vagy 20-25 mínuszt, amit nehéz visszahozni. Felveszem ismét a régi stílust míg erősebb nem leszek, maradok lonely fighter.
-
Napfénysüti
nagyúr
Kipróbáltam de elsőre igen furcsa nem is volt sok sikerélményem.

-
crey
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
De ettől függetlenül érdemes magadnak egy primary kasztot választani (pl. sniper), és utána már csak támogató karakterre költeni (pl. Engineer vagy Medic) - mert ha elaprózod a certjeidet, annak nem sok értelme van.
Nekem a heavy és az engineer van tápolva, a sniperre is költöttem dögivel, de manapság nem használom. Viszont az biztos, hogy roppant bosszantó ellenfél tud lenni a csatamezőn...

-
PeeterssoN
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Bármelyiket választhatod 'menet' közben is. Ez szituáció függő, de természetesen lehet szimpátia alapján is kasztot választani.
Én speciel most a snájperrel játszok, de nem a távcsöves puska miatt hanem a settenkedő késezés miatt!
-
crey
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A sniperek kb. egyforma erősek mind a három fajnál (én tápoltam egy ideig, de már csak ritkán játszom vele - igaz ami igaz, jó szolgálatot tud tenni
). A Vanu az egyik faj, Terran a másik, és PaNdaR3N linkelte a harmadikat (New Conglomarate).Az Outfit pedig igen, klán szerűség

Van TS, hat-hét aktív taggal. azt hiszem minden tag PH!-s.
-
crey
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Vagy Ceres szerverre, Vanunak - RZHU! Kicsi Outfit, de erős mint a bors

-
PaNdaR3N
csendes tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hali mindenki
Bár ritkán játszom PS2-vel de, a Cobalt szerveren az NC-s magyar outfit csapatával mindig jó hangulatban zajlanak a meccsek. Én csak ajánlani tudom őket!
-
Napfénysüti
nagyúr
Na regisztráltam és szedem is. Akkor hova érdemes menni és milyen fajjal?
-
jjames
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
etejedu-nak teljesen igaza van.
Valaki reklamált azért, hogy a 30-40-es szintel magasabb játékosok leszedik és fejlődésre esély nincs, nos akkor elárulom, hogy ez nem egy sima fps játék. Csapatban kell dolgozni, foglalni. Nem egy sima Call of Duty ahol fél perc alatt bázis foglalsz. Félre értés ne essék, nincs nekem semmi bajom a COD-dal mert játszottam én is azt és szeretem, csak szeretnék rávilgítani arra, hogy itt végre van értelme a csapatjátéknak és akkor is képes vagy fejlődni ha egyetlen katonát nem lősz le. Mert a csapatjáték erről szól.
XP-t nem csak azért szerzel mert lelövöd az ellenfelet, hanem sok mindenért. Gyógyítástól kezdve, járművek javításán keresztül, bázisfoglalásért. De még azért is kapsz xp-t ha van egy járgányod ahonnan mindenki más tud spawnolni.
Ha valaki arra vágyik, hogy csak megy és lő....akkor barátom ez a játék tényleg nem neked való és egy kalap kakit nem fog neked jelenteni. De ha egy kicsit komolyabb vagy és komolyabban veszed vagy vennéd a játékot és vágysz egy kis csapatmunkára, akkor ez itt a legjobb játék arra.
Mint ahogy a cikkben is meg lett írva....lehet egyedül játszani, de nagyon nehéz úgy fejlődni...csapatban sokkal egyszerűbb.Nem akarok senkit rábeszélni a játékra,mert mindenki maga dönti el, hogy mi tetszik neki, de én úgy gondolom, hogy csapatjátékban ez az egyik legjobb játék. És ha szeretnéd kipróbálni magad csapatban akkor a mi csapatunk nyitott és szívesen látunk.
https://www.facebook.com/Planetside2MagyarOutfit -
Ghery88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Örülök, hogy sokaknak tetszett az ismertető, és hogy ennyien érdeklődtök a játék iránt!
A pofátlan önreklámozást folytatva továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy ha bármi kérdése van, nyugodtan keressen fel minket, ha még nem tette volna. Amiben csak tudunk, segítünk. Ha pedig még csatlakozni is van kedvetek, annak még inkább örülni fogunk!Pár érv, amiért érdemes megfontolni, akár a teljes karakterváltást is:
- TS-en tartjuk egymással a kapcsolatot, így elég szervezetten játszunk.
- A társaság nagyon jó, amellett hogy vannak veterán és/vagy profi csapattagok, még jó fejek és lazák is vagyunk.
- Nálunk tényleg csapatmunka folyik, mindenkinek van elsődleges és másodlagos kasztja, járműve. Az aktuális parancsnok szava szent, de ez korántsem jelent kényelmetlen és erőltetett fegyelmet.
- A közösségi élet a játékon kívül is zajlik, a cikkben említett Facebook oldalon (már 111 követőnk van) és az egyelőre tesztüzemben futó saját oldalunkon is!
- Mint minden pénteken, ma is Planetside Pénteket tartunk este 8-tól, amíg csak jól esik. Az eddigi rekord részvétel 25 fő plusz 10-11 lengyel srác. (Ráadásul most hétvégén dupla XP jár mindenért!)
+1 Igen, akár karakterváltást is megér a dolog. Én az eredeti Planetside óta TR rajongó vagyok, a PS2 béta alatt és utána is TR voltam a Ceresen. Karácsony körül csatlakoztam az akkor kb. 10 fős társasághoz, amiből egyszerre max 4-5 ember volt fent. Egy 19-es karaktert hagytam ott, 2000 SC-s ráfordítással, hogy elölről kezdjem az egészet, mint NC-s. Az NC-s karakterem a hétvégén meglépi a 35-öt, egy este 8-10 embernél ritkán játszik kevesebb. Azóta hiába kapom én a vezetői feladatok nyűgét, a társaság mindent megér! És még legalább négy hasonló történetet ismerünk.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész érdekesnek tűnik lehet teszek egy próbát vele.

-
Zedz
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Én egy B960as Pentiummal játszom. Ennél gondolom erősebbek az FX cpuk.

-
cskamacska
addikt
Eleinte úgy hírlett, hogy a PS2 az első játék ami rendesen kihasználja az FX procik plusz magjait(ha már olyan procizabáló lett). De gyorsan kiderült, hogy 1-2 magot használ ki 100%-ban, a többin meg csak kalgonizál. Egy i3 2100 proci elkente az egész AMD vonal száját.

Azóta ez javult valamit?

-
Zedz
addikt
No leszedtem én is. Nem tudom kinek miért nem fut, de nekem a laptopom is bőven elviszi akár medium beállítások mellett is.
Maga a játék pedig így első blikkre tetszik. Érdekesek a random kialakult frontvonalak, helyzetek, miegymás. Sokszor tényleg csupán a taktikán múlik be tudunk e venni egy helyet vagy sem. Én mindenkinek ajánlom, legalább egy kipróbálás erejéig!

-
mhmpista
aktív tag
Koszi a cikket otthon felteszem.

Viszont nem lattam a cikkben leirva, es szamomra nem is vilagos, hogy tobb karakter fejlesztesere van lehetoseg? Tehat az elejen dontok, hogy melyik fajjal szeretnek jatszani es ugyis maradok? Illetve kasztnal is ha elindulok medikkel nem valtogathatok a tobbire? Vagy csak nem eri meg mivel mire felfejlesztek pl MAXot aztan nem eri meg elinditani egy mediket is?
Remelem ertheto a kerdesem. -
Anno pl. BF2142-ben sírtam amikor mindenünk veszett, pár buz... buzgó csapattárs meg egymást késelte a heli spawn ponton, mert repkedni akartak...

-
Blue@X
senior tag
Én is Cobalton vagyok, és azért ott szoktam találkozni velük, néha frusztráló tud lenni...
(#51) crey: Így van ez is elég népszerű móka náluk. Azt még megértem ha elüt a Sandi-val, vagy rámzuhan egy repcsi (járulékos veszteség), de mikor a kékek azzal szórakoztatják magukat míg foglalnak egy Biolabot zerg módra hogy egymást lövik, na az nonszensz...
-
PeeterssoN
őstag
Hi!
Mint lelkes Planetside 2 rajongó és játékos üdvözlöm eme írást.
Bár többet vártam ettől a cikktől; konkrétan részletesebb, kidolgozottabb irományt.
Végülis a célját elérte, mint bemutató.
Azért hozzá lehet tenni, mert "sokan" panaszkodnak itt a "csúnya" grafikára, hogy akinek a szélben megborzongó szőrszál, vagy a libabőr látványa esetleg izzadtság cseppek látványa érdekli vagy ez juttatja el a csúcsra annak valóban nem ez az FPS epic-multi lesz a favorit. Bár ennek ellenére igen kidolgozott, részletgazdag minden elemében. Valóban meg kell állni és csak bámulni.
Azt is meg kell jegyezni, hogy ne keverjük össze a Cod illetve Battlefield típusú fps multikkal.
Itt sokkal többről van szó mint megyek ölök foglalok. Az elején a sikerélmény konvergál a nullához.
Ez teljesen reális. Nehogy már egy újonc úgy és annyit tudjon face-to-face , mint egy profi.
Taktika, csapatmunka, kommunikáció, megfelelő csapatszerkezet. Utána lehet aprítani.
Igen ez vontatott lassú munkának tűnik tele kudarcal. De ebből tanulunk.
Kárpotol a látvány, ahol az idő múlását a napszakok váltakozásában érzékeled, a csapatszellem amely vidám hangulatú vagy éppen feszült szóval a TeamSpeak használata kötelező és elengedhetetlen, a grandiózus akár több órányi csata akár egyetlen kis bázisért. De sorolhatnám eme remek játék megannyi pozítívumait amit nyújthat az izgalomra vágyó valóban hardcore gamernek.
Mert ez az! -
Blue@X
senior tag
Vannak (aimbot, wallhack), én napi szinten találkozom velük sajnos, de reportálni lehet őket, így azért fogyatkoznak.
De lassan már jobban félek a saját kék társaimtól, akik képesek fejbe lőni hátulról mindazért a 25XP-ért amit megkapnak ha helyettem hackelik meg a konzolokat...
-
Zedz
addikt
Cheaterek száma ugye minimális? :S Remélem 1 sincs

-
crey
addikt
Amúgy nem nagyon emelkedik ki egyik frakció sem, próbálják jól kompenzálni a fejlesztők - és ugye folyamatos a tesztelés.

BomiBoogie: pedig azé lesz, sajnos.
Ez egyrészt válasz a warezre is, másrészt jelentősen több bevételt produkál, ráadásul évekig, mint egy hagyományos megvásárolt játék.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én úgy nem szeretném, ha a free2play lenne a jövő, de sajnos nagyon annak áll a zászló.

-
Zedz
addikt
Szerintetek egy laptop ezt mennyire lenne képes futtatni?
A cikket élvezettel olvastam, fel is keltette az érdeklődésemet, csak ez az optimalizációs kérdések kicsit aggasztanak.
Egy GT630M van a notimban, mai játékokat high beállítások mellet tudom futtatni. A felbontás miatt reménykedem egy játszható élményben!
Megpróbáljam? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Blue@x
Dominó85
Azelőtt fejezzétek be a személyeskedést, mielőtt érdemben elkezdenétek! -
Blue@X
senior tag
Okés elfogadom amit írsz, bár továbbra is megtudom cáfolni ész érvekkel (de nem teszem, esetedben felesleges), úgy érzem hiányoddal nem vesztett sokat a játék...
Számomra az egyik legszebb MMOFPS (szemészhez megyek évente), elvonatkoztatva attól mekkora számú játékossal operál (egy-egy kontinens csúcsidőben 2000 játékost fogad ha jól tudom).
Ez az első olyan játék ahol tényleg nem számít hogy adsz-e pénzt vagy nem, semmi előnyöd/hátrányod nem lesz ha free-ben tolod (nézd meg bármelyik MMORPG-t, bár tisztában vagyok vele hogy nem egy kategória). Az már más kérdés hogy én is vettem a játékban SC-t, de pusztán azért hogy ezzel is támogassam a készítőket és egy kis egyediséget varázsoljak a karakteremre, de semmi előnyöm nem lett ettől (max a suporttal való kommunikációm alatt talán érződött kicsit).Amúgy a SOE ezzel nagyot robbantot, remek irányba viszik a játékot, rengeteg újítás várható (plusz kontent ingyen), és idővel a konkurenciának is másolnia kell...
-
-
LK
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igazad van. A wot-os részt törölnétek a hsz-ből? Illetlenség és nagy off-volt a részemről.
Szerettem volna jól érezni magam(mindent megtettem) a Ps2-vel,de nem sikerült sajna. Kaotikus volt minden,mindenki futkározott mindenfelé,az összjáték,egymás segítése minimális szinten sem működött.
Inkább ebből töröltem, és neked irány a WoT fórum.

[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Dominó85
addikt
Talán nézd meg a konfigomat az aláírásomban. Nem éppen 640*480-ra találták ki... Hja és neked 3 óra gameplay kevés? Nekem bőven sok volt. Akárhova spawnoltam mindig várt egy láthatatlan sniper és egy light soldier akármelyik spawn zónában. 30-szinttel magasabb agyon prémiumozott csírákkal szemben aztán tényleg fair játszani. Oldalról darálom a fegyómmal fél méterről és egy fordulás után 3 lövéssel leszed, mi alatt én beletoltam 2 teljes tárat. Vicc ez a játék... Grafikailag ha szerinted szép, akkor menj el szemészhez. Én csak a kedvedért nem szedek le megint 8GB-ot, hogy megmutassam milyen f0sul néz ki mindent maxra tolva. Még egyszer talán ránézek a nyáron, de fogok én ennél sokkal színvonalasabb MMOFPS-t is találni.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
(#29) LK
Ahogyan a cikkíró is csak egy "lelkes amatőr", de a lelkesedés a sorokon keresztül is érezhető. Nem kell kisregényeket fogalmazni, egy rövidebb, de hangulatos írás is jó lehet.Szerintem ha szólsz a topikban és "fellázítod" őket, biztos szívesen veszi a közösség. Csak egy kattintásba kerül.

@crey

-
LK
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tudom főnök,csak volt teszt készítve róla? Végül is világcsúcsot álítottak fel az egy szerveren lévő játékosok számával
Planetside 2 teszthez hasonlót nem terveztek a WOT-tal? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
A WoT fórum itt található, rengeteg infóval.

-
Blue@X
senior tag
Heh ez volt aztán a hozzászólás. Látszik hogy nagyon kevés időt raktál a játékba, így ami itt leírtál az vélemény, de szinte semmi alapja nincs ennyi játékidő után.
"Spawnkill a legtöbb helyen"
Ha nem akarsz spawnkill-t akkor jó helyre kell spawnolni, ne a csata sűrűjébe. Én már 2 hónapja játszom a játékot, eddig ha 3-szor megöltek a spawn helyen sokat mondok..."ha a harc hevében véletlenül meglövöm az előttem keresztbe futó társamat, akkor leblokkolja minden fegyveremet és legyaknak mint a xart"
Előfordul, de nem jellemző a játékra. Vannak ügyetlenebb játékosok akik erre nem figyelnek még, hogy ne álljanak be más elé. De amúgy is ki az aki olyan helyre megy ahol az emberek egymás hegyén hátán vannak? (crownista zergek) Taktika, taktika, taktika és ezt mind elkerülöd..."Nem is beszélve arról, hogy a rangban 30-40 szinttel feljebb állók együtt játszanak a tök kezdő játékosokkal."
Ez miért is gond? Szerintem ettől jó a játék..."A grafika pedig csapnivaló!"
Nézzél meg pár ingame gameplay videót, és látni fogod hogy az egyik legszebb látványt nyújtja a játék. Azt azért ne felejtsd el hogy itt nem 32 játékos van egy viszonylag kis térképen, sok esetben 200+ ember egy helyen. Az én gépemen High beállításon van a játék, nézzél meg egy naplamentét, napfelkeltét így... -
crey
addikt
A cikk korrekt lett, grat!
Illik megjegyezni, hogy bizony elég vas igényes a játék, a SOE-s srácoknak az optimalizáció nem az erőssége.
Ceres szerverre várjuk a Vanu játékosokat! Az Outfit jelenleg 7-8 embert számlál, van saját TS is - bővülnénk

-
LK
addikt
Nem fogalmaznék ilyen élesen,de igaz az utolsó szóig.
Feltettem.Low grafikán ment. (core I3,SSD,GTX460,20 colos monitor) Már abba is belefagyott sokszor,hogy elkezdődött a játék. Grafika nem egy ász,a magasabb szintűeket hiába lődözöm,egy lövéssel kinyírnak. Fejlődési esély minimális. Nálam két hétig volt fent.Nagyon vártam hogy feltegyem,de óriásit csalódtam.
Feltettem a World of Tanks free to play multit,és nem csalódtam. A legszarabb gépen is elmegy,viszonylag jó grafikával. Aki figyel a jobb játékosokat is le tudja lőni.Jól lehet fejlődni. Magyar honlapok,leírások tömkelege van hozzá. Van hozzá MAGYARÍTÁS,amit automatikusan fel is rak! Egyenrangú minden játékos a csatákban!!! A prémium(fizetős) cuccok csak arra jók,hogy némileg gyorsabban fejlődjön vki. 100X jobban ajánlom a WOT-ot!Cikkíróknak:
Lehet hogy már volt,de ha nem, akkor készítenétek egy WOT tesztet is? Köszi
-
Dominó85
addikt
Ekkora egy f0s játékot! Bocsánat a cikk írójától, de ezt a balfax játékot kinek találták ki? Spawnkill a legtöbb helyen és ha a harc hevében véletlenül meglövöm az előttem keresztbe futó társamat, akkor leblokkolja minden fegyveremet és legyaknak mint a xart. Nem is beszélve arról, hogy a rangban 30-40 szinttel feljebb állók együtt játszanak a tök kezdő játékosokkal. WattaFak kategória... Ez a gamma amilyen gyorsan lejött a netről, még gyorsabban távozott is a gépemről. A grafika pedig csapnivaló! Az aláírásomban szereplő konfig nem gyenge, így FullHD-ra és mindent maxra toltam, de a látvány nem hogy nem győzött meg, de a 2008-as Warrock szintjét sem hozza. Csak mazochisták tegyék fel ezt a TeamFPS-nek nevezett valamit.

-
redbull86
aktív tag
Én is ki próbálom remélem el viszi a konfig,..

-
kromatika
veterán
köszi.kipróbálom.
-
-
bebe159
aktív tag
Mennyit szed le? Csak mert mobilnetem van
És jó lenne tudni, hogy mekkora a telepítő fájlja. Meg ha elindítom a telepítést, leszedi, és azonnal telepíti is, vagy meg lehet szakítani a telepítést úgy, hogy megmaradjon a telepítő fájl. Remélem érthető volt. -
Dominó85
addikt
Hmm... jónak tűnik. Holnap lekapom. Talán eldöcög az aláírásomban lévő konfigon.

-
bali93
tag
Jó cikk, grat. Én játszottam a játékkal, ingyenes lövöldék között a legjobb, de asszem maradok a Battlefieldnél.

-
capulet75
addikt
Tetszett a cikk, jó a stílusa. Ki is próbálom a játékot, remélem elmegy a notimon. 4 mag, 2,7ghz - 6720G2 2GB hcfx.
-
Kecsua
tag
Most az nvidia kártyákhoz adnak kupon kódot 3 játékhoz (Wot, Hawken meg a Planetside 2). A hardverapró is tele van vele. [íme] Én csak a wot-ost (7500gold+1hó prém) használtam fel.
A másik 2 még megvan ha valaki igényli elboltolhatjuk. -
Dr. Romano
veterán
Jó játék, én már jó ideje tolom. Egyetlen negatívumként én azt tudom kiemelni, hogy free playerként nagyon nagyon lassan lehet csak összekaparni a fejlődéshez szükséges pénzeket.
-
csibe1
addikt
El is kezdtem leszedni.A jelszómegadásnál elég háklis,külön kis és nagybetűnek is lennie kell a jelszóban,mert különben nem fogadja el.Utána a megadott emailre küld egy aktivációs linket,majd az aktiválás után lehet bejelentkezni a kliensbe,addig nem lehet belépni.
A telepítésnél érdemes arra figyelni,hogy egy könyvtárba teszi a klienst és a játékot; szóval az elején azt a könyvtárat adjuk meg ahová a játékot szeretnénk telepíteni,mert alapból a C meghajtóra tenné.
-
Szimpatikus, a BF2142 és az ET: QW után lehet ez lesz az új kedvenc...

-
Termi92
tag
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
Pont, hogy kell hozzá egy erősebb gép. Nekem minimum garfikán beakad a játék egy nagyobb csatában (konfig: 4 magos phenom, 2,1 ghz, Ati 6650m 1GB, 8 gb ram... legtöbb mai játék (Far Cry 3, Tomb Raider) közel fullon mennek), és teljesen játszhatatlan tőle az egész...
-
DIESELPOWER
aktív tag
Nem rossz és nem kell hozzá atomerőmű

-
Tomaaasz
aktív tag
Elkezdtem leszedni, kipróbálom!

-
Shing
őstag
Jó kis bemutató lett. Én is Cobalton vagyok, de TR-es.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) tudsz érdemben játszani? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Cserében igen stabil FPS-em van.

)