- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjames
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
etejedu-nak teljesen igaza van.
Valaki reklamált azért, hogy a 30-40-es szintel magasabb játékosok leszedik és fejlődésre esély nincs, nos akkor elárulom, hogy ez nem egy sima fps játék. Csapatban kell dolgozni, foglalni. Nem egy sima Call of Duty ahol fél perc alatt bázis foglalsz. Félre értés ne essék, nincs nekem semmi bajom a COD-dal mert játszottam én is azt és szeretem, csak szeretnék rávilgítani arra, hogy itt végre van értelme a csapatjátéknak és akkor is képes vagy fejlődni ha egyetlen katonát nem lősz le. Mert a csapatjáték erről szól.
XP-t nem csak azért szerzel mert lelövöd az ellenfelet, hanem sok mindenért. Gyógyítástól kezdve, járművek javításán keresztül, bázisfoglalásért. De még azért is kapsz xp-t ha van egy járgányod ahonnan mindenki más tud spawnolni.
Ha valaki arra vágyik, hogy csak megy és lő....akkor barátom ez a játék tényleg nem neked való és egy kalap kakit nem fog neked jelenteni. De ha egy kicsit komolyabb vagy és komolyabban veszed vagy vennéd a játékot és vágysz egy kis csapatmunkára, akkor ez itt a legjobb játék arra.
Mint ahogy a cikkben is meg lett írva....lehet egyedül játszani, de nagyon nehéz úgy fejlődni...csapatban sokkal egyszerűbb.Nem akarok senkit rábeszélni a játékra,mert mindenki maga dönti el, hogy mi tetszik neki, de én úgy gondolom, hogy csapatjátékban ez az egyik legjobb játék. És ha szeretnéd kipróbálni magad csapatban akkor a mi csapatunk nyitott és szívesen látunk.
https://www.facebook.com/Planetside2MagyarOutfit
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest