Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjames
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
etejedu-nak teljesen igaza van.
Valaki reklamált azért, hogy a 30-40-es szintel magasabb játékosok leszedik és fejlődésre esély nincs, nos akkor elárulom, hogy ez nem egy sima fps játék. Csapatban kell dolgozni, foglalni. Nem egy sima Call of Duty ahol fél perc alatt bázis foglalsz. Félre értés ne essék, nincs nekem semmi bajom a COD-dal mert játszottam én is azt és szeretem, csak szeretnék rávilgítani arra, hogy itt végre van értelme a csapatjátéknak és akkor is képes vagy fejlődni ha egyetlen katonát nem lősz le. Mert a csapatjáték erről szól.
XP-t nem csak azért szerzel mert lelövöd az ellenfelet, hanem sok mindenért. Gyógyítástól kezdve, járművek javításán keresztül, bázisfoglalásért. De még azért is kapsz xp-t ha van egy járgányod ahonnan mindenki más tud spawnolni.
Ha valaki arra vágyik, hogy csak megy és lő....akkor barátom ez a játék tényleg nem neked való és egy kalap kakit nem fog neked jelenteni. De ha egy kicsit komolyabb vagy és komolyabban veszed vagy vennéd a játékot és vágysz egy kis csapatmunkára, akkor ez itt a legjobb játék arra.
Mint ahogy a cikkben is meg lett írva....lehet egyedül játszani, de nagyon nehéz úgy fejlődni...csapatban sokkal egyszerűbb.Nem akarok senkit rábeszélni a játékra,mert mindenki maga dönti el, hogy mi tetszik neki, de én úgy gondolom, hogy csapatjátékban ez az egyik legjobb játék. És ha szeretnéd kipróbálni magad csapatban akkor a mi csapatunk nyitott és szívesen látunk.
https://www.facebook.com/Planetside2MagyarOutfit
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest