Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjames
csendes tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
etejedu-nak teljesen igaza van.
Valaki reklamált azért, hogy a 30-40-es szintel magasabb játékosok leszedik és fejlődésre esély nincs, nos akkor elárulom, hogy ez nem egy sima fps játék. Csapatban kell dolgozni, foglalni. Nem egy sima Call of Duty ahol fél perc alatt bázis foglalsz. Félre értés ne essék, nincs nekem semmi bajom a COD-dal mert játszottam én is azt és szeretem, csak szeretnék rávilgítani arra, hogy itt végre van értelme a csapatjátéknak és akkor is képes vagy fejlődni ha egyetlen katonát nem lősz le. Mert a csapatjáték erről szól.
XP-t nem csak azért szerzel mert lelövöd az ellenfelet, hanem sok mindenért. Gyógyítástól kezdve, járművek javításán keresztül, bázisfoglalásért. De még azért is kapsz xp-t ha van egy járgányod ahonnan mindenki más tud spawnolni.
Ha valaki arra vágyik, hogy csak megy és lő....akkor barátom ez a játék tényleg nem neked való és egy kalap kakit nem fog neked jelenteni. De ha egy kicsit komolyabb vagy és komolyabban veszed vagy vennéd a játékot és vágysz egy kis csapatmunkára, akkor ez itt a legjobb játék arra.
Mint ahogy a cikkben is meg lett írva....lehet egyedül játszani, de nagyon nehéz úgy fejlődni...csapatban sokkal egyszerűbb.Nem akarok senkit rábeszélni a játékra,mert mindenki maga dönti el, hogy mi tetszik neki, de én úgy gondolom, hogy csapatjátékban ez az egyik legjobb játék. És ha szeretnéd kipróbálni magad csapatban akkor a mi csapatunk nyitott és szívesen látunk.
https://www.facebook.com/Planetside2MagyarOutfit
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest