Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjames

csendes tag

válasz PeeterssoN #49 üzenetére

etejedu-nak teljesen igaza van.
    Valaki reklamált azért, hogy a 30-40-es szintel magasabb játékosok leszedik és fejlődésre esély nincs, nos akkor elárulom, hogy ez nem egy sima fps játék. Csapatban kell dolgozni, foglalni. Nem egy sima Call of Duty ahol fél perc alatt bázis foglalsz. Félre értés ne essék, nincs nekem semmi bajom a COD-dal mert játszottam én is azt és szeretem, csak szeretnék rávilgítani arra, hogy itt végre van értelme a csapatjátéknak és akkor is képes vagy fejlődni ha egyetlen katonát nem lősz le. Mert a csapatjáték erről szól.
    XP-t nem csak azért szerzel mert lelövöd az ellenfelet, hanem sok mindenért. Gyógyítástól kezdve, járművek javításán keresztül, bázisfoglalásért. De még azért is kapsz xp-t ha van egy járgányod ahonnan mindenki más tud spawnolni.
    Ha valaki arra vágyik, hogy csak megy és lő....akkor barátom ez a játék tényleg nem neked való és egy kalap kakit nem fog neked jelenteni. De ha egy kicsit komolyabb vagy és komolyabban veszed vagy vennéd a játékot és vágysz egy kis csapatmunkára, akkor ez itt a legjobb játék arra.
    Mint ahogy a cikkben is meg lett írva....lehet egyedül játszani, de nagyon nehéz úgy fejlődni...csapatban sokkal egyszerűbb.

Nem akarok senkit rábeszélni a játékra,mert mindenki maga dönti el, hogy mi tetszik neki, de én úgy gondolom, hogy csapatjátékban ez az egyik legjobb játék. És ha szeretnéd kipróbálni magad csapatban akkor a mi csapatunk nyitott és szívesen látunk.
    https://www.facebook.com/Planetside2MagyarOutfit

Új hozzászólás Aktív témák