Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghery88

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Örülök, hogy sokaknak tetszett az ismertető, és hogy ennyien érdeklődtök a játék iránt!
    A pofátlan önreklámozást folytatva továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy ha bármi kérdése van, nyugodtan keressen fel minket, ha még nem tette volna. Amiben csak tudunk, segítünk. Ha pedig még csatlakozni is van kedvetek, annak még inkább örülni fogunk!

Pár érv, amiért érdemes megfontolni, akár a teljes karakterváltást is:

- TS-en tartjuk egymással a kapcsolatot, így elég szervezetten játszunk.

- A társaság nagyon jó, amellett hogy vannak veterán és/vagy profi csapattagok, még jó fejek és lazák is vagyunk.

- Nálunk tényleg csapatmunka folyik, mindenkinek van elsődleges és másodlagos kasztja, járműve. Az aktuális parancsnok szava szent, de ez korántsem jelent kényelmetlen és erőltetett fegyelmet.

- A közösségi élet a játékon kívül is zajlik, a cikkben említett Facebook oldalon (már 111 követőnk van) és az egyelőre tesztüzemben futó saját oldalunkon is!

- Mint minden pénteken, ma is Planetside Pénteket tartunk este 8-tól, amíg csak jól esik. Az eddigi rekord részvétel 25 fő plusz 10-11 lengyel srác. (Ráadásul most hétvégén dupla XP jár mindenért!)

+1 Igen, akár karakterváltást is megér a dolog. Én az eredeti Planetside óta TR rajongó vagyok, a PS2 béta alatt és utána is TR voltam a Ceresen. Karácsony körül csatlakoztam az akkor kb. 10 fős társasághoz, amiből egyszerre max 4-5 ember volt fent. Egy 19-es karaktert hagytam ott, 2000 SC-s ráfordítással, hogy elölről kezdjem az egészet, mint NC-s. Az NC-s karakterem a hétvégén meglépi a 35-öt, egy este 8-10 embernél ritkán játszik kevesebb. Azóta hiába kapom én a vezetői feladatok nyűgét, a társaság mindent megér! És még legalább négy hasonló történetet ismerünk.

Új hozzászólás Aktív témák