Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghery88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Örülök, hogy sokaknak tetszett az ismertető, és hogy ennyien érdeklődtök a játék iránt!
A pofátlan önreklámozást folytatva továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy ha bármi kérdése van, nyugodtan keressen fel minket, ha még nem tette volna. Amiben csak tudunk, segítünk. Ha pedig még csatlakozni is van kedvetek, annak még inkább örülni fogunk!Pár érv, amiért érdemes megfontolni, akár a teljes karakterváltást is:
- TS-en tartjuk egymással a kapcsolatot, így elég szervezetten játszunk.
- A társaság nagyon jó, amellett hogy vannak veterán és/vagy profi csapattagok, még jó fejek és lazák is vagyunk.
- Nálunk tényleg csapatmunka folyik, mindenkinek van elsődleges és másodlagos kasztja, járműve. Az aktuális parancsnok szava szent, de ez korántsem jelent kényelmetlen és erőltetett fegyelmet.
- A közösségi élet a játékon kívül is zajlik, a cikkben említett Facebook oldalon (már 111 követőnk van) és az egyelőre tesztüzemben futó saját oldalunkon is!
- Mint minden pénteken, ma is Planetside Pénteket tartunk este 8-tól, amíg csak jól esik. Az eddigi rekord részvétel 25 fő plusz 10-11 lengyel srác. (Ráadásul most hétvégén dupla XP jár mindenért!)
+1 Igen, akár karakterváltást is megér a dolog. Én az eredeti Planetside óta TR rajongó vagyok, a PS2 béta alatt és utána is TR voltam a Ceresen. Karácsony körül csatlakoztam az akkor kb. 10 fős társasághoz, amiből egyszerre max 4-5 ember volt fent. Egy 19-es karaktert hagytam ott, 2000 SC-s ráfordítással, hogy elölről kezdjem az egészet, mint NC-s. Az NC-s karakterem a hétvégén meglépi a 35-öt, egy este 8-10 embernél ritkán játszik kevesebb. Azóta hiába kapom én a vezetői feladatok nyűgét, a társaság mindent megér! És még legalább négy hasonló történetet ismerünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Pánik a memóriapiacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Filmvilág
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest