Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
A cikk hatására kipróbáltam a játékot a frissen vásárolt gépemen. (Amihez nem mellesleg itt kaptam hasznos tanácsokat.) Eredetileg a Diablo 3-ért vettem a gépet, azonban azt még mindig nem sikerült megvásárolnom, köszönhetően ennek a játéknak

Egy 2008-as laptopról váltottam egy mostani kb. középkategóriás asztalira. Hogy szép-e a játék...?
Számomra, akinek hosszú évek óta csak csorog a nyála a különböző játékokra?! Ez gyönyörű! Van, hogy megállok a csata hevében egy-egy pillanatra, és megnézem a naplementét.Én mediumra állítottam mindent 1920*1080p-n nehogy bármikor megakadjon, és legyen bőven 30fps felett a kép. Így kb. a karakterválasztó képen néz ki "nem túl jól" a katonám, de játék közben nem igazán van időm a részleteket figyelni.
Nincs túl sok időm játszani. Épp hogy 10es szintű vagyok, viszont általában egyedül játszok, és még így is lehet ügyeskedni
Tudd, hogy milyen karit kezelt, játssz ennek megfelelő stílussal, és szépen lassan megindul a fejlődés.Én Cobalton vagyok és az NC sorait gyengítem. Nem tudom miért, viszont mi nézünk ki a legsz@rabbul, így jó ránézni az ellenre. Mivel ők jól néznek ki, így ez dob egyet a "grafikán". Tükörbe meg nem szoktam nézni

Ja, és ami nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok bezárva egy szűk sikátorba, ahol egy tucat ember öli egymást, hanem mehetek arra amerre akarok, szépek a tájak, nem is kell kimozdulnom kirándulni!

Olyan mint egy lineage vagy wow, csak itt a farmolás maga a pvp, viszont van benne fejlesztési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Napelem
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest