Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigobert

tag

A cikk hatására kipróbáltam a játékot a frissen vásárolt gépemen. (Amihez nem mellesleg itt kaptam hasznos tanácsokat.) Eredetileg a Diablo 3-ért vettem a gépet, azonban azt még mindig nem sikerült megvásárolnom, köszönhetően ennek a játéknak :)
    Egy 2008-as laptopról váltottam egy mostani kb. középkategóriás asztalira. Hogy szép-e a játék...? :) Számomra, akinek hosszú évek óta csak csorog a nyála a különböző játékokra?! Ez gyönyörű! Van, hogy megállok a csata hevében egy-egy pillanatra, és megnézem a naplementét.

Én mediumra állítottam mindent 1920*1080p-n nehogy bármikor megakadjon, és legyen bőven 30fps felett a kép. Így kb. a karakterválasztó képen néz ki "nem túl jól" a katonám, de játék közben nem igazán van időm a részleteket figyelni.
    Nincs túl sok időm játszani. Épp hogy 10es szintű vagyok, viszont általában egyedül játszok, és még így is lehet ügyeskedni :) Tudd, hogy milyen karit kezelt, játssz ennek megfelelő stílussal, és szépen lassan megindul a fejlődés.

Én Cobalton vagyok és az NC sorait gyengítem. Nem tudom miért, viszont mi nézünk ki a legsz@rabbul, így jó ránézni az ellenre. Mivel ők jól néznek ki, így ez dob egyet a "grafikán". Tükörbe meg nem szoktam nézni :D

Ja, és ami nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok bezárva egy szűk sikátorba, ahol egy tucat ember öli egymást, hanem mehetek arra amerre akarok, szépek a tájak, nem is kell kimozdulnom kirándulni! :D
    Olyan mint egy lineage vagy wow, csak itt a farmolás maga a pvp, viszont van benne fejlesztési lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák