Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
A cikk hatására kipróbáltam a játékot a frissen vásárolt gépemen. (Amihez nem mellesleg itt kaptam hasznos tanácsokat.) Eredetileg a Diablo 3-ért vettem a gépet, azonban azt még mindig nem sikerült megvásárolnom, köszönhetően ennek a játéknak

Egy 2008-as laptopról váltottam egy mostani kb. középkategóriás asztalira. Hogy szép-e a játék...?
Számomra, akinek hosszú évek óta csak csorog a nyála a különböző játékokra?! Ez gyönyörű! Van, hogy megállok a csata hevében egy-egy pillanatra, és megnézem a naplementét.Én mediumra állítottam mindent 1920*1080p-n nehogy bármikor megakadjon, és legyen bőven 30fps felett a kép. Így kb. a karakterválasztó képen néz ki "nem túl jól" a katonám, de játék közben nem igazán van időm a részleteket figyelni.
Nincs túl sok időm játszani. Épp hogy 10es szintű vagyok, viszont általában egyedül játszok, és még így is lehet ügyeskedni
Tudd, hogy milyen karit kezelt, játssz ennek megfelelő stílussal, és szépen lassan megindul a fejlődés.Én Cobalton vagyok és az NC sorait gyengítem. Nem tudom miért, viszont mi nézünk ki a legsz@rabbul, így jó ránézni az ellenre. Mivel ők jól néznek ki, így ez dob egyet a "grafikán". Tükörbe meg nem szoktam nézni

Ja, és ami nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok bezárva egy szűk sikátorba, ahol egy tucat ember öli egymást, hanem mehetek arra amerre akarok, szépek a tájak, nem is kell kimozdulnom kirándulni!

Olyan mint egy lineage vagy wow, csak itt a farmolás maga a pvp, viszont van benne fejlesztési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest