Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Talán nézd meg a konfigomat az aláírásomban. Nem éppen 640*480-ra találták ki... Hja és neked 3 óra gameplay kevés? Nekem bőven sok volt. Akárhova spawnoltam mindig várt egy láthatatlan sniper és egy light soldier akármelyik spawn zónában. 30-szinttel magasabb agyon prémiumozott csírákkal szemben aztán tényleg fair játszani. Oldalról darálom a fegyómmal fél méterről és egy fordulás után 3 lövéssel leszed, mi alatt én beletoltam 2 teljes tárat. Vicc ez a játék... Grafikailag ha szerinted szép, akkor menj el szemészhez. Én csak a kedvedért nem szedek le megint 8GB-ot, hogy megmutassam milyen f0sul néz ki mindent maxra tolva. Még egyszer talán ránézek a nyáron, de fogok én ennél sokkal színvonalasabb MMOFPS-t is találni.

-
Dominó85
addikt
Ekkora egy f0s játékot! Bocsánat a cikk írójától, de ezt a balfax játékot kinek találták ki? Spawnkill a legtöbb helyen és ha a harc hevében véletlenül meglövöm az előttem keresztbe futó társamat, akkor leblokkolja minden fegyveremet és legyaknak mint a xart. Nem is beszélve arról, hogy a rangban 30-40 szinttel feljebb állók együtt játszanak a tök kezdő játékosokkal. WattaFak kategória... Ez a gamma amilyen gyorsan lejött a netről, még gyorsabban távozott is a gépemről. A grafika pedig csapnivaló! Az aláírásomban szereplő konfig nem gyenge, így FullHD-ra és mindent maxra toltam, de a látvány nem hogy nem győzött meg, de a 2008-as Warrock szintjét sem hozza. Csak mazochisták tegyék fel ezt a TeamFPS-nek nevezett valamit.

-
Dominó85
addikt
Hmm... jónak tűnik. Holnap lekapom. Talán eldöcög az aláírásomban lévő konfigon.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest