Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blue@X

senior tag

válasz Dominó85 #21 üzenetére

Heh ez volt aztán a hozzászólás. Látszik hogy nagyon kevés időt raktál a játékba, így ami itt leírtál az vélemény, de szinte semmi alapja nincs ennyi játékidő után.

"Spawnkill a legtöbb helyen"
    Ha nem akarsz spawnkill-t akkor jó helyre kell spawnolni, ne a csata sűrűjébe. Én már 2 hónapja játszom a játékot, eddig ha 3-szor megöltek a spawn helyen sokat mondok...

"ha a harc hevében véletlenül meglövöm az előttem keresztbe futó társamat, akkor leblokkolja minden fegyveremet és legyaknak mint a xart"
    Előfordul, de nem jellemző a játékra. Vannak ügyetlenebb játékosok akik erre nem figyelnek még, hogy ne álljanak be más elé. De amúgy is ki az aki olyan helyre megy ahol az emberek egymás hegyén hátán vannak? (crownista zergek) Taktika, taktika, taktika és ezt mind elkerülöd...

"Nem is beszélve arról, hogy a rangban 30-40 szinttel feljebb állók együtt játszanak a tök kezdő játékosokkal."
    Ez miért is gond? Szerintem ettől jó a játék...

"A grafika pedig csapnivaló!"
    Nézzél meg pár ingame gameplay videót, és látni fogod hogy az egyik legszebb látványt nyújtja a játék. Azt azért ne felejtsd el hogy itt nem 32 játékos van egy viszonylag kis térképen, sok esetben 200+ ember egy helyen. Az én gépemen High beállításon van a játék, nézzél meg egy naplamentét, napfelkeltét így...

Új hozzászólás Aktív témák