Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Nem fogalmaznék ilyen élesen,de igaz az utolsó szóig.
Feltettem.Low grafikán ment. (core I3,SSD,GTX460,20 colos monitor) Már abba is belefagyott sokszor,hogy elkezdődött a játék. Grafika nem egy ász,a magasabb szintűeket hiába lődözöm,egy lövéssel kinyírnak. Fejlődési esély minimális. Nálam két hétig volt fent.Nagyon vártam hogy feltegyem,de óriásit csalódtam.
Feltettem a World of Tanks free to play multit,és nem csalódtam. A legszarabb gépen is elmegy,viszonylag jó grafikával. Aki figyel a jobb játékosokat is le tudja lőni.Jól lehet fejlődni. Magyar honlapok,leírások tömkelege van hozzá. Van hozzá MAGYARÍTÁS,amit automatikusan fel is rak! Egyenrangú minden játékos a csatákban!!! A prémium(fizetős) cuccok csak arra jók,hogy némileg gyorsabban fejlődjön vki. 100X jobban ajánlom a WOT-ot!Cikkíróknak:
Lehet hogy már volt,de ha nem, akkor készítenétek egy WOT tesztet is? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest