Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Felültöltősből jó a keskeny is, mert ott stabilabb a dob felfogatása, mint az elöltöltősnek.
Felültöltősből a Zanussi -Electrolux család valamelyik tagja lehet a nyerő. Állítólag ezek akár 8 évig is bírják (Electrolux szervizes mondta). Érdekes, hogy a régi Zanussi mosógépet 15 évesen dobtam ki, pedig még működött.
Neked igazából a régi Energomat lett volna ideális, az pont elfér egy kicsi fürdőszobában. De olyanok már nincsenek."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
-
Attici
őstag
Nálam végül az F14A8TDA lett a befutó. Az F14B8TDA-t kevés helyen lehet kapni és adatokra is az A-s tűnt jobbnak.
A hétvégén érkezik.Ha már kitapasztaltuk, akkor majd írok róla.
[ Szerkesztve ]
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
Bakker nekem is az euronics van a legközelebb(van vagy 200m), de még semmit sem vettem itt.
Ezeket a hitelkártyás dolgokat nem szeretem, mert úgy valahogy nekem mindig drágábbnak tűnik.
A +3 évet ki adja, az LG vagy az euronics? Vagy ez esetleg csak biztosítás?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
Hogy van ez a cetelemes bigyó, biztos, hogy így olcsóbb? Nincsenek plusz költségek?
Ha én kp-ra akarom megvenni, akkor 130?
Én az öreg Zanussi Turbodry-t akarom lecserélni ilyenre. remélem, hogy attól azért jobban mos, és gazdaságosabban."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
Esetleg az: LG F14B8TDA ???
-
Attici
őstag
Én is még mindig az LG-ket nézegetem, de nem tudok dönteni, mert akkora a választék és nagy különbséget én nem veszek észre közöttük.
Ezek közül melyiket érdemesebb megvenni, melyik a jobb?:
LG F10B9QD
LG F12B8QD1
LG F12B9QD
LG F1296NDA3
LG F1496QDW3[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest