- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Régi Gépterem: II.386
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Hosszas keresgélés, tanács, fórumozás, boltokban nézelődés után az LG F12B8NDA7 6kg mosógépre esett a választásom, 5 év teljeskörű garival, a motorra 10 év. Mosás közben nagyon halk, többször meg kellett nézzem már, hogy működik-e (eddig Hajdu Energomatom volt)
leghangosabb mikor a szivattyú kidobja a vizet, centrifuga szintén kifogástalan és halk 1200 fordulaton is, a gép meg se moccan, ennek egyik alap feltétele a pontos vízszintbe állítás. A ruhák szinte szárazak, fehéreket is remekül mossa.
Egyenlőre elégedett vagyok vele, remélem hosszú életű lesz.
Nektek pedig köszönöm a tippeket, tanácsokat!
Üdv!''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Attici:
Keskeny vagy felültöltős jöhet szóba, helyhiány miatt. A felültöltőst így is mozgatnom kell majd (értsd kihúzni a tükör alatt lévő polc alól) külömben nem tudom felnyitni a tetejét
A 60 cm normál mélységű mosógép befér de a kád miatt nem tudnám az ajtaját kinyitni
Szóval elég szűkös a hely és tanácstalan vagyok mit válasszak''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Tanácsotokat, tapasztalataitokat szeretném kérni.
3 mosógépgyártó között vacillálok, gorenje, samsung, indesit. Az érdekelne ha tudjátok ezek közül melyik a legmegbízhatóbb és melyiknek van legjobb szervízhálózata? 6-6,5kg-os töltetű keskeny mosógépet szeretnék, de nem tudom melyiket lenne jó max 90eFt-ig. Esetleg mást is javasolhattok, ha megfelelő és nem horror áron vannak az alkatrészek (ezt a többinél is vegyétek figyelembe)
Válaszokat előre is Köszönöm!!Az eladót kérdeztem melyik gép bírkózik meg, bír el egy pléd mosásával, 6kg töltetűben mosható?
Válasz: Ha befér kimossa biztos!''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest