Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
atideath
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy Oneplus 2 meghívója amit nem használ fel akkor ha átadja nekem megköszönném. Sajnos az enyém lejárt mire meg tudtam volna rendelni.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
atideath
tag
Ha valakit érdekel van invitem. Dobjon egy PM-et email címmel és küldöm. Csak olyan jelentkezzen aki azonnal fel is tudja használni (Paypal bekötve és van elég della is a számláján).
-
atideath
tag
válasz
micafighter #5748 üzenetére
Ott sajnos nem látok semmit ami ennyire enne. Ha osszeadom akkor kb 200mb jön ki egy hónapra. Hatterben szívja valami.
-
atideath
tag
Hali. Még mindig szívok a mobilnettel.
Iszonyatosan gyorsan szipkázza le a OPO a mobilnetemet. A másik telefonomnál 100mb elég volt egy hónapra (ugyanazokat az appokat használtam) itt pedig 1 nap alatt durván 100mb-t lehúz úgy hogy 90%-ba wifin vagyok. A munkahelyem és a lakásom között van maxx mobilnet használva. Valaki tud erre valami okosat?? Mi a bánat lehet és hogy lehet lelőni?? Köszi!
-
atideath
tag
Segítsen valaki. 15 nap alatt megevett az opo 500mb mobilnetet ugy hogy szinte nem is használtam csak wifin. Valakinek van tippje mi húzza ennyire a netet? Ez piszok sok. Az előző telefonomon 100mb elég volt bőven egy hónapra.
-
atideath
tag
válasz
Avicularia #5419 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Az OPO szemszögéből teljesen lényegtelen mert ugye engedett nyitni garivesztés nélkül de mivan akkor ha egy HTC M8-nál is nyitva volt valamikor.
Na az már szívás...
-
atideath
tag
Felraktam ma a franco kernelt. Csak a fizetős Franco kernel updater-rel lehet piszkalni?? Vagy van más megoldás is hogy kiprobaljam? Köszi.
-
atideath
tag
Egy kérdés. Ha jól láttam akkor a OnePlus-hoz egy 2.1A-es töltő van. Mennyi a maximális töltő nagysága amit rá lehet tolni a telefonra? Most kaptam egy 3.1A-es USB-s töltőt. Lesz esetleg bármi baja a telefonnak ha azzal töltöm? Ez autós töltő azért kérdezem. Vagy korlátozza az áramfelvételt töltés közben és hiába van rárakva egy 3.1A-es töltőre akkor is csak 2.1A-rel fog tölteni és nem lehet baja?
-
atideath
tag
válasz
Josh777 #3592 üzenetére
Egy dolgot kérdeznék ezzel kapcsolatban. Mi érdemi dolgot lehet most NFC-vel kreállni? Az stimm hogy vannak olyan stickerek meg hasonló dolgok amiket NFC-vel le tudok olvasni és pl van benne kupon vagy link. De magamnak mi értelme van vásárolni NFC-s dolgokat? Bocsi ha hülye kérdés csak egyenlőre nem értem.
-
atideath
tag
válasz
micafighter #3511 üzenetére
Pár napja jött meg a telóm. És nézegettem de én szerencsére nem tapasztaltam semmilyen sárgulásos dolgot sem a képernyőn. Szerencsére ezt megúsztam. Ezek után áttértem a touch ghost-ra. Felupgradeltem a rendszert a legfrissebbre és nincs vele gondom. Antutuba is 10 ujjal is muxxik.
-
-
atideath
tag
Hmm. Akkor azért nem találtam mert nekem meg csak 25R van
De majd akkor mar felfrissitem a legujabbra
Arról nem tudtok valamit hogy varhato-e valamikor hogy lesz "Knock" feloldas a telefonon? Amikor megfelelo sorrendbe kell érintgetni a telefont megfelelo helyen es ugy oldja fel a kepernyozarat.?
-
atideath
tag
Azt tudja valaki hogy a Protected Folder (patternel védett könyvtár) melyik frissítéssel jött be? Mert én az istenért se találom hol lehet azt beállítani.
-
atideath
tag
válasz
micafighter #3448 üzenetére
Köszi a linket. Feltoltam a 25R-t. Viszont Modem backupot nem látok. Vagy az a kernelben lenne?
-
atideath
tag
Sziasztok. Nekem most 22R van a telón. Érdemes felfrissíteni vagy hagyjam így? Másik kérdés hogy valamilyen módon le lehet menteni a teljes modem, flash tartalmat hogy ha mégse jön be az új akkor vissza tudjam tenni?
-
atideath
tag
Sziasztok!
Nem tud esetleg valaki meghívót küldeni nekem? Szeretnék rendelni én is egy 64gb-s változatot de sajnos eddig hiába próbáltam nem sikerült meghívót kerítenem. Vagy honnan érdemes még rendelni esetleg? Kérem aki tud segíteni írjon rám. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest