- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Épp a kijelző sokadlagossága miatt nem értem mi a vérét nem elég egy sima monokróm akármilyen kijelző bele, minek kell egy színes akármi. Ezzel szerintem totál mellélőttek. A 3000mAh-val csak 10h zene meg no comment.
Duliee: Gyaníthatóan szimplán arról van szó, hogy az OS nem jól váltogat a magok között. Valószínűleg a szükségesnél sokkal többet mennek az A15-ök. Vista és Win7 alatt is már 5% feletti CPU terhelésnél odaveri az OS a procinak a teljes órajelet és feszt (Balanced séma esetén), miközben erre az égvilágon semmi szükség nincs. Nyilván az Android ugyan így viselkedik. Ha ezt rendesen megírnák benne, akkor az Octa bizony szépen odaverne a Snapdragonnak. Egyébként meg a Krait felépítését nem ismerem, de nem kizárt, hogy abban ugyan úgy van egy erős és egy takarékos mag magonként. De biztos van erről valami információ.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Szerintem a Fiio E10 egy kicsit sötétebb hangú és "darabosabban" szól, mint a Nexus S+voodoo sound+Neutron. Mindkettőt használom a mindennapokban, múltkor összehasonlítottam őket, erre az eredményre jutottam. Nincs nagyon sok különbség, de ha nagyon odafigyelek, akkor azért észrevehető.
Én pl nagyon örülnék, ha a telefonok többsége hozná a Nexus S hangját, főleg mert a Neutron player elboldogul mindenféle formátummal, nem kell figyelnem, hogy milyen zenét milyen formátumban szerzek be. (pl a clip nem tudom hogy elboldogul-e az ape fájlokkal, valamint az apple lossless formátumával)
-
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Kíváncsi leszek, mit tesznek le pl. a hifiman "olcsóbb" lejátszóival (602, 601) szemben. Közben utánanéztem és elég jónak néz ki a cucc, felkeltette az érdeklődésem. Németországban 230 euró körül lehet előrendelni. Az áron faraghatnának majd kicsit vagy ennyiért komolyat kell nyújtania (az adatok alapján végülis erre minden esélye meglehet), hacsak pl. a Hifiman HM-601-et és annak árcéduláját nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest