- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Olyan 40 ezer körüli összeget mondanak rá, annyiért - ha a hangminőséget nézzük - nagyon megéri. Persze nem kicsi maga az eszköz, meg a kijelzője sem épp a legjobb, de egy mobil zenelejátszónál ezek másodlagos dolgok. És akkor ott van pluszban az is, hogy digitális kimenet van rajta, nem kell szarakodni mindenféle átalakítókkal, ha épp az otthoni rendszeredbe illesztenéd bele, szóval jó kis cucc ez.
(#35) Solicidium
Az E10 nagyon népszerű DAC/AMP, a fejes topicban sok embernek van olyan (nekem is). Emellett az E17-et ismerem, majdnem ugyanaz (a DAC teljesen azonos, az erősítő más, kicsit jobb). Szerintem annyi pénzért kifejezetten jól muzsikálnak. Persze nem lehet összehasonlítani egy jóval drágább kütyüvel, de 20 ezerért szerintem nagyon jó. Én is nagyon szeretem az enyém, nekem ez volt a bevezető a "hifi világába". Szóval szerintem sokat fejlődtek, bár a régebbi termékeikről nem tudok nyilatkozni. Illetve de, az E10-es DAC/AMP régi szériájára sokan panaszkodtak, mert sok volt a poti hiba, illetve high gain állásban hajlamos volt némi torzításra alacsony hangerőnél, de az új szériában javították, én nem vettem még észre ezeket a hibákat.
A lejátszó meg nagyon best buy szagú. Sokan élesítenek rá, elég csak benézni a topicokba. -
kolosanyi
veterán
Ajánlott topic. A Clipek nagyon já ár/érték aránnyal rendelkeznek, sokan használják teljes megelégedéssel itt a PH-n is. A saját Nexus S-em egy picit jobban szólt Voodooval, de ez a Sansa már az a hang, ami teljesen jó, pláne 10 ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest