- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
A rockboxos firmware + Sansa Clip vs gyári témában nem egyértelmű a rockboxos firmware előnye. Nagyon sokak szerint éppen rosszabb lesz a hangja utána. Én személy szerint nem próbáltam még ki. Pont a Clip(+) neutrális hangzása ragadott meg anno és állítólag ebbe rondít bele a rockboxos firmware.
(#45): Azért a Hifimaneknek, a hisoundos cuccoknak és ennek a FiiO-nak is megvan az oka, hogy rövidebb az átlagosnál és az ekkora akkumulátoroktól elvárhatónál rövidebb az üzemideje.
-
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
Kíváncsi leszek, mit tesznek le pl. a hifiman "olcsóbb" lejátszóival (602, 601) szemben. Közben utánanéztem és elég jónak néz ki a cucc, felkeltette az érdeklődésem. Németországban 230 euró körül lehet előrendelni. Az áron faraghatnának majd kicsit vagy ennyiért komolyat kell nyújtania (az adatok alapján végülis erre minden esélye meglehet), hacsak pl. a Hifiman HM-601-et és annak árcéduláját nézzük.
-
válasz
kolosanyi #30 üzenetére
Ezt a FiiO-t nem ismerem, de az eddigi pár olcsó és kezdeti hordozható erősítőjüktől nem voltam elájulva: hisses sötét tónusú hangjuk volt (Azóta mondjuk sikerült elég jó modelleket gyártaniuk. Hiába no, nehezen indultak be
). A pa2v2 felüdülés volt utánuk. A linkelt lejátszóra kíváncsi lennék, elég jónak tűnik adatok alapján.
-
válasz
kolosanyi #20 üzenetére
Nagyon OFF: Csodálkoznék (bár biztos nem lehetetlen), ha bármelyik telefon überelné egy Sansa Clip vagy Clip+ hangzását. (Mondjuk pont Nexus s-em van, lehet, hogy adok neki egy esélyt. A kedvenc kis SE w880i-mtől például sírva fakadtam, olyan vérszegénynek tűnt.) Ti. az egyik legjobb hangzású lejátszó a piacon sokak szerint, amit személyes tapasztalatokkal alá tudok támasztani én is. A Cowon iAudio u3-mam sem szólt szebben, egyedül talán a Sony X-Series-es Walkmanjének volt szebb hangja azok közül, amiket volt szerencsém meghallgatni akkor még Sennheiser IE8-cal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 PRO + pixel watch 2
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest