Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tudom, hogy nem. Anno ott voltam a szeren. Csakhogy mi nem oldalt kiékelt izéket tördeltünk, hanem lap a lapra, aztán parancsolj. Fáj a kezed, könyököd, fejed? Nem baj, végy erőt magadon, képes vagy rá, törd el!
Nem fogok számokat mondani, hogy hány cserepet, téglát, collos deszkát törtem el egyszerre. Nem voltam piskóta, dicsekedni viszont nem akarok.
Tény, hogy az oldalain kiékelt betonlap meghamisítja az eredményt. Pár lap megtörik, onnan pedig dolgozik a fizika törvénye. A "harcos" feje még lendületben van, folyamatos nyomást gyakorol az eltört, így saját súlyuknál fogva az alsó lapokra zuhanó egyre nagyobb tömegre.
Látványos, de kamu.
Egy biztos, huszat el nem tör a fószer, ha nincs két oldalon alátámasztva. Még ötöt sem.Az ilyesmit vastagságra illik mérni, nem darabszámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest