- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tudom, hogy nem. Anno ott voltam a szeren. Csakhogy mi nem oldalt kiékelt izéket tördeltünk, hanem lap a lapra, aztán parancsolj. Fáj a kezed, könyököd, fejed? Nem baj, végy erőt magadon, képes vagy rá, törd el!
Nem fogok számokat mondani, hogy hány cserepet, téglát, collos deszkát törtem el egyszerre. Nem voltam piskóta, dicsekedni viszont nem akarok.
Tény, hogy az oldalain kiékelt betonlap meghamisítja az eredményt. Pár lap megtörik, onnan pedig dolgozik a fizika törvénye. A "harcos" feje még lendületben van, folyamatos nyomást gyakorol az eltört, így saját súlyuknál fogva az alsó lapokra zuhanó egyre nagyobb tömegre.
Látványos, de kamu.
Egy biztos, huszat el nem tör a fószer, ha nincs két oldalon alátámasztva. Még ötöt sem.Az ilyesmit vastagságra illik mérni, nem darabszámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest