Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attisx
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Köszi!

-
-
MR007RM
addikt
Hát nekem itt az angol nyelvű telómon az emotocon, symbol....... minden van amit csak el lehet képzelni és sajnos inkább túl sok is a karakter féle, mert a quwerty-nél sokszór nem találom hol is van az a vmi a lapozgatások közepette. Swype is van persze azt én tettem külön fel. Karaktereknél, számoknál tetszik hogy több módon is be lehet ütni attól függően hová lapozok. Kánaán.
Ékezetből mindenféle. Mondjuk persze én inkább telefonálni szoktam mint irogatni így nem nagyon van tapasztalatom milyen gyorsan lehet bepötyögni vmit, vagy mi számít gyorsnak kényelmesnek a mezőnyben. -
attisx
addikt
Apropó billentyűzet. Valaki, akinek már FP2 van, megtudná nekem mondani, hogy magyar beviteli nyelv mellett vannak-e repülő ékezetek, mint a régi verziónál, vagy ezt az egyébként nagyon hasznos feature-t is kigyomláltál ebből a "nagyszerű" új bill.-ből?
-
süti5
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Meg van, köszi szépen

-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nej!
/De szőke!/ -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
es ha nem is ittbhoni a telefon de.az.eppen atfedo regiok moatt benne van a magyar nyelv
Nálam az i8910HD-n lengyel ROM volt, de tudott magyarul.hagel: Svéd-e vagy ?
-
válasz
Langsam
üzenetére
ahogy te jártal az inkabb a gsm bolt inkorrektsege ,vagy sunyisaga ez nem nokia hiba,elvileg ugy is az ember hogy szerencseje van es ha nem is itthoni a telefon de az eppen atfedo regiok miatt benne van a magyar nyelv. Regebben anyiban volt mas hogy pc.cserét meg tudtak csinálni a boltban oszt csokolom,gari mert hivatalos ugyse volt rá
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A-ha. Én feltettem a svéd kiegészítést az N8-ra. Erre sehol a äå!
Így aztán nem tudok írni semmit. Szótárt sem használhatom, mert nincs helyettesítő karakter.
Passz!
-
süti5
őstag
Nekem magyar a teló és az sms szövegkiegészítő is ékezeteseket ajánl fel, de én nem tudok ékezetest bevinni.... Egyelőre keresem hogy hol kéne beállítani, vagy be lehet egyáltalán? Soha nem volt nokiám, nem ismerem igazán, de nem ártanának az ékezetek. Beállítottam nyelvnek a magyart (illetve erre volt beállítva), magyar minden menü semmi gond de ékezeteket hol hívhatom elő?
-
Langsam
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Azért ezt a 808-ast is a Nokia gyárában rakták össze, hivatalosan eladták, én hivatalosan számlásan egy sok éve működő gsm-boltban számlásan 150-ért megvettem, undorító hogy még sem egyenlőek a készülékek. Érdekes, hogy N86-nál, N8-nál semmi gond nem volt ezzel. De mindegy így jártam.
Tehát ha jól értem, akkor a hivatalos Nokia szervizben sem tudják rátenni a magyar nyelvet a product kód miatt ? A maszek gsm bolt meg megoldja. Nem semmi.

De ki az a Macika és hol található városilag ?

Köszi. Üdv.
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerencsém majd akkor lesz, ha talpra állítják a telefonom

-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
szürkeimportosak olyan 100k körül mozognak
Mondjuk inkább, hogy neked nagy szerencséd volt ha annyiért vetted. Ahogy én elnézem 140 körül indul, de akkor vagy nincsenek tartozékok, vagy nincs normális garanca, vagy 0 perces használt (áfamentes)Langsam Az hogy milyen nyelvű frissítés kerül a mobilodra az nem attól függ, hogy előtte milyen nyelvű volt, hanem a mobil Product Code-jától. Az meg nálad nem magyar volt.
-
-
Teljesen igazad van, de a pénz beszél, mi meg csak ugatunk; a szürkeimportosak olyan 100k körül mozognak (ha számlával nem is, de garlevélel) a hivatalos csatornákról beszerzettek, meg olyan 170-200 között vannak. Szerintem abba a majd 100 ezerbe belefér egy olyan kis "kellemetlenség" hogy szoftveres rendszer update után el kelljen menni egy telefonoshoz, vagy üljünk a Phoenix mellett és nézzük a flash-elés folyamatát a hideg verítékkel a hátunkon

(tegnap egyébként egy Nokia E71-est simán megmagyarosítottam vele) -
válasz
Langsam
üzenetére
Ez a Nokia ruppótlansága
Régiókra osztja a piacot és így a helyi kereskedelmi szokásokhoz (értsd: magyarország=lehúzás) köti a készülékek forgalmazását. Megkérdeztem: ez nem azért van mert nem férne el benne 20 nyelv.
Sajnos hivatalos úton nem fogod tudni magyarosítani a készüléked, csak GSM bubusoknál, de ahol csinálják ( nem a leszolizott, agyontetkózott cicafiúka ül a pult mögött ) ott meg is várhatod, kb. 10 perc. Vagy vidd Macikához ő nagy megfejtő és nála is megvárható. -
Langsam
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm.
Mondjuk nem értem a dolgot, mert kereskedelmi forgalomban vettem, magyar nyelvű volt, gondoltam ez is olyan Nokia telefon, mint a többi, ha jön rá egy frissítés, nem különbözteti meg, hogy hol vettem, hiszen csak egy magyarítás létezik országonként, vagy az új verziónak még nincs magyar kiadása ? Nonszensz. Tehát nagyon nem értem az egészet, az N8-amnál (szintén kisker volt) ilyen nyelv probléma nem is volt. De ez van.
Ha beviszem a Nokiához (tudom pénzért) akkor ráteszik a hivatalos magyar nyelvű szoftvert ?
Köszi. Üdv.
-
-
Langsam
aktív tag
válasz
KillHates
üzenetére
Hát nálam nem kérdezett semmit, csak a frissítést, angol nyelvű is lett.
Hogyan kell visszaállítanom ? Előtte csináltam biztonsági mentést a készülék alkalmazásokról és beállításokról, visszaállításnál visszajön a magyar nyelv ? Menüben nem találtam, kérlek segíts(etek). Köszi. Üdv. Langsam. -
Roshan
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Sikerult! akkor ez csak a galeriaban nem mukodik ha jolatom.
-
Roshan
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ez az ami nallam nem megy es fp2 van fent
es angol is lett a telom,de az mind1, mikor hossza, tartom az ujam a kepen, az jon ki hogy add tag! -
Roshan
tag
Egy 16mb-os kep

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_11_i63l7pw9r1.jpg -
Roshan
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A regi telomom mukodott N8, de a 808-on en ilyen opciot nem talaltam:S
-
Roshan
tag
De olyat nem tudtak volna csinalni hogy tobb file kuldenes bluetooth-on, vicc hogy csak egyesevel lehet...
-
Quasi_modo
nagyúr
Javítom: A Dolby dolog csak bedugott fülhallgatóval jelenik meg. Tehát nincs hiba.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Helyesbítek: A zenelejátszóban nem eltűnt a Dolby beállítás, hanem időnként nem jelenik meg. Ez a probléma valószínűleg nem lenne, ha frissítés után nyomtam volna egy resetet. Viszont nem volt kedvem mindent újratelepíteni. Valószínűleg valamelyik automatikusan induló programmal akad össze.
Egyébként a beállított Dolby megmarad, csak a beállító sor nem jelenik meg mindig. -
Peske
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Átraktam fix. GSM-re, és kiraktam a 3G widgetet. Adok neki így egy esélyt. Eddig jól szerepel. Remélem a cseréig így már kihúzza. Dec. elején jár le a hűség és már fogy a hajam a szálanként tépkedéstől.

-
Ivkovács
csendes tag
Ami nekem hasznos az fp2-ben:
-gyorsabb
-Fényképezés után, vagy csak símán a galériában egyszerűen lekérdezhetők a kép adatai:
Zárseb, felbontás,méret,iso stb..
-galériában végre több képet is ki lehet jelölni törléshez -
Pikkolo^^
addikt
Korábban nem kaptam választ. A billentyűzeten a betűk továbbra is használhatatlanul picik?
-
Quasi_modo
nagyúr
Hmm. A zenelejátszóból eltünt a Dolby (vagy mi), Viszont mintha szebben szólna. Meg figyelmeztet a halláskárosodásra.
Kaptunk néhány új effektet, az Extra Buttons ikonjai meg félig takarásba kerültek... -
Quasi_modo
nagyúr
Most töltöm le az FP2-t. Érdekes, hogy wifiről 16MB a letöltendő, PC felől meg 435.
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Simán felmegy minden hókuszpókusz nélkül. Pár dolog ki van gyomlálva belőle, de az N8 topicban mindent részletesen kitárgyalnak.
Nagyon jó és igényes és gyorsabb is lett a telefon tőle, kb olyan fürge lesz mint a 808-as az fp1-el. Ha nem lett volna már meg az N808, akkor nagyon rezgett volna a léc, hogy az N8 maradjon... -
MR007RM
addikt
Furcsán jó nyomkodni a telót, mert sokkal gyorsabb. Egy millió alkalmazás van már fent és vagy 2000 fotó és hasít görgetésnél. Mintha más kijelzőt tapiznék. Külön örülök, hogy minden a helyén maradt nem hiányzik semmisem. Egyébként az FP2 felhúzása elég gyorsan ment nálam és aztán még volt 4 alkalmazás frissítés is számomra nem túl lényeges. De volt Microsoft Apps is 30 MB körüli méret körül. A fekete színek szürkére cserélése engem nem zavar olyan fiatalabb, színesebb lett tőle.

-
dlt
tag
Egy 700-asra rátettem én is. Első ránézésre nagyon gagyinak tűnik a fekete színek szürkére cserélése. Ránézésre 2-3 évet öregedett a rendszer. A zenelejátszóban végre van előadók szerinti rendezés (vicc hogy eddig nem volt) viszont keresés még mindig nincs. C5-00-ám alapból tudta/tudja mindkettőt... :/
-
Roshan
tag
Akkor itthon en nembirom megoldani a magyar nyelvet?
-
doblaim
csendes tag
-új billentyűzet, illetve dobálja fel a (magyar) szavakat sms írás közben (ajánlatokat)
-átdolgozott zenelejátszó
-galéria frissítés, most már lehet több képet kijelölni
-swype kijelzővédő (itt nekem a digitális óra eltűnt, csak az analógot jeleníti meg, ami azért nem kicsit felkavaró)
-nekem ez még az előzőnél is hajlamosabb a fagyásra (eddig 3x, 2 órája van fent, bár tény hogy mint a hülye nyomkodtam, nade akkor is)
-tényleg gyorsabbnak tűnik
-jegyzetek widget (végre nem kell külön progi) -
Roshan
tag
Nekem eltunt a magyar nyelv,,,, es nem is birom atalitani faxaaaaaaa...
-
MR007RM
addikt
Na megjött a szoftverfrissítés. Megvót! A C-n sokkal több szabadhely lett, nálam plusz 45 MB.
És mintha gyorsabb lenne a teló. -
Ivkovács
csendes tag
-
A fix 3g-vel az a baj hogy a teljes lefedetsegtol meg messze vagyunk,igy ha fixen ott van ,jona halozateldobalas ha nem lat tornyot,vagy bizonytalan vonaltartas. Inkabb probald ugy hogy alapbol gsm mod,kirakod widgetbe a 3g es ahol kell ranyomsz,ha lehetosege van ra akkor ugyis azt hasznalja,ha meg nagyon ingadozo a kapcsolat es a beszelgetes is akkor vissza 2g-re. En is sokat vagyok videken es szivattam meg mar magam hogy csak a 3g hasznaltam (nem tudtak elerni) na azota inkabb gsm mod ha meg kell inkabb kezzel izzitom nagyobb tempora,de igy tobbet is bir ,kozepes gyilkolas mellett a ket nap osszejon:-) :-)
-
Peske
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Pont emiatt a fordítottjára gondoltam, hogy fixen beállítom 3G-re. Mert azért szoktam nyüstölni netezésre is, és EDGE-en nem az igazi. Ezért féltem, hogy eltűnök, ha lemegyek a térképről.
-
Ha a 3g-t kinyomod akkor meg elerheto vagy az emailek is lejonnek csak kicsit lassan ( nagyobb meretu csatolmanyok eseten) bongeszni ilyenkor csak az opera mini javalott...Az elonye a 2g-nek hosszabb akkuido,hatrany a lassu le es feltoltes (mondjuk pannoneknal ott az edge 2g eseten is)igaz az se egy kapkodo idegbeteg :-)
-
Auratech
őstag
Csoportképet kellett csinálnom a sulinkba látogató sógorcsoportról. Húde jó lett volna egy 808.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igazad van. Keverem az N8-al. Volt mostanában párszór mikor azt használtam és lehet annak az emléke végez néha pótcselekvést velem.
Régebben az N8-nál volt olyan fagyásom is, hogy felhívtak és hiába végeztem bármit nem tudtam felvenni és csak néha nem mindig fordúlt ez elő, és ott a másik mikor a reteszt huzogattam és végül feltudtam venni csak nem egyből. Volt már minden, de csak alkalmi aminek az okát sosem tudtam, így nem nagyon törődtem vele.
-
Peske
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Szintén Telenor. Viszont ha kinyomod a kettős módot, és elmész vidékre ahol nincs 3G (munka miatt sokat utazom) akkor jön a sötét középkor nem? Senki nem ér el. Vagy rosszul gondolom?
-
válasz
MR007RM
üzenetére
A legrosszabb az, hogy mikor edzés előtt kintvagyok, akkor van, hogy sokkal szebb égképeket is látok - de nincs mivel elkapni.
Nyáron leleholdkor volt egyszer, hogy azt lestük edzés helyett, mert annyira megkapó volt.
Most nemrég meg a lebukó nap okozott pár perces döbbenetes színorgiát.Na! Ilyenkor jó egy kézicucc!
Erre pont jó lett volna a pürévjú.
-
MR007RM
addikt
Nálam sem volt még ilyen csak korábban az N8 esetében. Itt csak olyan van hogy hívnak és a képernyőzárat fel kell oldanom hogy felvehessem, de ez magától érthetődik.
(#1823) hagel: Nem baj, mert nem is az volt a célom. Inkább egyfajta demonstráció volt, hogy ez még kevés fénynél is megállja a helyét. A naplementés csak éppen jött, ahol ügye a háttér nem éppen a legszebb.
-
-
Peske
csendes tag
Sziasztok! A tesztben panaszkodtak rá, hogy néha nem lehetett néha felvenni a bejövő hívásokat. Nekem a C7-em is csinál ilyet Belle-el és néha "Csatlakozási hiba" felirattal el is dobja a létrejött hívásokat. Ilyet tapasztaltatok Nokia 808-al? Mert lehetne ez a köv. teló, de ha ugyanazokkal idegesít, mint a C7, akkor nem. Előre is köszi a válaszokat.
-
Langsam
aktív tag
Nem voltam gépközelben, köszönöm mindenkinek az MMS video küldési válaszokat.
Üdv. -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerinted a játék miért nem publikus? Az áruházban nincs. Manapság már senki sem dolgozik ingyen a torrent világot kivéve. Tudsz még hasonlókat?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Persze

-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ha nem is minden mobilon de minden platformon biztosan :-)
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Te mindig meg tudsz lepni. Egy linket nekem is küldhetnél, mert nem találom.
Egyébként 700MB-ot akartam írni.

-
Roshan
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Tudnal adni errol a jatekrol egy linket ahol le lehet tolteni? kivancsi lennek mien!
-
MR007RM
addikt
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Hát nekem jó az ami van, ha meg nem akkor keresnék rá progit az áruházban. Szerintem ami N8-ra felment az erre is hisz a rendszer végülis ugyanaz.(Ja itt van még olyan hogy exFat....) Még nem találkoztam olyannal ami így reklamált volna. Navigálni a gyakorlatban nem nagyon szoktam mert.....de azért egy párszor már futtattam gyalog, buszon és semmisem tünt fel hiányként. Sajnos én egy elégedett ember vagyok, ami ritkaságszámban van. Mondjuk egy jó 500MB-os fps játékot néznék szívesen átírva symbire meg hasonlót(gameloft), mert itt bizony látszik a hiány.
(#1806) Roshan: Hát nem tudom mire gondolsz. Rögtön a SIM-kártya kód jut eszembe, amit (és mindig kikapcsolok)még a microsim igénylésnél kikapcsoltattam a T-mobile-nál. Így bejelentkezésnél soha nem kér semmit. Elhagyni meg nem fogom a drága telómat, mert nekem drága!
Gondolom a menüben is ki lehet vhol kapcsolni. -
Roshan
tag
válasz
MR007RM
üzenetére
Ezlozo telomnal is frissitettem a softvert (n8) es ott olyan jelenseg jott elot hogy minden telefonindulasnal bisztosagi kodot ker, akar mit irok be elfogadja de hogy miert keri minden idulaskor nemtudom, miota telefonom van mindig symbian volt es ilyen meg soha nem volt, akkor kiprobalom, frissitem, csak nem lesz semmi gubanc..
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
MR007RM
üzenetére
A jelenlegi értesítések gyenge. Sokkal jobb ha sorba widget kiírja ha valaki keresett vagy SMS-t küldött. N8-ra fel lehet tenni, ezért kérdem a 808-t.
Most, hogy eltüntek a jobbra balra gombok a billentyűzetről hogyan navigálsz? Sok esetben el sem lehet találni azt ahová bökni szeretnék és ezért a jobbra balra gombok tökéletesek voltak.
-
-
MR007RM
addikt
Jó kérdés. Nálam több mint 160 alkalmazás van feltelepítve vagyis igencsak nyomtam a telóra ezt-azt és semmi baja. A C-m 302 MB-nál van ami kevés szerintem, mert nem oda installálok. Igaz van pár dolog, amit le fogok szedni és lesz plusz 20 MB-m.

Ha hackolva lenne tudnál róla. Szerintem csinálj egy szoftverfrissítést a Nokia Suite-val ami ügye semmit nem töröl le, minden marad csak felülír pár hülyeséget amit az elődöd elkövetett talán. Esetleg vegyél le róla mindent, ami neked nem kell. Uninst. Egy kis tisztítás.
Nálam amit felenged a teló nem okoz zavart jelenleg így állok. Jó ez a Symbian már. Nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/De szőke!/

Régiókra osztja a piacot és így a helyi kereskedelmi szokásokhoz (értsd: magyarország=lehúzás) köti a készülékek forgalmazását. Megkérdeztem: ez nem azért van mert nem férne el benne 20 nyelv.
Hogyan kell visszaállítanom ? Előtte csináltam biztonsági mentést a készülék alkalmazásokról és beállításokról, visszaállításnál visszajön a magyar nyelv ? Menüben nem találtam, kérlek segíts(etek). Köszi. Üdv. Langsam.
Üdv.