- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
3900 - 3801
13602 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
-
ESP
őstag
-
MR007RM
addikt
-
ESP
őstag
Na akkor hogy el lesz hűlve ha bedugja egy szifonba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MR007RM
addikt
-
Kolondrum
félisten
-
MR007RM
addikt
-
Polarstar
nagyúr
-
Kolondrum
félisten
-
Vikthor
nagyúr
weather application widgetnek meg lehet adni hogy mondjuk 12 óránként frissítsen, mert nekem mintha 10 percenként updatel és az meg szerintem sok.
-
Kolondrum
félisten
-
Kolondrum
félisten
-
MR007RM
addikt
-
gretzky77
veterán
Sziasztok ha jól emlékszem valaki említette itt, hogy nokia wh920 monster purity fülest használ és az lenne a kérdésem a kedves fórumtárstól mennyire elégedett vele mennyire szól jól szépen? Köszönöm
-
thom79
tag
-
Kolondrum
félisten
-
MR007RM
addikt
Már korábban voltak linkelve, kikerestem újból. Itt még nem volt tokom, de azzal is belemegy, és ha nem menne akkor meg lehet tágítani. Az alma csak a teljesség kedvéért szerepel, mikor készítettem éppen azt rágcsáltam.

Nem egy szépség, de simán lehetne még csiszolni, nekem ez is megfelel jelenleg.
-
MR007RM
addikt
Gondolom tudjátok egy verziót kapott a Camera Pro. (3.2.6) lett. Az előnyöket még nem tudom. Meg valaki a hozzászólásoknál jelezte a szerzőnek az ND filter hiányát. Talán majd lesz az is valamikor.
-
thom79
tag
Dehogynem, értem én maximálisan, söt talán pont rám nem mondhatod h nem mert láttad h mi mindenem van a telohoz gyári motyókból, csak amikor én ezt az állványt vettem akkor még nem volt hungaryban gyári tripod, jó tudom te is kintröl rendelted...
most hogy már elérhetö itthon is valszeg én is beruházok rá...
amugy az állvány az milyen is???MR007RM: kihuzható ennek is a lába persze csak dupla akkorára mint ahogy most látni, DE le is csavarható a teteje és bármely normál állványra csavarható!!
amugy tennél fel képet a barkács tartóról? hátha ihletet kapok... -
Kolondrum
félisten
-
MR007RM
addikt
-
thom79
tag
Elméletileg a 113.010.0508 Russian verzióban van magyar nyelv is...
-
thom79
tag
-
Kolondrum
félisten
A tripod holderem elvben holnap jön, az állvány meg most figyeljetek: jövő hét csütörtök táján jön! Pbe! Amerikából előbb ideért volna.... Hátráltat a tervembe!!
-
thom79
tag
-
gretzky77
veterán
-
Vikthor
nagyúr
létezik PC emulátor Belle-re? jó lenne futtatni 1-2 portable exe applikációt a telefonon is.
-
MR007RM
addikt
A helyzet nálam az, hogy így tokkal is a régi textil bugyijában hordom. Így teszem a zsebembe vagy akárhová, mert annyira óvom a kijelzőt, pedig a fólia is rajta van még.
Nem volt még ilyen tokom sosem, a kérdésed furcsa számomra, zsebben normális, szerintem nem tapadós.Talán még annyit, ez a tok úgy tűnik pár év múlva is tok marad az eddig használtakkal ellentétben, mert minőségi.
-
gretzky77
veterán
-
MR007RM
addikt
Van merevsége, kemény és puha is egyben jó tapintással. Mondjuk úgy hogy nem vékony darab. Masszívan körülöleli a telót, nem is könnyű belőle kivenni, ha azt akarjuk. Nálam nem érződik annyira, hogy sokkal vastagabb lenne tőle a telefon. Nagyon tetszik. Persze fehérben üt nálam is, de így tudván hogy a teló fehér és a tok feketén megy a kamera feketéjéhez, illetve így feketén az egész kinézve tetszetős.

-
gretzky77
veterán
-
Vikthor
nagyúr
-
MR007RM
addikt
Sajnos nincs benne. Nekem egy régi szignózatlan változat van a 808-ason és egy új a hackolt N8-on és az hiányzik belőlük is. Érdekes hogy nem készül ezekhez ilyesmi. Biztos marha nehéz megírni.
Hát igen mikor kijött ez a teló ment a duma milyen nagy, nehéz, csúnya, tégla......sok minden. Nekem meg már első látásra szerelem volt.
A fogása is nagyon bejön a kiugró kamera miatt. Még hogy átbillen meg a sok hülyeség olyanoktól akik csak egy pillanatra látták rajzon és kezdték fikázni talán irigységből. -
Quasi_modo
nagyúr
-
sadboy
aktív tag
Mert normális távolságból (legalábbis amilyen távolságból egy telefont nézek) nem is pixeles a kijelző és a színei tényleg jók.
-
Kolondrum
félisten
Nekem egy csaj mondta, hogy gyönyörű és szépek a színei. Úgy fogta minta a tenyerében tatana egy kisállatot vagy valami értékes dolgot. Egy másik meg el akarta kérni zenére mert h az övé lemerült, monsiom neki, ezt sajnos nem.

-
Quasi_modo
nagyúr
Nekem eddig leginkább azt mondták, hogy gyönyörű. Meg hogy milyen szépek a kijelző színei. (Valahogy senki nem mondta, hogy kicsi a felbontása meg pixeles.) Viszont akárhol azért nem biztos, hogy elő merném venni, mert kiveszik a kezemből (végleg). Tapasztaltam már ezt-azt a mai Magyarországon.
-
gretzky77
veterán
Elö bizony,ràadàsul 24-es villamos ùtban keleti felé! Kemény vagyok mi? Viccet félretéve elég sokat nyomkodom utazàs közben nem félek elövenni azért van,meghàt nem is birom ki,hogy ne hasznàljam és elég sokan meg is nézik rendesen nem ùgy mint egy iphonet mert màr mindenki azzal rohangàl a metròn is! Imàdom szerintem addig hasznàlom míg birja!Szerintem nagyon jó készülék!
-
Kolondrum
félisten
-
sadboy
aktív tag
Haladás már kínai 1508-as is van navifirmen. Remélem nem sokára lesz már magyar is.
-
thom79
tag
-
this is life
Ármester
Még egyszer köszi ,müködik is anyós így már nem ér el,áldás ez a program .. -
Vikthor
nagyúr
FolderPlay-be lehet az equalisert testreszabni?
-
gretzky77
veterán
-
thom79
tag
Az én telóm fekete és ugye énis ilyen tokot használok csak pirosban, DE pár napja nézegetem h tök jól nézki ez a teló fehérben is ebböl kifolyolag énis vennék rá ilyen fehér tok ha lenne!
-
MR007RM
addikt
-
gretzky77
veterán
-
MR007RM
addikt
-
Vikthor
nagyúr
-
bgabek
tag
Nektek lötyög egy kicsit az exponáló gomb? Nekem ez 1-2 napja tűnt fel, bár lehet, hogy előtte is ilyen volt.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
gretzky77
veterán
-
this is life
Ármester
Sziasztok nem tudtok müködő hívásszürő progit belle fp2 re
? Előre is köszi -
Vikthor
nagyúr
nem vagy egyedül tesó! 100%-osan átérzem amit tapasztaltál, Nokia FTW és forever!
Amúgy nekem csak 1-2 apróság van ami miatt nem tetszik, de nagyon eltörpül szerencsére, és ugyanakkor minden rendszernek vannak előnyei és hátrányai, ezzel együtt kell élni, de tény, hogy nagyon fasza kis telefon!Üdv,
Vik -
gretzky77
veterán
Gondoltam megosztok veletek egy élményt! Villamoson utaztam, zenét hallgattam meg közben olvastam a fórumot amikor odalépett hozzám egy srác és sűrű elnézéseket kérve kérdezte, hogy ez a nokia 41 mpx-es kameraphoneja mert ezt nézegette tegnap és kíváncsi mennyire vagyok elégedett vele és hogy élőben milyen szép! Természetesen nagyon dicsértem neki illetve, hogy én teljes mértékben elégedett vagyok vele, remélem ezekután 1 taggal bővül a felhasználók köre! Lehet hülyén hangzik de büszke voltam, hogy ilyen telefonom van és hízott a májam! Bocs de ezt meg akartam osztani veletek!
-
MR007RM
addikt
-
mobilefan
aktív tag
-
Polarstar
nagyúr
-
MR007RM
addikt
Ide is.

szokásos kötelező megnézős
(#3836) mobilefan: Van hogy nagyon összejön.

-
mobilefan
aktív tag
-
MR007RM
addikt
-
mobilefan
aktív tag
Tudtam én

-
Quasi_modo
nagyúr
-
mobilefan
aktív tag
-
Quasi_modo
nagyúr
minden úgy jó, ahogy a kezünkbe adták, minden más felesleges
Hát mondjuk nem így gondoltam. Tényleg nem. Én is felrakok mindent ami a funkciókat javítja, vagy ami új funkciókkal látja el a mobilt. A romolás egy kicsit más.
Annyit jeleztem, hogy nem volna jó ha ez a topik is csak a romcserékről kezdene szólni.
Csak előzetes aggodalom volt, mivel már volt ilyesmire példa.
Az meg való igaz, hogy a WP-t nem tartom sokra. (Inkább Sailfish...) -
Kolondrum
félisten
Ezek az ellenétek.

Én elsőként az E90-et matattam, törtem. Azóta minden telóm sw után azzal indít. A moddolt szoftokkel nem értek egyet mert sok váratlan hibát generálhat. Részemről kimerül ott a matatás, hogy rom patcher. Az N8 kivétel volt mert kapott téma effektet. A 808 azért nem kap mert hagyományos módon nem lehet csak ha a szoftverbe beültetjük és úgy telepítjük, az meg nem fekszik. -
attisx
addikt
Nem is gondoltam teljesen komolyan. Ez a "minden úgy jó, ahogy a kezünkbe adták, minden más felesleges" hozzáállás a fent említett két zárt rendszer híveire jellemző. Viszont pont Tőled, aki folyton kritizálod a WP-t a zártsága miatt, fura volt ilyen jellegű hozzászólást olvasni...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
MR007RM
addikt
Csak legyen értelme a főzött romnak. Ha majd végleg megáll a frissítés a telónál, nem jön már semmi gyári dolog, akkor késöbb talán 1 év múlva miért is ne változtassunk, persze csak ha van miért bolygatni egy mások által jól letesztelt rommal.

-
MR007RM
addikt
Én egy dolognak örülnék főleg ha "sis" készülne belőle, azt mikor rádugok egy ismeretlen hardvert a telóla pl egy hangfal és nem vágja ki pár másodperc múlva.
Vagy esetleg fotórésznél 16MP választás. És bizonyos korlátok feloldása, ha van elég plusz csábítóan hatna. Van az a "pénz" hogy újrarakjak, de nálam magas az ára!

-
emre33
addikt
Én saját célra csinálok fözött rom-t.
508 épp most csinálom, de sokmindent nem rakok bele.
Rompatcher és hack megy a z-re
c: Meghajtó mérete nagyobb lesz, z: lévő szabad hely kerül áthelyezése.
Mappa létrehozása mappába.
Téma effeketek kikapcsolása.
Anna digitális óra képernyő védő...
Equalizer. Mert Anna/belle körül kivették..
És még 1-2 apróságot teszek bele.Nem nehéz.
Többet tudjátok miért nem alkalmazok? Mert sok trükkhöz készült fájl korábbi symbian verziókhoz készült. Így kiszámíthatatlan lesz a viselkedése a telefonnak.
-
Auratech
őstag
Egyetértek. Én is észrevettem, hogy kissé háttérbe kezd húzódni a telefon létezésének alapértéke, a fotós képesség és kicsit szomorúan olvasgattam a mindenféle funkcióbuhera postot..
Több képet! -
Quasi_modo
nagyúr
-
gretzky77
veterán
Pusztán azért gondolkodtam el mert N8-on Taylor féle szoftvert használtam és nagyon tetszett, a gyári szoftverrel sincs semmi gondom csak kedvet kaptam de elég bonyolult a főzés így szerintem nem lesz belőle semmi! Majd meglátjuk de így is imádom a telefonom!
-
Auratech
őstag
Ahogy bővül a tulajdonosok rétege, mindig megjelenik ez. Ha teljesen konkrėt előnnyel járó változásokat jelent, lehet értelme. Mondjuk rawot produkál a fotómasina, esetleg az expozíciós idő lehet fél óra... Esetleg egy full manuális fotómód dslr kamerákban látható funkcionalitással... Annak lenne értelme. De csak, mert lehetséges, nem biztos, hogy értelmes dolog egy ennyire gyárilag kipattintott készülék belső egyensúlyát megbolygatni...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
attisx
addikt
Ezt a kommentet akár egy WP, iOS fanboy is írhatta volna...

-
Quasi_modo
nagyúr
A főzött romokról mindig az a kérdés jut eszembe, hogy minek ?
Ha valami nem tetszik az eredeti gyári rommal, akkor ne vedd meg.
Vagy van abban valami jó, ha hetenként mindig elkezded az egészet újra telepíteni meg újra belakni ?
Én használni akarom amit megvettem, és nem újra és újra építeni a használatra.
Nagyon remélem, hogy ez a topik nem fog úgy járni mint annak idején az i8910 topik. -
gretzky77
veterán
Kicsit felbuzdultam,hogy utànanézzek milyen ùton módon lehetne kicsit fözöcskézni esetleg 808ra! Beszéltem Taylorpro kollégàval segitség ügyben de sajnos 808-ra jelenleg nem dolgozik - pedig N8-ra remek Romokat csinàlt - viszont sajna nem tud segiteni mert elég maceràs a dolog és nem tud most ezzel foglalkozni! Kicsit még utànajàrok ès meglàtjuk mi lesz!
-
Vikthor
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
gretzky77
veterán
-
Quasi_modo
nagyúr
-
süti5
őstag
-
Vikthor
nagyúr
-
süti5
őstag
-
Vikthor
nagyúr
mert pl amikor megy a gps es a jelenlegi helyzetemet mutatja akkor ez csak 5 percig megy azt lockolja...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
az a provlema, hogy mindig automatan van a lock es nem lehet ezt a funkciot kikapcsolni manualsra... erre van e vmilyen megoldas?
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Kolondrum
félisten
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
még egy dolog, magától lezáródik a telefon 5 perc elteltével, ezt hogy lehet kikapcsolni? én magam szeretném manuálisan zárogatni...
-
Vikthor
nagyúr
miért van az, hogy letöltök 1-2 játékot és certification errorral elszáll a telepítés és kontaktáljam az application ownert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3900 - 3801
13602 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- LEGO klub
- Hardcore café
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És ezek után ne legyenek elméleteim.

Legalábbis mifelénk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még egyszer köszi ,müködik is anyós így már nem ér el,áldás ez a program ..