- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
A képekre és videókra értettem, nem a kijelzőkre. Az élénk valóban szebb, de még mindig nem az igazi.
A repülő ékezet tényleg gyors megoldás azonban a kis betűk miatt sok a melléütés, de pótudom mindig elsőre eltalálja. Nem a fanatikusokat akarom meggyőzni hanem aki Symbianra váltana az ne tegye, mert már nagyon idejétmúlt rendszer.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Szerintem a Symbian érintésre történő átültetése hagy némi kivetnivalót maga után, sokszor nem azt csinálja amit én szeretnék, a gyenge billentyűzet miatt az sms és email írás igencsak gyengére sikerült. A levelezés szerintem nem jó, levelet html-ben nem jelennek meg, böngészés kritikán aluli. Igazából minden hátránya a Symbianból adódik. A kamera nagyon jó, de videózás terén szerintem gyenge.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Rádbízom ennek a kérdésnek a megválaszolását.
-
Pikkolo^^
addikt
Látom nem ismered a rendszert. Hivatalosan még nem tudták feltörni a WP7-el ellentétben.
-
Pikkolo^^
addikt
Jó a WP, nem kell tőle félni. Warez nincs, de az az általános iskolások,játéktere

-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
1-2 hétig nézegettem, de semmi rosszat nem olvastam. Biztos én voltam túlságosan WP szimpatizáns

-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Igen, lépek az óvodából

-
Pikkolo^^
addikt
Pont az ilyen hozzászólások miatt hagytam ott az N8 témát, folyamatos siránkozás, összeesküvés elméletek gyártása stb..
-
Pikkolo^^
addikt
Azért ennyire nem kell hinni az összeesküvés elméletekben

-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Igen, mert minden kép lesz jó.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
920 és a 808 között semmilyen formában nem megy az NFC-s fileküldés.
A glance screen-en a digitális óra helyett az analógot mutatja, de az is rosszul, mi lehet a hiba oka?
-
Pikkolo^^
addikt
N8-ra is voltak frankó kis cuccok, 808-ra nincsen akkor?
-
Pikkolo^^
addikt
WP-vel történő együttműködésről van információ?
Úgy nét ki belépek a 808 tulajdonosok körébe. Melyik romot érdemes felrakni?
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Elmulasztott események értesítés ami Annában volt, de a Belléből kikerült. Hakszolt telóra fel lehet rakni.
-
Pikkolo^^
addikt
Valaki tegye már fel az értesítéseket :-)
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Nézd meg a fentlévő teszteket és máris más lesz a véleményed.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Nem csak azzal lehet, de azzal még jobbat lehet mindenféle finomhangolás nélkül.
-
Pikkolo^^
addikt
Korábban nem kaptam választ. A billentyűzeten a betűk továbbra is használhatatlanul picik?
-
Pikkolo^^
addikt
Ha nem is minden mobilon de minden platformon biztosan :-)
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
A jelenlegi értesítések gyenge. Sokkal jobb ha sorba widget kiírja ha valaki keresett vagy SMS-t küldött. N8-ra fel lehet tenni, ezért kérdem a 808-t.
Most, hogy eltüntek a jobbra balra gombok a billentyűzetről hogyan navigálsz? Sok esetben el sem lehet találni azt ahová bökni szeretnék és ezért a jobbra balra gombok tökéletesek voltak.
-
Pikkolo^^
addikt
Az Annás értesítéseket fel lehet valahogyan tenni a 808-ra?
-
Pikkolo^^
addikt
Az FP2 billentyűzete használhatóbb, mint a régi?
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Anna féle értesítéseket rá lehet valahogyan pakolni?
-
Pikkolo^^
addikt
Azért, hogy gyorsabb legyen és felesleges dolgok ki legyenek belőle szedve.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
A videóvágás és a felvétel nem ugyanaz.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
A telefont MM-ben vagy Saturnban meg lehet nyomkodni?
-
Pikkolo^^
addikt
A telefont MM-ben vagy Saturnban meg lehet nyomkodni?
-
Pikkolo^^
addikt
Nála sosem lehet tudni :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motoros topic
- Mikrotik routerek
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest