- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
1800 - 1701
13602 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roshan
tag
Nem ujonan vettem, de szerintem nem buheralt mert alig ha volt hasznalva a telo, csak tudnam miert kapcsol be magatol a bluetooth mindig...
-
MR007RM
addikt
-
Roshan
tag
En nemtudom, tegnap vettem a telot, hogytudom megnezni?
-
Pikkolo^^
addikt
Az Annás értesítéseket fel lehet valahogyan tenni a 808-ra?
-
kakuk100
őstag
-
KillHates
félisten
Hát gyerekek ma nagyon kellemes csalódás ért:
Igazság szerint nem volt pofám bevinni a telefont a GSMhome-ba, ha már tönkretettem meg fizetnem is kellene a javításért úgy döntöttem, hogy profi kezekre bízom a telefont:
a Váci út 30 alatt van a Nokia Care, hivatalos Nokia szerviz oda adtam be a telefont és nagyon korrektek voltak; mondták, ha nem kell a készüléket szétszedni, akkor megjavítják garanciában!

-
Pikkolo^^
addikt
Az FP2 billentyűzete használhatóbb, mint a régi?
-
kakuk100
őstag
Én is feltettem, de én se tudom mi az hacsak nem az a régi álló billentyűzet ami régen volt a Nokiákba. Ha arra gondoltál azt tényleg nem látom benne, de most csak gyorsan néztem át. Az előző szoftverbe volt arra emlékszem. Nekem nem hiányzik az biztos. Igaz megszokás kérdése.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
this is life
Ármester
-
süti5
őstag
-
attisx
addikt
Igen, erre próbáltam utalni én is, hogy félreérthető: numerik vs. alfa-numerik...

(#1788) this is life, Igen, az RDA-án valódi telókhoz lehet hozzáférni, szal', ha már van fent 113-as szoftos teló ott is lecsekkolható...
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
-
attisx
addikt
Félre ne értsd a screenshotomat, ez még FP1...
-
this is life
Ármester
-
Polarstar
nagyúr
-
attisx
addikt
-
süti5
őstag
Mind álló mind fekvőnél van egy gomb amivel átválthatsz numerikusra, most néztem meg.
Erre gondoltál? -
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
-
süti5
őstag
Ha megmondod mi az az alfanumerikus billentyűzet megmondom hogy ugrott-e

-
this is life
Ármester
Hi :-) egy kerdessel fordulnek hozzatok ,van aki feltette a belle fp2 ot ? Igazbhogy ugrott az alfanumerikus billentyuzet ?
-
Roshan
tag
Hali, Nemtudja valaki miert kapcsol be a bluetooth magatol mindig? kb orankent, kikapcsolom de ujra es ujra bekapcsolodik ugy hogy senki nincs a telefon kozelebe

-
KillHates
félisten
-
KillHates
félisten
Teljesen igazad van. Csak azt elkeserítőnek tartom, hogy az Európai piacot is felszabdalják, így aztán arra sincs lehetőséged, hogy egy szomszédos országban vásárolj meg egy készüléket.
A másik, hogy nem tudom azt miért nem lehet, amit az Androidos készülékeknél; teljesen letörlöm a flash-t aztán újra írom a gyárival. Illetve lehet, de azt csak a speciális gyári csatlakozóval. Ez is arra játszik, hogy az ember a szervizbe hurcolássza a készüléket.
"Az MS, Apple, és a Nokia is azt akarja elkerülni "sajnos" a zárt rendszerével, hogy hozzánemértő emberek nehogy kárt tudjanak tenni benne " pont így tesznek kárt a rendszerben a hozzánemértők. Illetve a telefon saját magában tesz kárt, azzal, hogy rendszer szinten (a boot flash-t is) hagyja írni magát az USB-n keresztül...
Ha a GSM-Home nem jut előrébb vele, akkor meg kell várnom, míg lesz 113-as magyar ROM és Macikának csatlakozója a BOX-ához

-
KillHates
félisten
-
MR007RM
addikt
Vagy a legjobb a Skype. Ott akár 1GB-ot is átküldhetsz mondjuk egy számítógépre telóról ha jól tudom. Vagy telóról telóra amit még nem próbáltam.
Ez nem iPhone!
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem nincs rá külön opció. A felbontást 360p-re állítod, 15 képkocka/sec mellett és igyekszel nem 300K fölé menni. Mondjuk csinálsz egy próbát és máris tudod hgy kb hány másodperc fér 300 KB-ba. (5 sec kb 250 KB)
A kézikönyv is csak annyit ír, hogy használj 360p-t.
Egyébként ha már video küldés, akkor szerintem inkább email. -
Langsam
aktív tag
Bocs, de hogyan lehet a 808-al Mms videót felvenni és Mms-ben elküldeni ?
Hirtelen akartam volna egyet egy családi dologról, de 10 perc után feladtam, egyszerűen nem találtam meg a beállítások között sehol sem. Megköszönném ha leírnátok.
Üdv. Langsam
-
kakuk100
őstag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Pikkolo^^
addikt
-
kakuk100
őstag
Az Árkádban is vitrinbe van a 808 és nem lehet nyomkodni. Biztosan azért, mert ez túl drága telefon és azt amit nyomkodnak már nem lehet eladni.
Más. Mikor én vettem 1 hónappal ezelőtt akkor a Váci úti Nokia szervizben volt a legolcsóbb. Most nem tudom, de az biztos, hogy 2 év Nokia gari nélkül nem szabad megvenni, főleg hogy Kínában csinálják.A finn Nokiákkal nekem soha nem volt bajom, de az enyém is volt már szervizben az 1 hónap alatt. Macika régi motoros és ha Ő mond valamit akkor az általában úgy is van és minden szükséges kellékkel rendelkezik. -
Pikkolo^^
addikt
-
süti5
őstag
Nem akarok senkit lelombozni, de remélem hogy 2 év nokia garanciás a telód, mert a boltok által árusított telók 95%-a csak bolti garis, nem a nokia mao. által biztosított gari vonatkozik rá.
Mennyit tépelődtem ezen hogy bevállaljam-e az olcsóbbat vagy nokia gari kell, végül utóbbi mellett döntöttem és ezért vettem telenornál.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
MR007RM
addikt
De hát a Nokia ebben nem lehet hibás, hogy te magyarítani akartad nem hivatalos módon. Ha akarnák akkor a mondjuk bárhonnan megvett készüléket lehetne bármilyen nyelvi csomaggal felruházni mondjuk Suite-n keresztül vagy akárhogy, de nem akarják és kész. Hogy miért az már egy más kérdés. Gondolom tudatosan le vannak védve. A Nokia a Phoenix-es felülíráshoz nem ad garanciát, nem támogatja akkor sem ha van, mert vkik megcsinálták. Belekezdtél és sajnos elrontottad pedig felhívták rá a figyelmed az oldalon hogy veszélyes a garanciával játszol stb.......Úgyhogy Macika rühelheti csak nincs igaza. Az MS, Apple, és a Nokia is azt akarja elkerülni "sajnos" a zárt rendszerével, hogy hozzánemértő emberek nehogy kárt tudjanak tenni benne és aztán vigyék szervízbe panaszkodva a gyártót okolva milyen geci szart csinált vagyis (user error), és ezért vmi olyan kialakítást támogatnak egyre inkább, ahol még a háttéképet sem írhatod felül, mert a szervizelés nem ingyen dolog.
Nem akarlak megbántani, de jobban átkéne gondolni mit teszünk és milyen következményei lehetnek.
Mint montad alaplaphibás. Mindazt felejtsd el amit fentebb írtam, ha nem a flashelés idézte elő a hibát. Nekem is volt az elődnél alaplaphiba, mert előfordul minden gyártónál, de az nem rendszerfelülírás miatt volt.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
emre33
addikt
-
KillHates
félisten
Bármilyen downgrade-től elromlik.
Csak úgy lehet, hogy teljes flash törlést kell csinálni és újra feltölteni amit szeretnél.
Vicc, hogyha volt valami ami jobban tetszett az előző rendszerben, akkor azt bukja a felhasználó, mert esélytelen visszacsinálnod, ha már felraktad az újat.
És ahogy olvasgattuk a fórumokat, nem én vagyok az egyetlen aki így járt a 808-asával
-
emre33
addikt
-
Quasi_modo
nagyúr
-
attisx
addikt
-
KillHates
félisten
-
KillHates
félisten
Szia!
Nem-nem nincsen köze hozzá. Aki eladta ultra-korrekt, látta, hogy elromlott és már privátban jelentkezett, hogy ha valami kukacoskodás lenne a GSM-Home-osoknál akkor segít intézni a garanciáztatást.
Tegnap fél 10-ig ott Macikánál voltam, nagyon rendes tag, vagy másfél órán keresztül bevizsgálta a telefont, aztán megállapította hogy alaplap hibás és nincsen mit tenni, vissza kell küldeni a Nokiának.
Hát én boldogan tolnám vissza rá a programokat csak működne...
Megpróbálta a Mester is a reset-et... Nem segített.

-
attisx
addikt
Az előzmények isemeretében egyértelmű, hogy ehhez a vásárlás körülményeinek semmi köze.
-
MR007RM
addikt
Ennek a hibának nincs köze hozzá hogy olyan olcsón jutottál hozzá? Vajon miért váltak meg tőle annyiért? Nem volt leejtve, karcolás stb.......? Én ilyenkor már hardver hibára gyanakodnék, hamár egy teljes radírozás(hard reset) sem segít. Más nem lehet. Macikával beszéltél már a Nokiaprogramok.hu oldalán?
Én jelenleg a legrosszabbnak azt tartanám, ha újra kellene tennem mindent. Abba belehalnék olyan lusta vagyok. Csak resetelnem ne kelljen soha.
u: Ha nem megy a resetelés add oda más is próbálja ki, lehet csak te bénáskodsz. Van olyan saját tapasztalatból mondom, nem rosszindulatból.....
-
KillHates
félisten
Semmit. Csak a NOKIA feliratig jut el...
és újraindul. 
-
Quasi_modo
nagyúr
-
süti5
őstag
-
KillHates
félisten
-
Vikthor
nagyúr
-
KillHates
félisten
-
Vikthor
nagyúr
-
KillHates
félisten
-
Ivkovács
csendes tag
Apropó! Másnak is van gondja a beragadó emailekkel ?
Nálam 1-2 havonta előfordul (N8-808) hogy valamiért nem megyel az email, és emiatt folyton online próbálkozik a telcsi elküldeni. Ez azt eredményezi hogy kb 6-8 óra alatt csontra lemerül az akksi. A szegedi care szerint ezt csak a soft resettel lehet orvosolni. Na a lényeg az hogy 3 napja is így jártam, és a reset után eléggé akksispórolósra vette a figurát a 808. Mint az a mellékelt képen is talán látszik! -
Ivkovács
csendes tag
Én a Telenornál!
Egy érdekesség! Megvettem hozzá a gyári CC-3046-os tokot. Az még nem is zavarna hogy akkora lett tőle mint egy tégla, viszont az hogy az objektív takaró letakarja a hangszóróját annyira hogy nem lehet hallani ha hív valaki az már gáz egy kicsit!
Egyébként megoldottam: Raktam rá 3 lyukat a hangszórónál!
Így már nem kell maxra venni a hangerőt hogy lehessen hallani a hívást! -
Vikthor
nagyúr
Ti hol vettétek a 808-at?
-
doblaim
csendes tag
Tudom, lefogtam, nem csak az elsőnél. Kicsit féltettem így az elején és két kézzel emeltem, nehogy baja legyen, gyakorlatilag csak a kamera lógott ki...

Azért ahogy néztem a különböző forumokat, ez az fp2 közel sem egy tökéletes darab, lehet (ezért is) tűnt el teljesen - már a telefon szoftverfrissítés menü se dobja fel
A Red + Green + Camera egyébként nekem nem működött, amikor tényleg kellett volna. Sőt, amennyire észrevettem, ha egyszer kifagy szegény csak az akksi kivétel segít (kicsit szokatlan, előtte az N8 másfél év alatt nem tudott olyan fagyásokat produkálni, mint ez most pár hetente) -
MR007RM
addikt
Újabb fotók tőlem nappali és éjszakai iso 200 és 400-ban. Sajnos nem mindig egyenesek a fotóim némelyik enyhén megdőlt.
éjszakai
1
nap
2
sétaútvonal
3
bunker vagy főhadiszállás?
4
5
6
esti városi pack
7
középen a húgom magyaráz
8
vaku nélküli makró
9
Debreceni Kölcsey Konferencia Központ több nézetből
10
11
12
13
hazafelé
14
15
16
-
KillHates
félisten
-
Quasi_modo
nagyúr
Tudom mi az.
Viszont ez nem egy félprofi kamera. Ez egy igen nagyon jó mobilkamera ami akár kiválthat egy kompaktot.
Ami a sinen rögzítést ileti, akár igaz is lehet mert nagyon "sima" az a videó. De ez megint olyan dolog amit nem csak mobil kamerázásnál lehet alkalmazni.
Ja: Az igaz hogy a 808 stabilizátora nagyon nem egyenlő a 920-éval, de azért tudni kell, hogy egész jó hatásfokkal dolgozik. -
sphe
senior tag
Ez így van. Egyszerre kell nézni a kettőt. A rolling shutter tudod micsoda? Tudod, hogy a (fél)profi termékekben ez nem fordul elő? Biztos láttad már te is, hogy egyes userek milyen videókat csinálnak a nokia telefonjukkal. Inkább arra gondolok, hogy valamin rögzítették és (sínen?) vezették a telefont, mert azt viszont nem tudja.
-
süti5
őstag
Milyen zsinórral tudom a legolcsóbban, de jó minőségben kitenni a képet a tv-re? A gyári kábel majdnem 9e, ennél azért remélem van olcsóbb...
-
KillHates
félisten
Köszönöm
akkor már világos 
-
Quasi_modo
nagyúr
-
KillHates
félisten
-
sphe
senior tag
-
Vikthor
nagyúr
Tmobile-nál nem lehet még mindig kapni ezt a készüléket, csak a Telenornál, meg ugye a GSM boltokban. Ti hol vettétek a készüléket? Szeretnék én is venni egyet, csak nem szeretnék 140 rongyot egyszerre kifizetni. Vagy nincs más módja ennek, ha függetlent szeretnék jelenleg?
-
Polarstar
nagyúr
-
süti5
őstag
A fotózáshoz több idő kell míg "kitanulom" a telóval, bár így automatán is szép képeket készít. Viszont a videófelvétel valami döbbenetesen jó minőségű, több embernek megmutattam a kijelzőn és leesett az álluk.
Egyelőre nem érzem, hogy kicsi lenne a kijelző felbontása és gördülékenyen megy a netezés is, amit a cikkben még erősen kritizáltak. -
Quasi_modo
nagyúr
-
mrszitya
senior tag
De ezt nem is a Nokia készítette... Ha odafigyelsz, azért látszik, hogy ez mobilos kamera (de biztosan nem egy profi videokamera). Tucatnyi ilyet találni a YT-on, sok embernek van már 808-a, amit bátran mer videózásra is használni.
Bár videóban is nagyon jónak tűnik ez a teló, ebben már nem tudja porig alázni a telefonok-, és erőteljesen szorongatni a "rendes" videókamerák-mezőnyét. -
rankesz
veterán
-
mrszitya
senior tag
Látványos kis videó "hűbeszép" tájjal, nem is olyan nagyon messziről.
http://www.youtube.com/watch?v=c6lXvuEFmP8&hd=1 -
Quasi_modo
nagyúr
-
MR007RM
addikt
-
Polarstar
nagyúr
-
KillHates
félisten
-
süti5
őstag
Hogy őszinte legyek majd megnyitom újra szoftverfrissítést, aztán ha felajánlja akkor rányomok ha nem akkor meg hagyom.
Remélem azért csak beállítják, hogyan kezelje azokat, akiknek sikerült feltenniük a frissítést. -
emre33
addikt
-
MR007RM
addikt
És az is lehet hogy csak átnézik és nem csinálnak vele semmitsem. Vagy az a pár javítás külön is kijön azoknál, akik már korábban feltették. A teló azt érzékelni fogja szerintem.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
süti5
őstag
Nekem nem kintről jött és jelezte a frissítést, de megmaradt a magyar nyelv.
-
Quasi_modo
nagyúr
Pillanatnyilag nem.
más: Tulajdonképpen örülök, hogy nem kintről hozott a mobilom. Így valamivel később kapom a frissítést ugyan, de mire jött volna visszavonták, így megúsztam a problémákat.
Ha valakinek kintről jött a mobilja kinti Product Code-dal akkor egyértelmű, hogy ugrik a magyar nyelv.
-
süti5
őstag
-
MR007RM
addikt
Mert rólad megfeledkeztek míg rám vigyáznak hogy csak hibátlan jó minőségű frissítést kaphassak.

Egyébként korábban azt megelőzően elindítottam a telón jelzett 17mb, de a következő FP2-es frissítést jelző dolgot és elkezdve majd automatikusan újraindulva "ahogy szokott lenni" a teló lefagyott. Ki kellett vennem az aksit és csak azután tudtam újraindítani. Ezt kétszer játszottam el és a C meghajtóm 17mb-al kevesebb is volt újraindítva. Na eztkövetően a Nokia Software Updater és a Nokia Suite érzékelvén (gondolom) vmit, jelezte hogy ott van az új firmware és bele is kezdett de nem tudta befejezni egyiksem. Az előző szerint nem volt behelyezve simkártya a másik meg kilépett és újraindítva már nem talált frissítést, de a telót újraindítva láttam a minusz mb-okat visszaállította. Vagyis visszament minden a kezdetekhez. A tököm kivan már. Momentán várok a Suite-ra hogy jelezze segítő szándékát.
-
KillHates
félisten
-
KillHates
félisten
Most csinálja.... ver a víz!

-
KillHates
félisten
-
attisx
addikt
-
süti5
őstag
-
KillHates
félisten
Elkokszoltam a telefonom

-felraktam rá az FP2-est, de Euro2-es volt a teló, így Angol lett.
-akkor vissza rá a Magyar FP1, ami után meg nem tud már elindulni...
Most töltöm le az egész emmc-t

-
MR007RM
addikt
My Nokia Blog Mostmár értem miért nem jön a frissítés.
Bizonyos visszajelzések miatt levették ellenőrzésre ha jól vettem ki a dolgot. -
süti5
őstag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
KillHates
félisten
-
MR007RM
addikt
Én csak egyszer flasheltem életemben egy notebookról N8-on. Igaz nem olyan rég leírás alapján.
[link]aszem innen. Vagy kérdezd a mestert Taylor-nak hívják. Én a részletekre már nem emlékszem, de a végén lett magyar nyelv, addig míg vmi miatt vissza nem tetem a gyárit. Jó nekem az angol is. A menünél nálam mindegy. -
süti5
őstag
Nekem gond nélkül sikerült, de mivel két napja használom, fogalmam sincs miben lett jobb...
Nokia Belle Feature Pack 2
2012-09-21 a szoftververzió
böngésző 8.3-as verzió
flash verzió 4.0
java verzió 2.5Magyar maradt a nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1800 - 1701
13602 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

új fotóim.

Bizonyos visszajelzések miatt levették ellenőrzésre ha jól vettem ki a dolgot.