Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Én sem, ott van dobozban olyan állapotban, mint amikor először kivettem. Pedig mindet funkciót használtam rajta. A gyári tok is visszacsomagolva hibátlanul.
-
zorzy4
addikt
válasz
Halihólaci
üzenetére
Ti tudjátok használni a nokia suitét? Nekem nem tud kapcsolódnia szerverhez.
-
zorzy4
addikt
Elővettem az öreg harcost. Most azzal szórakoztat, hogy jelentkezzek be a nokia fiókbaz amt persze kem lehet. Hogy lehet kilőni?
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szoktam látni, hogy szervizesek milyen állat módon bánnak a telefonokkal, és nem csak a sufni gsmekben. A nokia partnere meg híres a trehány hozz állásról.
-
zorzy4
addikt
Igen meglepő. Nekem a lunia 535 és 640 sem volt csalódás a 808 után, kamera fonton. Persze ő a király.
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
Elővenném a kicsikét használni, de sajnos én is viber függő lettem. Honnét lehet letölteni hozzá, és használható e még legalább üzenetküldéshez?
-
zorzy4
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Simán, az e72nél szinte mindegyik elhalkul.
-
zorzy4
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
hangszóró csere. Ez tipikus nokia hiba.
-
zorzy4
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Biztos, hogy karcok, és nem csak jól le kell törölni? Karcálló a kijelző.
-
zorzy4
addikt
válasz
Halihólaci
üzenetére
Rossz topikba ment.
-
zorzy4
addikt
válasz
Halihólaci
üzenetére
Androidban úgy tudom nincs.
-
zorzy4
addikt
válasz
Halihólaci
üzenetére
Nekem is. Pont mosta akartam mellé egy wps teló, és már bele is törődtem a sok visszalépésbe a symbianhoz képest, de most derült ki, hogy még tölteni se lehet kikapcsolva. Kész marad a 808 sokáig.
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Off de engem is érdekel?
-
zorzy4
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Úgy tudom pont a gördülékenység a wp fő ütőkártyája, mert írtad, hogy nyűg.
Már előre látom a korlátait a simbianhoz képest. Nem rezeg csörög egyszerre, nem ébreszt kikapcsolva, de ezért veszek olcsó készüléket. A 808 meg marad max gyűjteménybe. De mivel azokat is szoktam használni, így a helyzet nem sokat változik. -
zorzy4
addikt
válasz
Halihólaci
üzenetére
Mindkettőben van dátum idő autó frissítés, az legyen bekapcsolva.
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Én is úgy hordom, vagy egy fényképezőgéptokban.
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem a kamera lett jobb, hanem a rendszer jobb mint az andro. Most készülök venni egy 1320ast, csak félek, hogy túl nagy lesz a mindennapokban. Te teszik, is hogy ilyen batár. Persze a 808 marad.
-
zorzy4
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Átvitték, wpre, és az jobb mint az android, ha már a két sz....r közül kell választani.
-
zorzy4
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Felejtsük el a "kínai telefon, gagyi telefon dogmát".
-
zorzy4
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Prestigio 8500 ban gondolkodom. De a 808 marad vitrinben. Bár mondjuk nekem, bőven elég amit tud, de ki akarom próbálni a WPt, és ez egy jó alternatíva.
-
zorzy4
addikt
Úgy vettem észre, hogy a mai headsetek ne kompatibilisek a symbiannal. Van amihez még adapter is adnak, bár teljesen ugyanúgy néz ki a csatlakozó rajta. De szerintem ilyen bizbaszt külön nem kapsz. Én egy nokia Ad-54 távirányítóval , és egy sennheiser MXL560 fülessel használom.
-
zorzy4
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
2-3000ft.
-
zorzy4
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Ne kell ezekért az ebayig menni. A magyar oldalak és boltok is tele vannak.
-
zorzy4
addikt
Sokszor az eladók, ha egy kártyával használják, akkor az nekik olyan függő, mert nem értenek hozzá. Én is vettem már olyan retro telefont a gyűjteményembe ami t függőnek volt meghirdetve, de tudtam ,hogy még függetlenül se nagyon forgalmazták, nemhogy szolgáltató. Kérd meg, ha tudja próbálja ki másik kártyával.
-
zorzy4
addikt
Pi...ba hogy ne jött össze a pénz. Vigyétek, ennyiért nem kap 808ast, még hibásat sem.
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
E61 ről beszéltük, nem 808ról. Utóbbinál ez természetes, hogy aki ilyet vesz, az vigyázz rá, mint a hímes-tojásra.
-
zorzy4
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Ja z3 ban van rádió, máris szimpatikus. De nálam marad még jó darabig a 808. Egy két app hiányzik rá, de tudok nélküle élni. Szeretem, mikor meglátják a kezemben, akár szakemberek akkor megkérdezik, hogy widowsos e, és megegyezik, hogy nem szeretik a rendszert. Mikor közlöm, hogy ne sértegessenek ez symbianos..... látni kéne azt az elképedést.........
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nekem nem fog derogálni akkor sem a 4-5 éves lesz. Sehol nincs leírva, hogy egy tartós fogyasztási cikket 3 évente le kell cserélni.
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Hát pont az a pláne, hogy nem csak fotós telefonként a veri sok mindenben a mai mezőnyt. Pár hete egy megbízható ismerősöm el akarta cserélni velem egy iphone 5sre. Kiröhögtem.
-
zorzy4
addikt
Az új simmek már nem kompatibilisek az elavult symbiannal
. De viccen kívül lehet valami ilyesmi. -
zorzy4
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
Ja és minap volt alkalmam, pár napig használni wp nokiát. És tényleg nem rezeg és csörög egyszerre, és ba.....ik, kikapcsol állapotból ébreszteni. Mint egy gagyi samsung, vagy motorola a 2000es évekből.
-
zorzy4
addikt
Próbálom beállítani a kijelzővédő órát, de nem történik semmi?
-
zorzy4
addikt
válasz
thom79
üzenetére
Talán tudod, hogy ksparrow, novinyúl és én retro teló gyűjtők vagyunk, és talán nem szerénytelenség mondani, a komolyabbik fajtából. Olyan sajnos nincs hogy egy teló többet érjen évek múlva az új árából, kivéve max egy két ki sem adott prototípust, vagy limitállt kadás. Olyan lehet hogy többet ér majd mint a hasonló kategóriájú telefonok. Tehát mai árakon, 8-10 év múlva egy samu s4, vagy egy iphone s4 lesz 10000, akkor ez akár 30000is mert ritka lesz, de nem beszerezhetetlen. Tehát csak úgy elrakni nem érdemes, hacsaknem magadnak.Ha el akarod adni akkor most, vagy használd.
-
zorzy4
addikt
Most akkor az időjárás alkalmazás nem pillanatnyi elmezavarban szenved, hanem a synbian haláltusájának része, hogy nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Assetto Corsa Rally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest