Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1651) orbano válasza Wilika (#1650) üzenetére


orbano
félisten

azért, mert ha a lejátszógombok nyomódnak meg, akkor legfeljebb leáll a zene vagy számot vált. de a többi gombbal bárkit felhívhatsz véleltenül. de igazából tökmindegy. megoldottad magadnak kompromisszumból, más is biztos megszokja, én meg az ilyen ergyaságokat nem szeretem, háklis vagyok nagyon. napi 1-2 órát legalább telefonálok, eküldök 20 sms-t, nincs kedvem nekem közben azzal tökölni, hogy ilyen, egybként apróságnak tűnő hülyeséggel vesződjek. ráadásul az automatikus billetenyűzárat ki kell kapcsolni a megoldásodhoz, amit pedig alapvetően nem szeretnék, volt már belőle kellemetlenségem...
olvastam itt tesztet olyan "zenefonról", ha jól emlékszem talán pont nokia, amiben leállt a zene hívás esetén és neked kellett újból indítani.

A vér nem válik VAZZE!™

(#1652) Wilika válasza orbano (#1651) üzenetére


Wilika
aktív tag

Miért kéne kikapcsolni a bilizárat? Mennyi ideje használod?
Mondom, zenemódban a zsebedbe dobod és kész. Akkor aktívak a zenegombok (akarom mondani, akkor is, mint mindig, egyedül billzárnál nem mennek), a többi billentyű meg nem igazán kap más szerepet, hívni is legfeljebb úgy tudsz onnan, ha előbb kilépsz piros gombbal abból a képernyőből az alaphelyzetbe. Olyankor meg lezárja automatikusan.

[ Szerkesztve ]

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1653) Karlitosz válasza Wilika (#1652) üzenetére


Karlitosz
tag

Igaza van Wilikának
Talán a nokiások erre gondoltak, amikor nem tették aktívvá a dedikált gombokat billzárnál, hogy maradj a zenelejátszó módban és ott csak a piros gomb okozhat bajt de utánna amúgy lezár az autóbillzár. Ha meg valakit véletlen mégis felhívsz, akkor úgy is hallod a fülesen...

(#1654) (jan) válasza Tothgera30 (#1642) üzenetére


(jan)
őstag

Én is vennék egyet ! mivel az előző eltört :(

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1655) (jan) válasza Wilika (#1643) üzenetére


(jan)
őstag

"Azt persze én sem értem, hogy minek törölhetetlenné tenni a mintazenéket rajta. "

nem törhetetlen az :D

nem osztanád meg a topikkal a gyűjteményed ?

én, és szerintem jó pár fórumtárs igen hálás lenne ;)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1656) Wilika válasza (jan) (#1655) üzenetére


Wilika
aktív tag

A Játékok nagy része az a belinkelt fórumról tölthető.
A budapesttérképet azt talán a sonyericssonosok egyik oldaláról elindulva találtam, a kaywa, az operamini, a guglimail mind ingyenesen beszerezhető a terjesztőktől, de a többi is fellelhető kis keresgélés után a neten.;)
Legfeljebb néha linkelhetek egy-egy "Apám az k_rvajó!" játékot, ha akarjátok.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1657) Wilika válasza Karlitosz (#1653) üzenetére


Wilika
aktív tag

Jah.
Őszinte legyek, sokkal kellemetlenebb lenne, ha előadáson fészkelődve hirtelen üvölteni kezdene a zsebemből a Ska-P. :)

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1658) plus44 válasza Wilika (#1657) üzenetére


plus44
veterán

Ska-P?? Yeah!!! Az a fasza!! :D

más: A bounce-ra valaki??

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1659) orbano válasza Karlitosz (#1653) üzenetére


orbano
félisten

és ha esetleg akarom másra is használni a telefont (pl. telefonálni? :) ). mindig lépkedjek ki, aztán vissza? na mindegy, nem akarok én itt vitát, de nem tudtok meggyőzni, engem halálra idegesít ez a "feature" volt szerencsém hozzá...
az ügyfeleinket meg nem szívesen hívogatom mondjuk este 10kor :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#1660) orbano válasza Wilika (#1657) üzenetére


orbano
félisten

miért kezdene üvölteni? :F

A vér nem válik VAZZE!™

(#1661) (jan) válasza Wilika (#1656) üzenetére


(jan)
őstag

"Legfeljebb néha linkelhetek egy-egy "Apám az k_rvajó!" játékot, ha akarjátok."

az nagyon jó lenne ;)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1662) Wilika válasza orbano (#1659) üzenetére


Wilika
aktív tag

Ha akarod másra használni akkor alapból kioldanád a billzárat nem?
Baromira nem értelek. :D

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1663) Wilika válasza orbano (#1660) üzenetére


Wilika
aktív tag

hát mert tegyük fel, hogy nincs benne a füles, és mondjuk addig fészkelődöm, míg valamiért mégis sikerül megnyomnom a dedikált zenegombok egyikét, amik a billentyűzár ellenére is aktívak.
Így értettem.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1664) Wilika válasza (jan) (#1661) üzenetére


Wilika
aktív tag

Nnoh, egy kis ókori csapkodás.

Gladiator
8 karakter, mindegyiknek megvan a maga képessége és gyengesége.
3D-s, verekedős stílusú játék. Bluetooth-on is összemérhetitek az erőtöket. ;)
[Letöltöm]

[ Szerkesztve ]

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1665) plus44 válasza Wilika (#1664) üzenetére


plus44
veterán

csak nekem nem jön be az oldal vagy mindenki így van ezzel???

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1666) orbano válasza Wilika (#1663) üzenetére


orbano
félisten

oké, tisztázzuk a dolgokat. induljunk ki abból, hogy maximalista vagyok, és induljunk ki abból, hogy mp3 lejátszás-telefonálás összeférhetőségi szempontból a w800i működése majdnem kifogástalan:
a billentyűzárnak kétféle üzemmódja van:
-csatlakoztatott headset: ekkor a zár nem zárja a play és a hangerő gombokat, amik a telefon oldalán vannak. ez nyilván logikus, mert bármit csinálsz, a telefont megfogod és számot léptetsz, pauseolsz, nem kell hozzá semmit sem tenned, de a telefon funkciók mégis védve vannak a véletlen elnyomódástól.
-headset nélkül: ekkor minden le van tiltva, véletlenül sem kezd el a zsebedben üvölteni a telefon.
Egyedüli hátulütője, ha csatlakoztatott headsettel és lezárt billetnyűzettel egyszercsak leszeded a headsetet, mert akkor bömbölni kezd a zene. de ekkor a telefon a kezedben van, vagy épp valaki erővel kitépi a kezedből a headsetet vagy a telefont :) persze lehetne ilyenkor tökéletes, mert nyomhatna egy pause-t a telefon.

Ezzel szemben a Nokia csodájával hogy kell megvalósítanod a dolgot:
Ha a zsebemben akarom utaztatni a telefont (ez valószínű, mert "walkman" funkciót kíván betölteni a lelkem), és élvezni akarom azt a featuret, hogy a zsebembe nyúlva, vagy a telefonra sem nézve számot váltsak, mindenképpen azt kell tennem, hogy bemegyek a lejátszóprogramba, nyitva hagyom a billentyűzárat és imádkozom, hogy soha ne nyomódjon meg a vissza gomb a zsebemben, majd nem hívom hajnalban kocogás közben az egyik partnercégünk vezérigazgatóját, hogy hülyének nézzen. De oké, vegyük, hogy ez egy baromi okos, kényelmes és frappáns megoldás, mert miért nek, a Nokia már csak tudja, hogy kell walkman telót építeni. Ebben az esetben nézzük meg mi van, ha én néha, nagy ritkán szeretnék zenehallgatás közben mást is csinálni a telefonnal. Mondjuk úton vagyok és 10 percenként szeretnék egy smst küldeni, 15 percenként meg telefonálni egyet. Ebben az esetben előveszem mindig a telefont, kilépek a zenelejátszó programból, teszem, amit tennem kell, majd visszalépek.

Tehát a SEMMI-vel szemben ott van a Nokiának a megoldása, amiben folyton ki-be kell lépkednem a leátsóprogramba, és nyitvahagyni a billetnyűzárat, ha azt a funkcionalitást meg szeretném kapni, ami egy hordozható mp3 lejátszótól elvárható. Nos, akár jó telefon az 5310, akár nem, mint zenefon egy rakat f*s. nem az a kunszt egy ilyen sz*rban, hogy van rajta dedikált gomb, meg fut háttérben a lejátszás, hanem az, hogy arra, amire kitalálták _kényelmesen_, macerák nélkül használható. Ebből a telefonból még sajnos ez alapján azt kell mondjam, hiányzik az átgondoltság, akármennyire is fain egyébként (mert ezt leszámítva teljesen bele vagyok szeretve egyelőre).

A vér nem válik VAZZE!™

(#1667) Wilika válasza plus44 (#1665) üzenetére


Wilika
aktív tag

Megint betegeskedik a ziddu :( Valamiért ide pakolja fel a cuccokat a fazon, Majd legközelebb igyekszem valami rendes filehostot kinézni.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1668) Wilika válasza orbano (#1666) üzenetére


Wilika
aktív tag

Ehh, ember, a fene sem tud rajtad kiigazodni.
Amúgy ezt a ki-be lépkedést nem vágom rajtad.
Ugye a zenegombok akkor is működnek, amikor épp egy játékban vagy, vagy bármelyik menüben. Egyedül billzár alatt halnak le.
Ha a zenelejátszó menüből kilépsz, az egy piros gomb. Ha visszalépnél, az (nekem) egy jobbra gomb, és megint ott vagyok. Slussz.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1669) plus44 válasza Wilika (#1668) üzenetére


plus44
veterán

Én is ezt akartam mondani. Ha már ezt veszed akkor gondolom nem a mittom' én net a fontos nekekd hanem a zene teszem azt ezért veszel ilyet. Kilépni egy piros gomb, gondolom hogy ebbe nem halsz bele (gondolom én ezt de javíts ki ha tévedek) visszalépés meg 2 féle lehet. Ahogy Wilika meg én (magam nevében mondom, mint zenefabatikus) egyből kivágom a kijelzőre a zenelejátszót hogy ne kelljen annyit (relatív ha nincs kint is 3 kattintás és kész de mind1) lépkedni. Innetől kezdve meg csak azt tudom mondani hogy a kákán is csomót keresel mert nincs gazad, ha meg az egekig magasztalt sony-d már már annyira jó hogy bill. zár funkció is nem egy hanem rögtön 200 van rajta akkor ne cserél és maradj 3 szín megjeleníténél.....

Szerk.: bocsi Wilika nem a te hozzászólásodhoz akartam...

[ Szerkesztve ]

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1670) orbano válasza plus44 (#1669) üzenetére


orbano
félisten

én zenehallgatásra ÉS telefonálásra veszem. a két gomb lenyomása pedig két gomb. a mostani telefonomon nulla. meg lehet oldani jobban tehát? meglehet. ha pedig te olyan birka vagy, hogy mindent lenyelsz, amit megetetnek veled, hát úgy legyen, nem különösebben érdekel, én hozzászoktam a jobbhoz, csak sajnos már kiöregedett szegény, a w890 meg drága, annyira az sem jó, csak az más miatt. 4 éve foglalkozom szoftverergonómiával, nekem egy ilyen amatőr szarvas hiba szúrja a szemem. ha nem 20e forintért vágnák hozzám ezt a telefont, nem venném meg. ennyiért lenyelem ezt a hülyeséget.
és igen, a kákán is csomót keresek, nem vagyok jó fogyasztó, szeretek a pénzemért átgondolt, minőségi terméket kapni, amennyire azt a lehetőségek engedik. és nehogy azt hidd hogy nagy SE fan vagyok, én fikázom a legjobban az SE walkmaneket a fixfókuszos kamera és a gyenge videofelvétel miatt.
de kár ezen vitázni, más az elképzelésünk egy kázreálló telefonról, felteszem másképpen is használjuk a telefonunk. én napi 20-30 hívást legalább kezdeményezek, és legalább egy nap ötvenszer veszem elő a telefonom, majd vágom zsebre.
de pl. én az az ember vagyok, aki sírni tudna egy nokia, vagy SE telefonkönyvtől is :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#1671) Karlitosz válasza orbano (#1670) üzenetére


Karlitosz
tag

Lehet sokan jelezték már ezt a problémát a nokia felé és benne lesz a legújabb szoftverfrissítésben VAGY lehet létezik ehez valami java progi ami tud háttérben futni és billzárt tesz a telódra ami a dedikált gombokat nyitva hagyja. Én ilyesmit el tudok képzelni és akkor nyilván a gyári billzárat offra kell tenni... lehet van ilyen java-s progi csak utánna kéne járni....

(#1672) orbano válasza Karlitosz (#1671) üzenetére


orbano
félisten

kösz a tippet, ha meglesz utánajárok. én tuti jelezni fogom nekik :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#1673) plus44 válasza orbano (#1670) üzenetére


plus44
veterán

Figyelj most nem akakrok ezen vitatkozni mert nema témához kapcsolódik de aasszem vagyunk olyan normális, kultúrált emberek (??), hogy nem kell a " ha pedig olyan birka ember vagy" kifejezésekkel bántani a másikat. Tény hogy nem vagyunk egyformák és másként használjuk a telefonunkat, de ha már annyira kritikus vagy és annyira azt mondod hogy neked az számít hogy a telefon jó legyen akkor meg minek azt nézed hogy mennyiért kapod meg. Kicsit ellentmondásos nem gondolod? Persze meg kell nézni mit mennyiért veszel meg de most csak azért nem fogok egy rohadt káposztát venni mert a Tescoban 20ft vágják hozzám csak vigyem! Tehát mindezek fényében továbbar is fenntartom a véleményem ha ez neked mind nem kell akkor ott az SE ha meg igen akkor nyeldd hogy ez ilyen szokj hozzá és mint olvasod vannak alternatívák és lehet hogy lesz egy progi vagy frissítés ami megoldja a hatalmas problémád és akkor szupi az életed.

2. "...felteszem másképpen is használjuk a telefonunk. én napi 20-30 hívást legalább kezdeményezek, és legalább egy nap ötvenszer veszem elő a telefonom, majd vágom zsebre." Ez most hogy jön ide. Én sem azért veszek zenetelót mert csak zenét akakrok hallgatni rajta, mert akkpr arra ott van az mp3-4-6-100 tehát nincs baj. És mint már írtam, ha neked probléma az hogy- egy piros gomb új üzenet megírod- vagy- piros gomd telefonkönyv megfelelő név zöld gomb- akkor nem tudom milyen ember lehetsz de akkor kicsit lazulj mert ez nem vesz el tőled csak max 10mp-et ami azért valljuk be, még ebben a rohanó világban is egy töredék.

Szóval csak ismítelni tudom magamat: ha kell így (hozzáteszem ezen kívül nincs más ami zavarjon!!) akkor veszel 20k-ért- ahogy mondtad- egy telót, ha meg nem akkor ott a SE W980 vagy mennyi és akkor ott biztos szép az élet!!!

[ Szerkesztve ]

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1674) Wilika válasza Karlitosz (#1671) üzenetére


Wilika
aktív tag

Kizártnak tartom, mert a telefon nem tud (Tudtommal) párhuzamosan futtatni több szoftvert.
Szóval ha java, akkor vagy épp használod a progit, vagy nem.
De inkább a fejlesztőknek kéne jelezni, hogy a következő frissítésbe tegyenek ilyen választható opciót.

Amúgy nektek az új verzióval nincs problémátok a teljes képernyős video-lejátszással? Néha rajta felejti nekem a kis képernyős lejátszásnak a grafikáját (alsó, felső csík, feliratok, stb.)

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1675) plus44 válasza Wilika (#1674) üzenetére


plus44
veterán

De nekem is ezt csinálja, meg akakdozik és nem idnul el. Ilyenkor kilépek meg vissza és reménykedek, de néha ez sem jó. Azzal verzióval amivl megvettem tökéletesen jó lett volna....

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1676) (jan) válasza Wilika (#1664) üzenetére


(jan)
őstag

KÖSZI! ;)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1677) Wilika válasza plus44 (#1675) üzenetére


Wilika
aktív tag

Akadozni nekem csak az indítás, vagy gépről való leválasztás első pár percében szokott, amíg katalogizálja a kártya tartalmát, utána már ok.
De amúgy nekem úgy rémlik, hogy az első verzió az QVGA videókat is vitt.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1678) Karlitosz válasza Wilika (#1674) üzenetére


Karlitosz
tag

"Kizártnak tartom, mert a telefon nem tud (Tudtommal) párhuzamosan futtatni több szoftvert."

Akkor pl. a stopper amit java-s progi ként is leszedhetsz, hogy megy a háttérben?????

Egyébként, hogy bonyolítsam ezt a billzár dolgot:
a dedikált gombok állandó aktivitása csak abban az esetben lenne jó ha a zeneléjátszó fut a háttérben más különben nem árt ha azokat is lezárja nehogy tényyleg elkezdjen üvölteni a zsebemben a teló. Mert ugye most olyan a teló ha nincs elindítva a zenelejátszó de mégis megnyomod a "play" gombot akkor elindul a zene...
Úgyhogy bonyolult ez.... ilyen az mikor bármilyen készülék több célra használható ....
a végeredmény az, hogy egy célra se lesz tökéletes mindent tud de semmit se teljes mértékben profin! ilyen pl a PC is :)
- Tudsz Filmet nézni.. (5.1 nehézkes, felesleges nagy akármilyenTV már pixeles lesz a kép)
- Tudsz játszani .... (Igen csak rámegy a gagyád is ha tartani akarod a játékok által igényelt hardverekkel a lépést, arról nem is beszélve mennyibe kerül pc-re egy jó játék, crack patchre meg rámegy az ember idegrencere...
- Tudsz Zenéthallgatni (ha nincs jó hangtechnika+hangkártya akkor szart se ér)

Ilyen a Zenetelefon is! sem telefonálásra sem zenére nincs tökéletesítve bár tudja mind2őt!

[ Szerkesztve ]

(#1679) Wilika válasza Karlitosz (#1678) üzenetére


Wilika
aktív tag

Stopper mint java-s progi?
Van ilyen? És van valami vizuális visszajelzés akkor is amikor elteszed háttérbe?
Mert pl. tamagotchi programom van, reggel megeteted, és ha nap közben nem adsz neki enni, akkor estére már lehet, hogy megpusztul.
Gondolom megnézi, hogy mikor léptél ki, és hogy indításkor mennyi a rendszeridő.

De inkább mondd el te, mert most el nem tudom képzelni amit mondtál.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1680) orbano válasza plus44 (#1673) üzenetére


orbano
félisten

bocsáss meg, nem akartam személyeskedni. nekem az a 10mp számít. szeretem a kényelmet, az időmet (nem vagyok egy rohanós fajta) és a figyelmemet nem a telefonomnak szeretném szentelni. Nem tudom ezt neked igazán ész érvekkel elmagyarázni, mert tényleg nem nagy ügy az a pár gomb, de nekem sok. Ez egy "életérzés", vagy életfelfogás, vagy hogy is mondjam. A telefonom az a kütyü, ami a legtöbbet forog a kezeim között, így hát ha mástól nem, ettől elvárom, hogy makulátlanul teljesítse az igényeimet, pláne, ha olyan dolgogról van szó, ami logikus, és másik termékben már jól megoldott (arról nem is beszélve, hogy általam megszokott).

A telefonvásárlásomról meg: ezt most a főnököm hozzámvágja lényegében ingyen, egyébként telefont venni nincs pénzem. Sok szempontból pedig jobban tetszik ez a vacak (egy simerősömnél megláttam és beleszerettem), mint a SE üdvöskéje. Teszek vele egy próbát, ha nem jön be, eladom, és majd veszek egy független w890-et, ha lesz rá elég pénzem. De egyelőre nagyon nincs (új kocsi, riasztó, téligumi...), a mostani telóm viszont haldoklik.

A vér nem válik VAZZE!™

(#1681) sebgutkopf válasza orbano (#1666) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Szerintem egyszerűen eltérőek a felhasználói szokások és elvárások.

Előző telóm k750 volt tehát tudom milyen egy normális walkman szoftver. Nekem is ez hiányzik az 5310-ből, mondjuk én nem szoktam számokat léptetni, de a play/pause és a hangerő állítás lehetősége jól jönne lezárt billentyűkkel. Bezzeg a gyári headsetnek az elágazójánál a gomb tök könnyen megnyomódik véletlenül és arra nem vonatkozik a bill zár, így állandóan belenyúlt a rádióba, vagy a zenelejátszásba. Ezért én nyugdíjaztam a gyári fülesét az 5310-nek és vettem egy gomboktól mentes rendes fülest.
Ez ügyben amúgy tanulhatna az SE a nokiától, hogy egy zene telóra 3,5-ös jack-et kell tenni nem baromságokat. Hogy nézne már ki egy ipod ilyen tűs sz@rral? :Y

Mindenesetre meg kellett tanulnom együtt élni azzal ami van. Először is én nem szoktam elindítani a zenelejátszót, mert onnan nem tudok egy számot se normálisan elindítani. Lesz@rom nagy ívben az ID tageket meg a hülye csoportosításokat. Van egy mappa abban a zenéim, nekem azt játsza le a teló 1 azaz egy gombnyomásra és kész. Ezt sajna nem tudja az 5310. Szóval én a galériából indítom el a zenét a mappa kiválasztásával és kilépek a zenelejátszóból majd lezárom. Ha bármit csinálni akarok a telóval semmi gond már ki vagyok lépve. Ha le akarom állítani a zenét igaz fel kell oldanom a bill zárat, de utána elég a gyors gombbal leállítani a zenét. Sőt legközelebb már csak a gyorsgombbal indítom a zenét és folytatom ahol volt, tehát itt végre megvalósul az 1 gombos indítási elvárásom. Elindul a zene és lezárom aztán kalap kabát.

Valóban lehetne kényelmesebb.

(#1682) sebgutkopf válasza sebgutkopf (#1681) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Még egy dolgot nem szeretek az 5310 zenelejátszójában. Ha kapok egy bármilyen zenét, hangot és azt meghallgatom, mert kíváncsi vagyok rá mégis, akkor az okos telefon úgy veszi, hogy az az utoljára lejátszott zene. Tehát ha legközelebb a lejátszás gombot megnyomom, akkor szépen lejátszik egy frankó csengőhangot. Hát ez fantasztikus! :W Én zenét akarok hallgatni, ha a lejátszás gombot nyomom meg nem csengőhangot. Eleve egy csenegőhangot miért kezel zenének és miért veszi utoljára lejátszott zenének?
Nekem az utoljára játszott lejátszási listám kell és onnan ahol utoljára abbahagytam és nem akarom újra elindítani, sőt újra kezdeni sem, hanem folytatni akarom.

Ez valóban sokkal jobban van az SE telókban megoldva. Egy sima hang lejátszásánál nem a zenelejátszó progit indítja el hanem egyszerűen lejátssza. Így az utoljára játszott listát se barmolja el, sőt a fájlkezelőben (vagy galéria mindegy) is gyorsabban mozoghatok a hagok/képek között, ha nem nyit meg minden vacakhoz egy alkalmazást.

(#1683) orbano válasza sebgutkopf (#1682) üzenetére


orbano
félisten

lehet mégiscsak w890 lesz részletre, most nézem 10k-val olcsóbb is lett :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#1684) zenonn


zenonn
csendes tag

Sziasztok!
Szeretném megosztani véleményemet erről a telefonról, hogy a rosz választást elkerüljétek. 1,5 hónapja vettem a telót aPannonnál. Eddig egy Nokia 3100-át használtm, de mivel elromlott vettem ezt. Hát nem vágom hanyat magam. Rendelkezik néhány funkcióval az biztos, de 25000 rongyot előfizetésesen nem ér meg. Először is. Semmit sem érnek a zenelejátszó gombok, mert ki kell oldalni a billentyűz-et, hogy válthassak zenét, akkor minek??? onnan már tudom a navigációs gombokkal is. Az adatátvitele USB-n pocsék. Olyan lassú, hogy megőszülök mire befelyez valamit. Marad az USB kiegészítő. Ezen kívűl videólejátszás terén is gyengus. Ha már tesznek bele legyen jó. az MP4 fájlok akadoznak,( (176x144 AAC, MPEG4 12fps) hát szép mondhatom. Egy 320x240-es kijelzőn. A hozzá adott konvertáló prgram meg használhatatlan (frissítettem). A videó konvertálás során egyszerűen leveszi a képsávot! ????? :W Szóval mint telefon jó, de ha az extrákat is nézem, nem vagyok megelégedve. Ja és a fülese hihetetlen rossz megoldású, (de legalább jó minőségű).
Mint mobil 5-öst kapna alapfunkciókra és mint multimédiával kiegészített cucc 2, talán, de csak talán 3-ast a videó miatt, meg a billentyű kioldás miatt. Jobb lett volna még egy onhold gombot rárakni és akkor nem kellene a kijelzőt fölösen bekapcsolni, hogy fogyassza az áramot. Jobban megérte volna egy NOKIA 3210 + mp4 lejátszót venni! Most, hogy ezeket kitapasztaltam tuti nem ezt venném. :(

[ Szerkesztve ]

(#1685) Wilika válasza zenonn (#1684) üzenetére


Wilika
aktív tag

Nekem fantasztikusan futottak a mozifilmek is.
Nem szeretném, hogy csak úgy életre keljenek azok a gombok az oldalán, szeretem rajta a zárást, de ezt pár oldal óta tárgyaljuk már, hogy kinek-mi.
Szépen szól, gyönyörű a kijelzője, nagyon szép, finom küllemű, tetején 3,5-es csati, tiszta, jól kezelhető menürendszer, java-appletekkel és egy net csomaggal meg már baromi sokat ki lehet belőle hozni.
Én tavasz eleje óta használom és töretlenül imádom.
Nagyon tuti kis telefon, mindenkinek ajánlom. ;) ;)

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1686) ReflX


ReflX
csendes tag

Hello!

Amelyik játék ezt írja ki a telefonon: "Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError", azzal lehet valamit kezdeni, vagy felejtsem el?

(#1687) Wilika válasza ReflX (#1686) üzenetére


Wilika
aktív tag

Mindig ezt írja ki, vagy csak előfordul vele?
Mert ha csak előfordul, akkor kilépsz, aztán megint elindítod a progit.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1688) ReflX válasza Wilika (#1687) üzenetére


ReflX
csendes tag

A nagyobb méretű játékok "kifagynak" ezzel a hibaüzenettel, mindíg ugyanott töltéseknél.

(#1689) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

He! Az enyimnek semmi baja nincs! De az igaz hogy nem 100°-os xpress music telefon!

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#1690) Davzone


Davzone
senior tag

NAhh megjött a csomagom HongKongból.
Szombaton rendeltem ma jött meg szal 5 munkanap.
Levélbe jött bennevolt minden királyul.
A tok nem bőr hanem ilyen plüss kivül belül.
A csuklopánt is jó,NOKIA felirat mindehol van :DD
És a fólia is passzol a kijelzőre.

Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast

(#1691) AceTom


AceTom
aktív tag

Hello!

Ti is tapasztaltatok már olyat, hogy az ébresztőt ha nem nyomjátok ki x idő(nálam azt hiszem fél óra) múlva, és magától abbahagyja a szundizást is, akkor másnap már elfelejt szundizni? :) Sokáig gondolkoztam rajta, hogy lehet csak én alszom mélyen és nem hallom a többit meg, de ma direkt megfigyeltem, és nem adta ki a csippanó hangot az első ébresztő után, és nem szundizott többet.

Erre van valami más megoldás azon kívül, hogy mindig újra beállítom a szundit az ébresztőóránál? (És azon kívül, hogy mindig felkelek kinyomni időben. :) )

(#1692) Wilika válasza AceTom (#1691) üzenetére


Wilika
aktív tag

He... :)
vicces, hogy pont most írod
én utálom benne, hogy feladja egy idő után. Ma is 7:15-kor fel akartam kelni. Csipog, nyomok egy szundit. Csipog megint, nincs erőm, megvárom míg elhallgat. Majd megint. Aztán gondolom megnézem, hogy mennyi az idő. Na attól rögtön felkeltem. :D
Szerencsére épp beértem órára.

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1693) Tothgera30 válasza Davzone (#1690) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Tudnál adni egy linket vagy valami elérhetőséget hogy honnan rendelted? Vagy tudnál nekem is rendelni egy ilyet és megadnám a címem!

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#1694) szkury


szkury
tag

Helló!

Itt pl. több színben, és ajándék védőfólia + csuklószíj:

[link]

[link]

[link]

Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!

(#1695) rhen válasza AMD Power (#50) üzenetére


rhen
senior tag

nem tom nekem ez a teló nagyon bejön föleg az hogy ijen vékony...
de JBL hangszóróval iszonyat jooo!!!!!!!!!!! :C :R

(#1696) Davzone válasza Tothgera30 (#1693) üzenetére


Davzone
senior tag

Már kaptál is választ,énis azt rendeltem,feketét és nagy bejön,főleg ennyiért 1600volt és 7.66$ fizettem de most nézem most 6.76$ :Y szal még olcsobb lenne.
Paypal-ra otp junior karit regeltem igaz hogy a havi kimutatásrol kéne egy biztonsági kod hogy tényleg tied a kártya de nekem jön sms ha levesznek pénz(1forintot vesz le a paypal) szal ezis megvolt 3 perc alatt.Utána ebayoldalon mindent elintézhetsz fizetés téren is kiirja pontosan mennyit vesz le a kártáyrol,következő munkanapon pedig fel lesz adva a csomag.
Nagyon korrekt volt az eladó meg hogy nincs postaköltség igy isteni.

Amugy a boritékon nekem 6.60$-nyi béjeg van szal a cuccra 1 $ marad az eladónak.
Mennyi lehet az előálitási költség? :DDD

Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast

(#1697) (jan) válasza Davzone (#1696) üzenetére


(jan)
őstag

nekem is kéne ilyen feket előlap mivel a gyári piros elég rendesen eltört de sajnos nem tudok pajpalizni :(

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1698) Tothgera30 válasza Davzone (#1696) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Hát én nem nagyon szeretném megadni az adataimat :( , ilyen internetes rendeléshez :(( , mert már egyszer ráfizettem "egy ilyen külföldi rendelésre" :O ! Szóval én biztos hogy Paypal-ról nem fogok rendelni :W . Kérlek szólj ha rendelsz még akkor kéne a tok és kijelzővédő fólia ;) , mert akkor én megadom a címem :K , és elküldöd nekem a cuccost :B ! Én meg kifizetem a terméket :R , plussz minden szállítási költséget :DD ! Persze ha így neked megoldható :U !

[ Szerkesztve ]

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#1699) (jan) válasza Tothgera30 (#1698) üzenetére


(jan)
őstag

ebbe én is beszállnék!

persze én a postán túl ügyintési díjat is fizetnék ;)

azért érje meg neked is ;)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1700) madstunt válasza ReflX (#1688) üzenetére


madstunt
addikt

Szerintem a telefon memóriában lévő dolgok közt kellene takarítanod mert nekem a lassan lassan elkelő (bár baromira szívemhez nőtt) 5300mban is ilyesmi probléma volt és ez megoldotta,mivel a telóbelső tárhelye dinamikus tehát ha témát állítasz be annak a háttereit meg mindenét egy számodra láthatatlan helyre de a telefonmemóriába csomagolja ki és csak annyit veszel észre h az előzőhöz képest változott a belső memóriában a szabad hely,és a java játékok is ezt zabálják futáskor.->tehát ha átraksz a memkarira dolgokat akkor megjavul elvileg.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.