Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) lajcsiii válasza plus44 (#1897) üzenetére


lajcsiii
csendes tag

köszi!

(#1902) Kabu válasza madstunt (#1900) üzenetére


Kabu
tag

Biztos, hogy a szoftver rakoncátlankodik, de mindenképpen örülök, hogy új készüléket kapok, mert már megszívtam a T-mobilos frissítgetéssel 1x....Remélem az új helyrehozza a típus becsületét :D
Köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#1903) helixP


helixP
nagyúr

Sziasztok!
Azt nem lehet véletlenül beállítani, hogy a csengőhang híváskor csak a fülemben szólaljon meg ha van hozzá füles csatlakoztatva és ne bömböljön a telefonon is? :U

[ Szerkesztve ]

(#1904) madstunt válasza helixP (#1903) üzenetére


madstunt
addikt

nem :(

(#1905) helixP válasza madstunt (#1904) üzenetére


helixP
nagyúr

Ó :((( köszi

(#1906) helixP


helixP
nagyúr

Sziasztok!
Újabb kérdéssel jövök:
A HS-44, 45 vezérlik az 5310-est? mert egy csomó helyen csak N-telefonokat emlegetnek, mint kompatibilis készülékeket.
Ha műxik vele az 5310, nem tudjátok, mi a különbség a 44 és 45-ös közt??
És egy lehet,h. hülye kérdés, de füles nélkül kaphatóak? (arra tippelnék, hogy nem)
Köszi előre is!

(#1907) plus44 válasza helixP (#1906) üzenetére


plus44
veterán

Hát már miért ne működne?? Így pontosan nem tudom milyen a feje 2,5-ös vagy 3,5-ös de ha előbbi akkor kell egy átalakító éskész ha utóbbi akkor meg csak bedugod. Semmi különbdég csak kialakítás/kinézet am. meg ugyan az!!

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1908) lindermen


lindermen
aktív tag

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire használható a telben lévő edge mobilnetezésre? persze csak a telefon böngészőjét venném igénybe. Ha nagyon lassú, akkor nem fizetek elő, csak ezért kérdezem. Főleg maileznék, és néha hírek, stb.., (egyenlőre nincs keret hsdpa-s v wifis telre :( )
Válaszokat előre is thx!

(#1909) Viktor0610 válasza lindermen (#1908) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Kicsit lassan hozza be az oldalakat, de alapvetően szöveges oldalak nézésekor, illetve csatolmány nélküli e-mailek küldése/fogadása során ez nem olyan nagy probléma.

Samsung Galaxy A54

(#1910) lindermen válasza Viktor0610 (#1909) üzenetére


lindermen
aktív tag

Köszönöm szépen a választ, valszeg kipróbáljuk! Thx :R

(#1911) lindermen


lindermen
aktív tag

Oh, és még valami! Elvileg gyárilag a telon van az opera mini böngésző. Mivel én a T-mobilenál vettem, web n walk a böngésző. Az lenne a kérdés, h ez a kettő miben különbözik? illetve hogyan használhatom az operát? vagy esetleg a 2 uaz, csak a t-mobile marketingesei kitalálták, h ők web n walknak hívják? jah és az alkalmazásokban nem találtam böngészőt!

(#1912) mongooselrt


mongooselrt
csendes tag

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni: most vettem egy 5310-est, és nem nagyon értem, hogy a mini-usb csatlakozónak hogyan kéne bemennie a helyére. A telefonon lévő kis kupak, ami védi a portot nagyon útban van akkor is, ha egészen lehúzom, és attól félek, hogy letöröm. Erőltetni kéne, vagy valami egyéb trükkje van?
Előre is köszi!

mlrt

(#1913) plus44 válasza mongooselrt (#1912) üzenetére


plus44
veterán

Szia!

Kihúzod majd egy kicsit kifelé húzod miközben nyomod a kábelt a helyére. Aztán be fog kattani ás a kupak pont támaszkodni fog a kábel hátához. Ezt 3-4x megcsinálod utánna már nem kell feszegetni. Nem a legjobb megoldás de nem fog letörni csak mivel még nincs bejáratva így kicsit még nehéz!

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1914) mongooselrt


mongooselrt
csendes tag

Kísérletezem vele, köszönöm! :R

(#1915) plus44 válasza mongooselrt (#1914) üzenetére


plus44
veterán

nyugodtan nem lesz gond!! :)

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1916) plus44 válasza lindermen (#1911) üzenetére


plus44
veterán

Nem, nem ugyanaz a kettő. Ha gyárilag rajta van akkor nincs gond, ha nincs akkor leszeded, majd Nokia PC Suite-tal felrakod majd EZ alapján beállítod adolgokat és kész!

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1917) krisztian986


krisztian986
csendes tag

Sziasztok!

Nokia 5310-es telóm van, de tegnap erősen megakadt az ékszíj mikor témákat váltogattam. Teljesen megfagyott. Pedig tényleg csak témaváltás lett volna...nem akartam kivárni az ezer évet míg észhez tér, ezért újraindítottam, ami nem tetszhetett neki mert utána teljesen lassú lett és a téma is az alapértelmezett csúfság lett. Bármilyen menübe akartam belépni, nagyon lassan tette vagy sehogysem. Így elkeseredésemben csináltam a Nokia progijával egy szofverfrissítést, ami jól sikerült, ám a teló nem találja a SIM kártyát. Bármilyet rakok bele, kiírja, h elindítom-e SIM nélkül...

Másik apróság: A teló T-Mobilos, de turbo sim van a pannonos alatt. Frissítés után látta a hálózatokat kézi szolgáltatóválasztáskor, de miután kivettem és visszaraktam, már nem. Azért vettem ki mert elutasította a Pannon hálózatába való kérésemet...

Szal nem tom mivan...jó lenne tudni h ez milyen hiba..mert alapból nem igen tehetek róla aszem, egy témaváltást nem bírt ki..::)
Garis, és az akkuja is naon gyenge (nem bírja 2-3 napnál tovább) amúgy faxa kis telefon lenne:D:D A debreceni márkaboltban remélem nem hagynak fakápnél ha mást már nem tudok tenni:)

Köszi a segítséget előre is!
:)

(#1918) madstunt válasza helixP (#1906) üzenetére


madstunt
addikt

Kicsitt kaotikus a jelölés de szerintem te az AD44-re és az AD45 -re gondoltál/mivel a HS44 és a HS45 csak egy 3,5 mm-es véggel rendelkező füles (HS=HeadSet AD=Audio aDapter ) és ezeket csak az előbbiekkel megfelelő csomagban lehet kapni ( AD44+HS44 illetve AD45+HS 45 )/
válaszok:
1.:igen vezérlik és működnek 5310-el
2.:különbségek: a AD44+HS44 sokkal több távirányítási lehetősséggel bír (előretekerés/köv dal-visszatekerés/előző dal,play/pause,hangerő+ ; - az átalakíton lévő mikrofon némítása,bejövő hívás fogadása/letétele) mint a AD45+HS 45(fogadás/letétel illetve köv.dal)
illetve a AD44-el párban forgalmazot HS44 sokkal jobb minőségű "agybadugós" füles míg a másik ad45-höz adott hs45 eléggé háááááááát középszer

remélem a válaszolni tudtam mindenre

(#1919) mongooselrt


mongooselrt
csendes tag

Sziasztok,

Még egy kérdés: lehetséges az, hogy a telefonon nincs semmilyen videólejátszó? Ki akartam próbálni, és először avi fájlt raktam a kártyára, de az "nem támogatott". Oké, kerestem konvertert, átkonvertáltam az avi-t mp4-be. Azt először nem akarta átmásolni, de végül sikerült. Ekkor viszont csak a hangját játsza le a videónak a zenelejátszóval, és nem találtam semmilyen videólejátszót a médiában (sem). Nekem kell installálnom a videolejátszót? :Y

(#1920) mongooselrt válasza mongooselrt (#1919) üzenetére


mongooselrt
csendes tag

Szerk.: közben kipróbáltam egy másik telóval, amin van realplayer, de az is csak a hangot játsza le. Most már végképp nem értem, mi van. :F

Köszönettel:
mlrt

(#1921) madstunt válasza mongooselrt (#1920) üzenetére


madstunt
addikt

avval lehet baj h milyen kodekkel konvertáltad
A telefon zenelejátszója egyben a videoplayer ismellesleg.
Én az Allok video to 3GP konvertert használom illetve régebben az IMTOO 3GP Converter-t használtam.mindkettő bevált és jó volt

(#1922) mongooselrt válasza madstunt (#1921) üzenetére


mongooselrt
csendes tag

Kösözönöm, megpróbálom azzal.

(#1923) helixP válasza madstunt (#1918) üzenetére


helixP
nagyúr

Köszi a válaszokat!
Naná, hogy az AD-ra gondoltam, csak sikerült elírnom... :B
1.: Köszi :D
2.: akkor 44-es jobb.

Gondolkodom egy AD44-es beszerzésén, mert nem is olyan drága, fülesre meg nincs igazán szükségem, mert van saját fülesem is.
Esetleg tud valaki egyet olcsón? :U :DD

(#1924) helixP válasza mongooselrt (#1912) üzenetére


helixP
nagyúr

Nekem sikerült eltörnöm az egyik műanyag kart ami tartja a dugót, ugyh óvatosan :( 6300-nál valami gumis anyaggal oldották meg, ami szerintem 1000X jobb megoldás.

(#1925) lindermen


lindermen
aktív tag

Hali!
Nos van 9.42 es firmware már a t-mobilos nem független 5310esekhez. Legalábbis az enyémhez most tettem fel. Kérdésem lenne, hogy nem találtam konkrétan az 5310hez opera minit, mert ahol lehet válogatni a telefonok közül, ott nem adja be. De amit leszedtem a 6500hoz, az fut rajta gond nélkül. Gondolom ugyanaz. Ha esetleg van mégis különbség, és valakinek van linkje konkrétan 5310hez mini operához, szívesen venném.

(#1926) helixP válasza lindermen (#1925) üzenetére


helixP
nagyúr

Van külön T-mobilos fw...? Így nem bukod a garit? Mivel tud többet mint egy sima?

[ Szerkesztve ]

(#1927) Viktor0610 válasza lindermen (#1925) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Kétlem, hogy volna különbség a két készülékre való Opera Mini között.

Samsung Galaxy A54

(#1928) plus44 válasza lindermen (#1925) üzenetére


plus44
veterán

nincs külön 5310-hez ugyanolyan mint a többi!!

HelixP: azért T-mobos mert ha neked mondjuk pannonos van és felraksz egy téset akkor megváltozik a bejövő kép, a hang meg mindden gyári cucc. Ezért jön ki minden szolgáltatóhoz, de ami benne van az mindnél ua.!

szerk.: megelőztek:D ( 8 mp)

[ Szerkesztve ]

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1929) danntora


danntora
tag

Hali!
Bocs hogy nem témába vág de ebben a topikban a legfrissebb az utolsó hozzászólás.
Egy Nokia 6300-ba érdemes 4 gigás memóriakártyát rakni, nem lassítja a telefont?

(#1930) lindermen


lindermen
aktív tag

Köszi a válaszokat!
Egyébként ezzel tuti nem bukom a garit, mert a software updater kereste meg a hozzá való frissítést, vmint nokia honlapján is a telefon saját kódjára beadta, h jött ki frissítés. Mivel gyári t-mobilos a tel, sztem tuti h a t-mobilosnak külön csinálnak fwt meghát nehogymá azé ne legyen fw, mert nem független! az még elviselhető, h a függetlenekre hamarabb kijön.

(#1931) plus44 válasza danntora (#1929) üzenetére


plus44
veterán

az lehet hogy ez a legfrissebb de nem viccből van kitalálva minden telónak topic, ami oda tartozik azt ott tedd fel és ne máshol!! 6300 topic!!

lindermen: nem, nem fogod elbukni a garid nyugi! :)

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#1932) lindermen válasza plus44 (#1931) üzenetére


lindermen
aktív tag

Köszi a megnyugtatást! :DD Remélem h fel sem merül a gari szükségessége, de ha mégis, és később lenne vmi balhé, akkor kössék fel a gatyájukat a t-mobilos ügyfelesek :(( :D

(#1933) Wilika


Wilika
aktív tag

Jé, és tényleg van új fw... de bazz, a videólejátszót most sem tudták helyretenni. :(

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1934) lindermen válasza Wilika (#1933) üzenetére


lindermen
aktív tag

mi baj a videólejátszással? nekem teljesen jó, csak megfelelőformátumba kell konvertálni, plussz szereti, ha a pc suite-os videoprogival is konvertálod plusszba, és ott teszed fel.

(#1935) helixP válasza lindermen (#1930) üzenetére


helixP
nagyúr

Lehet h hülye kérdés, de konkrétan Trémobilos FW-re hogy tudok rákeresni, vagy hogy dobta ki ezt a software updater? :U

(#1936) lindermen válasza helixP (#1935) üzenetére


lindermen
aktív tag

http://www.nokia.hu/tamogatas-es-szoftver/szoftver/szoftverfrissito/legfrissebb-szoftverek-elerhetosege

ezen a linken meg tudod nézni h van e a telefonodhoz frissítés, illetve innen le is tudod tölteni a software updatert, és ha a telót összekapcsolod a pcvel, akkor ez a progi automatikusan megkeresi a legfrissebb verziós fw-t.

(#1937) helixP válasza lindermen (#1936) üzenetére


helixP
nagyúr

köszi szépen :C

(#1938) grafikus17


grafikus17
senior tag

Tudnátok segíteni? Hol lehet a telon beállítani, hogy a 0-ás gomb hosszan megnyomásával ne a live oldalra vigyen. Úgy emlékszem valahol belet állítani, hogy mi legyen a kezdő oldal, de nem találom sehol.
Előre is köszi.

Xiaomi Redmi note 7

(#1939) Wilika válasza lindermen (#1934) üzenetére


Wilika
aktív tag

Nemaz, kodekkel sosem volt bajom (kikérem magmanak ;))
De ha teljesképrenyős lejátszás közben nyomok egy pause-t, akkor frankón rávágja fekvő képre az állított kisképernyős menüt (tehát felül keskeny sáv, alul szélesebb, a kezelőszervekkel), és szívbaj nélkül rajta hagyja.

Na mutatom képen;
http://img232.imageshack.us/img232/4527/picture159dl1.jpg

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1940) lindermen válasza Wilika (#1939) üzenetére


lindermen
aktív tag

Na ezt eleddig nem vettem észre! Pedig tényleg zavaró! :(( De csillag + kettőskereszt gomb 2x és helyreáll, csak ugye az macera, visszaállítani, aztán megint fekvőbe. Jah hát ez nem vmi média pléjer :N , nem tud ilyeneket még! mélységesen sajnálom a félreértést :B

(#1941) Wilika válasza lindermen (#1940) üzenetére


Wilika
aktív tag

Amúgy nekem úgy rémlik, hogy mikor megvettem, még a VGA videókat is vitte. Szépen.
Igaz, buszon mozizni már csak QCIF-ben tudtam. De abszolút kielégítő volt.

Jéé, ezt a csillagos dolgot nem tudtam eddig, tökjó, köszi. :) (kettőskereszt minek hozzá? az csak némit)

[ Szerkesztve ]

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

(#1942) sebgutkopf


sebgutkopf
őstag

A sok frissítő közül tudja már valaki, hogy mi változott a 9.42-ben a 8.32-höz képest?
Észrevettetek bármi változást?

Egyébként észbe kaphatna már a nokia. Milyen dolog már, hogy egy nyamvadt csengőhang gyors meghallgatásához is a media playert nyitja meg aztán ott figyel utoljára lejátszott fájlként? Ezt egyszer javíthatnák már, ebben sokkal jobbak az SE-k.

(#1943) szkury válasza sebgutkopf (#1942) üzenetére


szkury
tag

Van vki aki tmobilos?

Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!

(#1944) (jan)


(jan)
őstag

Valakit adjon már tanácsot hogy milyen játékot érdemes felrakni telóra !

köszi :)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1945) -NOKIA- válasza (jan) (#1944) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

A nokiaprogramok.hu-n keresgélj hozzávaló (s45 = Series 40, 5th Edition) játékokat. ;)

(#1946) szkury válasza (jan) (#1944) üzenetére


szkury
tag

a google-val sokat találsz!
Ezen van pár dolog!
A főoldalon többféle telóhoz is!

[link]

Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!

(#1947) (jan) válasza szkury (#1946) üzenetére


(jan)
őstag

Köszi a tippeket !

de valami oylasmira gondoltam hogy ...

" én állandoan ezzel játszok, vagy ittt van ez e a game nekem nagyon tetszik ... "

tehát amit már valaki kiprobált és tényleg cool game

köszi azért még01x szétnézek hátha megtetszik valami ;)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#1948) szkury válasza (jan) (#1947) üzenetére


szkury
tag

Akkor vmi nokiás fórumot ajánlom, mint pl. az SE portál!
warezlinks.eu

Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!

(#1949) lindermen válasza Wilika (#1941) üzenetére


lindermen
aktív tag

Jah bocsi a # csak a opera mini miatt maradt meg, valóban elég a *! Egyébként szívesen, ha aki tud vmi más bill. kombót, várjuk szeretettel!

(#1950) Wilika válasza (jan) (#1947) üzenetére


Wilika
aktív tag

Én most a Prince of Persia mobil átiratára vagyok ráragadva. :D
Olyan mint a régi, a pályák is ugyanazok, csak a grafika lett felturbózva. :)

mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.