Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2562) McLaca válasza KicsiDawe (#2517) üzenetére


McLaca
őstag

Sikeres ember lehet az, aki telefonhangszórón hallgat zenét...

Más: néztétek már a kamera különböző videó módjaiban a vonalélességet? Nekem kicsit fura a működése. Elég érdekes belezoomolni az élőképbe nagy kontrasztú ferde vonalak esetén.
Eleve nem világos, hogy mikor melyik stabilizálást használja. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a 30fps-es módoknál egyiket sem, csak a 60fps-nél, így viszont nem értem, miért nagyobb a képkivágás (kisebb a látószög) 30fps-nél, amikor az épp az EIS használatára utalna, de egyáltalán nem úgy tűnik, hogy működne.
1080p60-nál viszont úgy néz ki a kép, mint egy felskálázott 480p-s. Tiszta raszteres. 4K60-nál is látni ilyesmit, de ott a nagyobb felbontás miatt kevésbé észrevehető (az meg mintha felskálázott 1080 lenne). A 30fps módokban sokkal élesebb a kép. Eleve nem világos, miért nem használja minden módhoz az OIS-t, az EIS pedig miért nem választható manuálisan.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.