Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3151) rankesz válasza tibcsi0407 (#3150) üzenetére


rankesz
veterán

Korábban megvettem a swift black-et, de beleuntam hogy mindig mikor frissülnek az appok kell újra buildelni, meg nem megy minden flottul, néha becsúsznak bugok, így egy ideje hanyagolom. Meg mintha azt olvastam volna hogy Pie-ban a google lezárja a témázás kiskaput, mondván hogy ez a gyártók számára fenntartott ficsőr.

Múltkor futólag olvastam hogy van valami géphez kötős substratum lehetőség, de nekem ez már túl bonyolult, nincs kapacitásom ennyit szüttyögni vele

(#3152) tibcsi0407 válasza rankesz (#3151) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Ezért kérdeztem én is. Nem volt még olyan, hogy hibátlanul működött volna nekem. Valami hülye bug mindig van benne. Így meg nem sok értelme van.

https://utdetailing.hu/

(#3153) LaciGSM


LaciGSM
aktív tag

Hát srácok...... 2 napja úgy gondoltam hogy eladom az OP 6-ot, mert jól jönne az ára másra!
Meghirdettem, visszaköltöztem egy Samu S8 Plus telóba! Én az OP6 előtt nagy Samsungos voltam, de hogy ég és föld a különbség a 2 teló között, ezt nem is gondoltam volna!
Pl: PUBG az OP6 on röccenés nélkül szalad FULL-ra állítva minden, az S8 Plus medium beállításokkal akad , laggol, élvezhetetlen! Az OP6 sokat szidott hangszórója is jobb szerintem!
Szóval hirdetés törölve, költözök vissza az OP 6 ba :D
( Amúgy is megbántam volna ha eladom , mert Avengers edition :D )

https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!

(#3154) #80439296 válasza LaciGSM (#3153) üzenetére


#80439296
törölt tag

Szóval akkor adtál a sz@rnak egy pofont. :C :Y :R

[ Szerkesztve ]

(#3155) LaciGSM válasza #80439296 (#3154) üzenetére


LaciGSM
aktív tag

Igazából csak megerősített benne, hogy az OP 6 egy veszett jó telefon!

https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!

(#3156) #80439296 válasza LaciGSM (#3155) üzenetére


#80439296
törölt tag

Ezt mondtam, csak átvitt értelemben... :U

(#3157) Macika66 válasza tibcsi0407 (#3152) üzenetére


Macika66
addikt

Nálam úgy 1,5 éve megy a Substratum. Pár hibától eltekintve stabilan.

Szomorúan hallom, hogy a Pie becsukja a kaput.

Nem értem....
Megszűnik a hívásrögzítés lehetősége, megszűnik a témázhatóság, hát mégis milyen FEJLESZTÉS ez? Visszafelé kell mindenképpen?

(#3158) pcnet válasza LaciGSM (#3153) üzenetére


pcnet
addikt

Teganap én is majdnem elgyengültem. Megtetszett az i8, Telekomban várakozás közben megnyomkodtam. Ma egész nap teszteket/fórumokat olvastam, de arra jutottam, 2 giga ramért és 1800as akksiért nem adom a O6ot + majd 100 ezret. S7et szerettem, de az most hivatalos helyről (ahol gyártói gar van) 140e ft. 20e ft-ért meg nem váltok vissza. Fele ram, 1/4 rom, UFS 2.0. Inkább eltettem a dobozába a Galaxy A3 (2017)emet és szoktatom magam a nagy mérethez. Ha A3 előkerül, mimdig elgyengülök. :D

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#3159) LaciGSM válasza pcnet (#3158) üzenetére


LaciGSM
aktív tag

Én mivel gsm fronton dolgozom sok éve, elég nagy tapasztalatom van, elég sűrűn cserélgetem a telefonjaim!
Egyébként az OP 6 egy Note 8 at váltott!
Előtte úgymond kínai telóm nem volt, de az OP 6 elég fürge, erős kis jószág! Nyilván edződtem a Note hoz, így nekem a mérete nem gond, ami a frissítéseknél előfordul 1-2 apróság mindig, azt meg elnézem mert igyekeznek javítgatni!
Pl. szerintem az automata fényerő szabályzás még mindig nem az igazi, sőt mostanában mintha a kamerának is gondja lenne a fókuszálással néha! De ezek ellenére szeretem!
Jah illetve talán az utolsó frissítés óta a WAZE folyamatosan GPS hibát ír, hogy nem talál jelet. előtte jó volt, illetve ha HEREWEGO-t vagy Google maps-et használok, akkor semmi gond!

https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!

(#3160) oba válasza LaciGSM (#3159) üzenetére


oba
addikt

Waze már megjavult elvileg. Indítsd újra a telefont, telepítsd újra a wazet. Nálam megoldotta, hibátlanul működik.

(#3161) tibcsi0407 válasza Macika66 (#3157) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Nézzük a másik oldalról.
Jogilag a hívást csak akkor rögzítheted, ha tájékoztatod a másik felet róla és beleegyezik. Gondolom 100-ból 97 ember nem kérdezi meg, tehát illegálisan rögzít. Ezt a Google nem akarja támogatni.
Gondolom lesz rá Magisk modul.
Substratum támogatás nagyon jó lenne, ha a rendszer teljesen támogatná, de azért az értesítési sávban tud furcsaságokat csinálni a betűszínekkel, meg nekem voltak összeomlások is. De lehet én vagyok a balf*sz. Lineage és iterációi alatt egyébként szépen működött nekem is mindig.

https://utdetailing.hu/

(#3162) Divinity válasza tibcsi0407 (#3161) üzenetére


Divinity
őstag

Egyetértek.:K
A hívás rögzítés amúgy is illegális sok országban, itthon is, ahogy mondtad, be kéne jelenteni akkor legális csak. Természetes, hogy a Google nem akar ilyenekbe belefolyni. Rendszer szinten megoldható marad, ha valakinek nagyon kell akkor root.
A Substratum régebben szerintem jobban működött az 5T-n már voltak problémáim vele de anno volt egy Nexus 6P-m azon tökéletes volt még Nugáttal. OP6-on még nem próbáltam arról nem nyilatkozok:)

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3163) tibcsi0407 válasza Divinity (#3162) üzenetére


tibcsi0407
félisten

OOS esetén problémázik, mert a SystemUI nem teljesen egyezik meg az AOSP, vagy Lineage alapú ROM-okkal.

https://utdetailing.hu/

(#3164) mjani1172 válasza tibcsi0407 (#3161) üzenetére


mjani1172
addikt

Nee, a Google mint az adatvédelem élharcosa. Az a cég aki abból él, hogy minden adatot megszerez rólad. Gondolod, hogy valóban törlik az előzményeket, vagy bármit amit nem akarsz tudatni magadról? Szerintem nem,egyre több, hülyébb, rejtett almenüs beállítás van, hogy meg se találd amit akarsz, amik egyyébként is hatástalanok. Egyre jobban utálom amit csinálnak, és nem csak ezért, nekem az üzlet miatt van velük egyéb gondom,hidd el a korrektség csak egy külső máz.
A hívásrögzítés nagyon jó, én is szerettem.Nekem nagyon fontos volt. Képzeld nyakig benne vagy egy gépben ami olajos, 0,1mm hézag lehet az alkatrészek között melegen, (mindezt hidegen méred) már elég ideges vagy, :-) a termelés áll, de közben folyamatosan csörög a telefon és mindenki mondja a magáét, adja le a rendelést. Nem hagyhatod abba a melót mert sosem lesz kész, de később visszahallgatom, és nincs elfelejtve semmi. Nem mindenki használja rosszra. Lásd pl: kés. Én otthon paradicsomot vágok vele, más meg viszi magával az éjszakába és ott használja.

(#3165) Divinity válasza mjani1172 (#3164) üzenetére


Divinity
őstag

"Az a cég aki abból él, hogy minden adatot megszerez rólad"
Ez azért bőven túlzás. Főleg a GDPR óta.
Az meg, hogy ha kikapcsolsz valamit hatástalan csak városi legenda, semmi kézzelfogható bizonyíték nincs rá csak pletykálják, hogy mintha úgyis mérne valamit. Ha hatástalanok lennének a menüpontok abból nagy balhé lenne. Minimális dolgokat biztosan mérnek, muszáj a fejlődéshez valamennyit mérni.
Ráadásul nem is az adatvédelemről van szó amúgy sem hanem, hogy egy ILLEGÁLIS dolgot tiltanak. Füvet se árulhatnak, nem is árulnak. Meg rendszer szinten továbbra is megmarad a lehetősége a dolognak csak user app nem lesz képes rögzíteni dolgokat.

[ Szerkesztve ]

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3166) Divinity válasza tibcsi0407 (#3163) üzenetére


Divinity
őstag

Nekem 5T-n AOSP-vel is problémázott elég sokat. :B

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3167) mjani1172 válasza Divinity (#3165) üzenetére


mjani1172
addikt

"nagy balhé lenne."

Ne haragudj, de úgy látom te mindent elhiszel.Én "sajnos" egy kicsit előrébb gondolok.
Ki csinálna nagy balhét? És hogy? Mi történt a faceval az adatlopás miatt? Semmi. Mi történt amikor a Telekom eladott egy arab hajléktalannak 200000 feltöltőkártyát? Semmi.
Azaz mindkét esetben a vétlen ügyfelek szívnak, egyeztetnek adatot. A 15 éve a cégem nevén lévő kártya gyanús, amit az arab terrorista kért az nem volt az. Tudom az ügyintéző jóhiszemű volt.......
De mindegy szvsz más oldalról nézzük ezeket a dolgokat.

(#3168) Divinity válasza mjani1172 (#3167) üzenetére


Divinity
őstag

Ne haragudj de én pedig az infromatikában dolgozok és tudom, hogy még itthon is mennyi szabályzás és mennyi megrángatás van dolgok miatt. A múltkor egy log nem megfelelő kivezetése miatt, amit továbbra is csak belső helyen lehetett elérni csak maga a hely nem két lépcsős azonsítással bírt kaptunk megróvást.
Folyamotosan ellenőrízve vannak a dolgok és folymatosak a büntetések is ha probléma van. Nem egedik meg maguknak a dolgokat.
A facebook az "adatlopás" ami szintén nem adatlopás volt csak megosztás, ráadásul úgy, hogy nem volt tiltott a dolog, de e miatt szépen meglett rángatva, elsőfokon $40,000 — per day, per user -t szabtak ki rá, utána jöttek a tárgyalások és sajtón kívül egyeztek meg ha jól emlékszem.
A Telekom pedig nem egy ügyintézőtől adta ki azt a sok kártyát hanem többtől és azért mert akkor még szintén nem volt rá szabályzás így nem is látták a dolgokat, hogy mennyi prepaid kártya van egy felhasználónál.

Ezek pont olyan hírek amik felkavarják az embereket ha nem látnak bele a dolgokban, riadalom keltésre pont jók.

[ Szerkesztve ]

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3169) Timer


Timer
veterán

Szép lenne, ha a hívásrögzítés ismét csak roottal menne, mint 2010 környékén...Persze, eddig minden OP-m rootoltam, egyedül a hatost nem, de ezek szerint hiba volt, mert mégis csak szükség lesz rá. BL nyitás, factory reset, boldog vagyok...

(#3170) mjani1172 válasza Divinity (#3168) üzenetére


mjani1172
addikt

Félreértesz. :)

Én elhiszem, hogy sok előírás van és sok megkötés.A kicsiknek.
Amit én mondok, hogy a nagyok ezeket megkerülik. és megússzák. Nincs sem szakértelem sem apparátus, hogy megfogják őket. Ez nem csak a számítástechnikában van így hanem az élet minden területén.
Lásd index mai főcikk MVM Zrt.

(#3171) Divinity válasza mjani1172 (#3170) üzenetére


Divinity
őstag

Persze minden kikerülhető. Viszont a feltételes mód a lényeges. Attól mert megtehetik, mert pletykák vannak róla nem lesz feltétlenül igaz egy dolog. Főleg egy olyan céget nem kell lenézni ilyenbe aminek sok hasznos és innovatív dolgot köszönhetünk.
Na meg máscégeknél ugyan úgy fennállhat a dolog. A Microsoft lehetőséget se ad a Win10 esetében a követés teljes kikapcsolására. :D

De elég lesz az off-ból szerintem. :)

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3172) johnodi


johnodi
csendes tag

Sziasztok!

Nexus 6P tulaj vagyok és váltanék OP6-ra. Élőben még nem sikerült megcsodáljam a telefont. Esetleg van itt olyan személy, aki egy 2 perces "teszt" erejéig ideadná az övét? Blaha környékén lakom, de mobilis vagyok természetesen. Nem akarok vaktában kidobni 170 ezret az ablakon.

Előre is köszi, ha valakinek megesik rajtam a szíve :)

(#3173) Divinity válasza johnodi (#3172) üzenetére


Divinity
őstag

Debrecen vagy Miskolc környékén odaadánám szívesen de sajnos messze vagy. :(
Én is voltam 6P tulaj, csak utána eleveztem Almásabb vizekre (sajnos) én tökéletesen elégedett vagyok vele. A kamera lehet kérdéses, a 6P-nek szuper kamerája van főleg a HDR+ algoritmusa miatt. Megoldható itt is de a Pixel Visual Core nélkül nem az igazi. :(
Egyébként egy szuper készülék, szuper teljesítménnyel, kiamgasló üzemidővel. :K

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3174) CHIPman válasza johnodi (#3172) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Ezért van rá pénzvisszafizetési garancia.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#3175) tibcsi0407 válasza CHIPman (#3174) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Azért az nem teljesen arra való, hogy mindenki teszteltgetésre kölcsönözzön mobilt.

https://utdetailing.hu/

(#3176) CHIPman válasza tibcsi0407 (#3175) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Nem, arra való, hogy ha nem tudja eldönteni hogy ezt vegye-e, akkor saját kézből döntheti el.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#3177) tibcsi0407 válasza CHIPman (#3176) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Nem igazán ezért találták ki a fogyasztóvédelmet. Elvárják a vevő részéről ugyanúgy, hogy tisztességes céllal vásároljon.

https://utdetailing.hu/

(#3178) mjani1172


mjani1172
addikt

+1

Nagyon szomorú, hogy ezt még mindig el kell magyarázni hogy a kereskedőnek ez nagy veszteség.

[ Szerkesztve ]

(#3179) #80439296 válasza tibcsi0407 (#3177) üzenetére


#80439296
törölt tag

Amikor a vevő pénteken megvette a kapálógépet (150k+), szétkapálta a kertet-telket-f@szomtudját, majd kedden visszahozta, hogy 'nem megfelelő a számomra'.
És csodálkozott, amikor az egyébként tökéletes gépet NEM vásároltuk vissza; fogyvédelemmel fenyegetőzés után, kikért, pecsétes vélemény után, behúzta a farkát.

Magamból indulok ki: én, vevőként csak a jogaimat érvényesítem, szemelőtt tartva a KÖTELESSÉGEIMET is.
Hiba? Remélem, nem... :B

(#3180) ßrainiac


ßrainiac
addikt

Azert azt is nezzuk, hogy a 6P utan 99% esellyel megtartja.

Nagy valoszinuseggel azert is vallalnak ilyen garit, mert tisztaban vannak vele hogy egy jo device, meg mert igy szimpatikusabbak a vasarloik szamara.

(#3181) PáSza válasza johnodi (#3172) üzenetére


PáSza
csendes tag

Szia, én szívesen megmutatom. Privátban egyeztessünk, írj rám.

(#3182) Divinity válasza ßrainiac (#3180) üzenetére


Divinity
őstag

Meg mert EU-s szabály az Online vásárlásra?:DDD

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3183) #80439296 válasza Divinity (#3182) üzenetére


#80439296
törölt tag

JOGAI vannak, és KÖTELESSÉGEI is.
Nagyeszűek csak a jogokat súlykolják, a kötelességnél meg beveri a fejét.

(#3184) Divinity válasza #80439296 (#3183) üzenetére


Divinity
őstag

Hivatalosan a 14 napban azt csinálsz a termékkel amit akarsz amíg azt nem rongálod és megfelelően használod. A 14 nap hivatalosan a próba időszak minden online vásárlásnál. Ez időszak alatt tudod felmérni, hogy megfelel e az igényednek a termék. Ez alatt az időszak alatt indoklás nélkül vissza küldheted a terméket.
Persze pofátlanság csak azért lerendelni valamit, hogy kipróbáld de teljesen szabályos.
Egy ismerősöm évek óta kb 3 havonta megejt egy ilyet valamelyik újabb telefonnál, 10 napig használja aztán visszaküldi.

[ Szerkesztve ]

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3185) #80439296 válasza Divinity (#3184) üzenetére


#80439296
törölt tag

Mellé... :C

Személyes vásárló - te meg egy nagykeressel beszélsz, csomó kiskeres viszonteladóval és bolthálózattal... :Y

Szóval, ez nem jött be... :P

Kipróbálni igen, szarráhasználni nem - és én ilyet írtam... ;]
Szóval, ez is mellé...

A többi stimmt das... :(

(#3186) Divinity válasza #80439296 (#3185) üzenetére


Divinity
őstag

Nem arra reagáltam :)
Személyes vásárlásnál nincs semmi szabály, semmi oka visszavinni ez CSAK online vásárlásra vonatkozik. Ellenben de szénné használhatja ha nem rongálja és megfelelően használja.
Egyébként meg csak leírtam, hogy mire való a 14 nap nem a kis sztoridra válaszoltam ha megnézed. :P

[ Szerkesztve ]

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3187) #80439296 válasza Divinity (#3186) üzenetére


#80439296
törölt tag

Rám nyomtál, mintegy válaszként aposztrofálhattam irományodat - no offense, pls, csak úgy mondtam... :R :R :R

(#3188) Divinity válasza #80439296 (#3187) üzenetére


Divinity
őstag

Rád de nem arra:))

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3189) mjani1172 válasza Divinity (#3184) üzenetére


mjani1172
addikt

Ne haragudj de tévedsz. Idézem a fogyasztóvédelem honlapját:
"Kipróbálhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?
Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].

Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé. "

Tehát csinálhatsz vele amit akarsz de a kereskedő megállapíthat értékcsökkenést ami nagyon nagy is lehet. Pl maradjunk egy telefonnál egy 2 hetes bontott használt csúcsmodell az pl lehet 40-60 rugóval is kevesebb, ezt láthatod az itteni hirdetésekben is. Akkor már megnyúlik a próbálkozó arca.

(#3190) Divinity válasza mjani1172 (#3189) üzenetére


Divinity
őstag

És akkor definiáld a kipróbálást.:)
Nincs rögzítve, hogy a kipróbálás az annyit jelent, maradjunk a telefonnál, hogy 10 percre be lett kapcsolva. Tehát ha nem karcolod össze, nem törik össze, nem lesz vele semmi baj akkor nyugodtan végig használhatod a 2 hetet, illetve azt nem mert ugye annyi időn belül kell visszaküldeni.
Ahogy fentebb írtam egy ismerősöm évek óta csinálja és sose volt semmi belőle.

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3191) CHIPman


CHIPman
nagyúr

"15-day no-hassle return policy:
If you are not satisfied with your OnePlus product(s) for any reason, you may request a return within 15 calendar days of delivery."
Ha nem akarnák, hogy kipróbáld, és ha nem tetszik (ők is tudják hogy ez hibátlan készülék esetén 1% körül lehet) visszaküldd, akkor nem hangsúlyoznák ki ennyire, hanem csak valami eldugott menüben megemlítenék.
Lehetővé teszik, be akarják bizonyítani, hogy nem sz@rt adnak el, és be is bizonyítják. Nem kell lenézni azt, aki megrendeli (neadjisten ajánlja ilyennek) úgy hogy kipróbálja és majd meglátja hogy tetszik-e, mert úgyis az lesz a vége, hogy megtartja, ha meg nem, akkor a cég lenyeli, mert ki van emelve, hogy van rá lehetőség.
Bírom ezt a joghuszárkodást a semmin. :DDD

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#3192) mjani1172 válasza Divinity (#3190) üzenetére


mjani1172
addikt

"Ahogy fentebb írtam egy ismerősöm évek óta csinálja és sose volt semmi belőle."
Inkább nem írnék erre az emberre semmit, mert egy életre kitiltanának.Mindenestre aljas és tetű dolog.
Bizom benne, hogy emberére akad, van egy bontós a környéken ő máshogy intézi az ilyen próbálkozókat. És ő is évek óta csinálja, elfogadom az álláspontját. Sajnos van aki csak ebből ért.
Egyébként van definíció a kipróbálásra is, nem azonos a használattal.
Tehát nincs az hogy a vb után visszaviszed a tv - t, nyaralás után a fényképezőt.

[ Szerkesztve ]

(#3193) Divinity válasza mjani1172 (#3192) üzenetére


Divinity
őstag

Ne értsd félre én se a mellett vagyok, hogy ez így jó és szép. :)
Mindössze nem tudják rádbizonyítani, hogy te azt csak kipróbáltad vagy használtad is, erre próbáltam utalni.
Persze nagy pofa kell hozzá, hogy valaki csak azért rendeljen le valamit, hogy azt nyúzza pár napig de lényegében amíg nem látszik meg rajta megteheti mert nem nagyon fognak rajta pattogni a cégek.

Szerintem túltárgyaltuk egyébként. :))

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3194) Timer


Timer
veterán

Na ezért szoktam én az első napon megrendelni a telefont, akkor még biztosan újat kapok, nem majdnem újat.

(#3195) belan


belan
addikt

Hello a oneplus6 6/64gb verzió meg 8/128 GB verzió között nagy különbség van a sebességbe ?

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#3196) -FreaK- válasza belan (#3195) üzenetére


-FreaK-
veterán

Semmi különbség. Abban az esetben lenne, hogy ha olyan sok alkalmazást használsz, amihez kevés a 6gb memória, akkor sok lenne az újratöltés. Ilyen emberről én még nem hallottam, hozzátenném.

[ Szerkesztve ]

(#3197) Divinity válasza belan (#3195) üzenetére


Divinity
őstag

Sebességben nem igazán van különbség, a RAM-ot nem különösebben tudod kihasználni a kisebb verziónál se. Ha a háttértár kevés akkor szükséges csak a 128-as.:K

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#3198) belan válasza Divinity (#3197) üzenetére


belan
addikt

Köszönöm a választ bőven elég nekem 64gb verzió is .

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#3199) pcnet


pcnet
addikt

Aki korábbi modellről jött meg tudná mondani, hogy a gyári fólia kb meddig bírja? Gondolkozok üvegfólia vásárlásán, bár nem vagyok üveg párti. A gyári üveggel nem romlik a kijelző érzékenysége? Samsungomról 2 nap után téptem le az üveget (pedig valami márkásabb 3500 ft-os volt) mert össze-vissza érzékelt, rémálom volt használni vele a telefont. Kb 30 telefonom volt eddig, kb 2x ejtettem le telefont, törés soha nem volt. Kopp-kopp! Olvastam, hogy csak a gyári üveget érdemes venni. Ha "hagyományos" fóliában gondolozok, van bevált márka?

Köszi! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#3200) daver88 válasza pcnet (#3199) üzenetére


daver88
aktív tag

a napokban fog befutni egy ilyen, ha nem sűrgős a vásárlás, akkor megírom, hogy milyen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.