Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Na az van kérlek - rohaggyak meg
- hogy a 918, hmmm, A-ba gyengusz. 342km/h végsebesség 749 stat mellett, skillezetlen nitro azért nem olyan gyenge, de nem lessz ebben a ligában bajnok.
Huayra. Hát, húúúú beszabehu, meg hmmm, hmmm. A fizikája, mint az AMS bömbinek, kicsit lassan kezdi a gyorsulást, de belehúz azért. Imádom az érintésérzékeny verdákat, de ezt már nekem is túlkormányzott. Vezetési szokásokat át kell értelmeznem. Ahol eddig motorfék, ott csak kanyarodni kell, ahol fék volt eddig, most csak motorfék. Szóval, ja, brutál a "lassulása". Egy nehéz dögnek érződik egyébként, mikor fékezve próbálsz vele kanyarodni, akkor ráadásul kecses, mint az eldobott tégla. Az egész autó olyan érzést kelt bennem, mintha egy forrponton tomboló és pusztító fenevad lenne a motortérben, ami minden sofőr hibánál elszabadul. A world loop-on még nem tudtam végsebességig kinyomni a szemét a dögnek
Ja, ez a pro kiadás (minden tuner cucc 3*os fehér benne) Hirtelen ennyi. Nagyon állat a gép 
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Kinek ez, kinek az

Az ultrák felét ki is baszkodtam belőle, mert csak drag-ra volt jó, ahogyan adták.Itt a dragos Cinkét kis "szürke zónás" melóval meg lehetett szerezni kb. másfél-két óra alatt, de észrevették, és "javították". Bünti nem volt, akinek megvan, megtarthatta.
Bő fél óra hosszán múlt, hogy lecsúsztam róla: "...majd holnap megcsinálom...", aztán mire észrevettem, hogy Cinkezáróra, már késő volt. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Ez az eredetiben is így volt; amíg nem léptél ki, majd újra be a játékba, addig a versenyekben az utolsó, belépéskori szintedet mutatta. Ettől függetlenül a nyerhető pénz és rep, pályák, autók az aktuális szintnek megfelelően működtek.
Ha nálad ez nem változik az ugyanazzal a névvel való visszaregisztrálás miatt, írj a supportnak, reseteljék a profilod adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- P1 Gen5 27% 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Xiaomi 12T karcmentes hibátlan
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hah majdcsak eccő 
mondom, kipróbálom. A rajtnál már gyanús volt az ismerős környék...fél órás kellemes kis csapatás következett

Amint fellépek, már veszem is őket 
Evvan. [vállvonogatósszmájli]

Ne eRezz, indítsd a lobbikat, hátha beesik egy kósza madár. (A héten még elindítani se volt időm a motyót
Nem jól van ez így 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)