Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Na az van kérlek - rohaggyak meg
- hogy a 918, hmmm, A-ba gyengusz. 342km/h végsebesség 749 stat mellett, skillezetlen nitro azért nem olyan gyenge, de nem lessz ebben a ligában bajnok.
Huayra. Hát, húúúú beszabehu, meg hmmm, hmmm. A fizikája, mint az AMS bömbinek, kicsit lassan kezdi a gyorsulást, de belehúz azért. Imádom az érintésérzékeny verdákat, de ezt már nekem is túlkormányzott. Vezetési szokásokat át kell értelmeznem. Ahol eddig motorfék, ott csak kanyarodni kell, ahol fék volt eddig, most csak motorfék. Szóval, ja, brutál a "lassulása". Egy nehéz dögnek érződik egyébként, mikor fékezve próbálsz vele kanyarodni, akkor ráadásul kecses, mint az eldobott tégla. Az egész autó olyan érzést kelt bennem, mintha egy forrponton tomboló és pusztító fenevad lenne a motortérben, ami minden sofőr hibánál elszabadul. A world loop-on még nem tudtam végsebességig kinyomni a szemét a dögnek
Ja, ez a pro kiadás (minden tuner cucc 3*os fehér benne) Hirtelen ennyi. Nagyon állat a gép 
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Kinek ez, kinek az

Az ultrák felét ki is baszkodtam belőle, mert csak drag-ra volt jó, ahogyan adták.Itt a dragos Cinkét kis "szürke zónás" melóval meg lehetett szerezni kb. másfél-két óra alatt, de észrevették, és "javították". Bünti nem volt, akinek megvan, megtarthatta.
Bő fél óra hosszán múlt, hogy lecsúsztam róla: "...majd holnap megcsinálom...", aztán mire észrevettem, hogy Cinkezáróra, már késő volt. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Ez az eredetiben is így volt; amíg nem léptél ki, majd újra be a játékba, addig a versenyekben az utolsó, belépéskori szintedet mutatta. Ettől függetlenül a nyerhető pénz és rep, pályák, autók az aktuális szintnek megfelelően működtek.
Ha nálad ez nem változik az ugyanazzal a névvel való visszaregisztrálás miatt, írj a supportnak, reseteljék a profilod adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hah majdcsak eccő 
mondom, kipróbálom. A rajtnál már gyanús volt az ismerős környék...fél órás kellemes kis csapatás következett

Amint fellépek, már veszem is őket 
Evvan. [vállvonogatósszmájli]

Ne eRezz, indítsd a lobbikat, hátha beesik egy kósza madár. (A héten még elindítani se volt időm a motyót
Nem jól van ez így 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)