- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bekő Tóni #348 üzenetére
Na az van kérlek - rohaggyak meg
- hogy a 918, hmmm, A-ba gyengusz. 342km/h végsebesség 749 stat mellett, skillezetlen nitro azért nem olyan gyenge, de nem lessz ebben a ligában bajnok.
Huayra. Hát, húúúú beszabehu, meg hmmm, hmmm. A fizikája, mint az AMS bömbinek, kicsit lassan kezdi a gyorsulást, de belehúz azért. Imádom az érintésérzékeny verdákat, de ezt már nekem is túlkormányzott. Vezetési szokásokat át kell értelmeznem. Ahol eddig motorfék, ott csak kanyarodni kell, ahol fék volt eddig, most csak motorfék. Szóval, ja, brutál a "lassulása". Egy nehéz dögnek érződik egyébként, mikor fékezve próbálsz vele kanyarodni, akkor ráadásul kecses, mint az eldobott tégla. Az egész autó olyan érzést kelt bennem, mintha egy forrponton tomboló és pusztító fenevad lenne a motortérben, ami minden sofőr hibánál elszabadul. A world loop-on még nem tudtam végsebességig kinyomni a szemét a dögnekJa, ez a pro kiadás (minden tuner cucc 3*os fehér benne) Hirtelen ennyi. Nagyon állat a gép
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #334 üzenetére
Kinek ez, kinek az
Az ultrák felét ki is baszkodtam belőle, mert csak drag-ra volt jó, ahogyan adták.Itt a dragos Cinkét kis "szürke zónás" melóval meg lehetett szerezni kb. másfél-két óra alatt, de észrevették, és "javították". Bünti nem volt, akinek megvan, megtarthatta.
Bő fél óra hosszán múlt, hogy lecsúsztam róla: "...majd holnap megcsinálom...", aztán mire észrevettem, hogy Cinkezáróra, már késő volt. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #229 üzenetére
Ez az eredetiben is így volt; amíg nem léptél ki, majd újra be a játékba, addig a versenyekben az utolsó, belépéskori szintedet mutatta. Ettől függetlenül a nyerhető pénz és rep, pályák, autók az aktuális szintnek megfelelően működtek.
Ha nálad ez nem változik az ugyanazzal a névvel való visszaregisztrálás miatt, írj a supportnak, reseteljék a profilod adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged