- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #379 üzenetére
Nem baj, változatlanul írogatom neked whisperbe az "a" betűket, hogy kiírja sárgán hogy offline vagy
(fent a friends ikonnál egy narancs 1-es van -te- akit nem tudok felvenni. Ott nem látom az állapotod)
Huayra-hoz: főnöksrácok figyelhetnének kicsit jobban erre, hogy az új autók ne lógjanak már ki a mezőnyből, ne az legyen hogy a most berakott kocsit kell venni mert az a legjobb. Mert ez így annyira EA. Félek előre mit csinálnak majd a Honda Civic-ből -amekkora nimbusz övezi.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #349 üzenetére
Na kipróbáltam ezt a Pagani wHu R Ya-t, ha már ilyen gyorsan összejött ennyi pénz egybe (Le Mansonként 1,9 mill). Alacsonyabb gyorsulás stat-tal, rosszabb performance partokkal gyorsul úgy mint a Dodge Demon. Nem hasonlóan, hanem ugyanúgy (vagy még jobban ha egyforma tuningot kap). És az a 400 közeli végsebesség nitró nélkül.
És akkor emellett könnyű, meg jól fordul. Viszlát F1, megvan az új király.
Fordulása nem is annyira túlkormányzott mert az inkább az Aventador meg a Mustang Boss 2012, Shelby Snake stb, hanem nehezítésként simán csak nyúlós a kormányzás. Hosszú a lecsengési ideje a lenyomott iránygomb hatásának. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #351 üzenetére
Amúgy lehet menni az event jutalom Chargerért, 1.3 millióért (!) beveszi a kereskedés
(ritka amatőr a vinylezés rajta, sehol nem passzolnak a vonalak. 1 csillagos perf partok, 4 csillagos juggernaut skillek. Mondom, háhá juggeresre van skillezve, verseny skillekkel rossz vicc lenne...de várjunk csak lehet hogy jobban ramol mint a ramkirály jugger Superbee? Hát nem, még azt se csinálja jobban.)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #347 üzenetére
Ja, a 918. Nem tudtam, az előbb még nem voltak ott a News ablakban.
A The Transporter csávó 2015-ben már tesztelte a 918 RSR-t és Carrera GT szintre hozta ki, Erő-pályákon kicsivel az alá. Most se néz ki csúcsverdának statjai alapján, és ez szerintem ugyanaz mint a 2015-ös.
Na indulhatna valamilyen event, kérem őket ingyen ultrában. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #304 üzenetére
"Nekem az jött át, hogy fel lesz oldva. Így gondolom megvehető lesz a csodafestésedísön"
.... És odabasszák felultrázva ingyen mindenkinek. Ezt most miért kellett? Akinek kell, vegye meg, és ha tetszik neki a kocsi akkor kezdje ebbe pakolni az elnyert ultra cuccait. Ahogy én csinálom két hete. Erre odavágnak mindenkinek egyet teleultrán.
Tiszta "boost car-ból IGC-s" feeling az EAs utolsó évekből.
Jó, akkor kérjük az ingyen Cinqueket is felultrázva, szigorúan mindenkinek. -
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #296 üzenetére
Na jól van, akkor lesz egy harmadik is.
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)
De kérdés hogy mindenkinél landol-e egy ingyenes vagy a dealershipben lesz feloldva és úgy megvehető?ttrap: amikor nem egy időben rajtoltok azt fogd fel úgy mintha időfutam lenne és rally verseny módra külön indítanak mindenkit. Csak told ahogy tudod, és ha tiéd a legjobb idő amivel teljesítetted a pályát, akár nyerhetsz is.
Miért? [vállrándít] Nincs többé az EA szerverfarmja a játék mögött, túl központosított a "kis rajongói" szerver és az egész világról vannak játékosok, nem tökéletes a multi kód, mert adott anyagból kellett dolgozniuk a játékot feltámasztó hekkersrácoknak..stbstb. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #274 üzenetére
Tavaly World Online PL-en tesztelgettem a legjobb -nyers- gyorsulású kocsikat. Teljes Elite alkatrészekkel (hamár mindenki full elite-tel járt-kelt ott, mert megvehetőek voltak). Álló helyzetből a Turnpike hídon átküldtem őket, aztán belevágtam őket a pályalezáró falba lent, délen. Ütközés előtti sebesség alapján lista:
1. Nismo R34 - 314 km/h
2. Corvette Z06 CLE - 313 km/h
+ Audi R8 5.2
3. P. Zonda Cinque - 311 km/h
4. McLaren F1 - 310 km/h
5. Porsche 911 GT2 (997) (40-50 pontot hazudik a gyorsulás statja lefelé) - 309 km/h
6. Koenigsegg Agera / CCX-R - 306 km/h
+ Audi R8 LMS
+ Zonda F
7. Mustang Boss 302, 2012 - 304 km/h
8. Porsche Carrera GT - 303 km/h
9. Lambo Aventador - 302 km/h
stb, stb.Szóval ezek full elite partos értékek. És akkor kettő, három, négycsillagos vegyestuninggal kipróbáltam a Challenger Demont: 318 km/h
És -bár türelem kell hozzá - kanyarban se olyan rossz, mert dritelhető, azaz ha kanyar előtt ide-oda rángatod és úgy vágod be a kanyarba, akkor egy ideig megy a feneke és fordítja az orrát befelé.
Két hibája van: Szar a motorhang - csörömpöl mintha elment volna a kenés a motorból. Corvette ZR1 kompresszoros zúgását akarhatta reprodukálni a tuningmester, de túltolta.
Kettő: ültetés tuning vizuálisan "kikapcsol" free roamban. Garázsban, lobby kisképen látszik ha ültetve van, free roamban nem. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #225 üzenetére
Ahhaha, lesznek még itt gondok... level 2 voltam a tutorial verseny után. Azt töröltem, ugyanarra a nickre létrehoztam az új profilt. Tegnap kicsit mentem erre-arra. Most főképernyőn level 7 vagyok, de verseny-lobbyban a listán még mindig level 2
Jól fog kinézni később S-class kocsi mellett a level2.
Chargerért kicsit mérges vagyok hogy belenyúltak a handling-jébe. Inkább húzták volna fel a francba a gyorsulását -semmi mást és perfekt lenne. Emlékszem Carbonban volt olyan a Charger hogy Tier 2 volt, úszott mint egy hajó, de a gyorsulás stat. majdnem Tier3-as volt. Olyan gyorsan fogytak a fokozatok, meg annyira mindegy volt milyen fordulaton pörög a motor, hogy amikor nitróztam volna kettesből, egyből felraktam 4-esbe 5-ösbe hogy ne fogyjon el túl hamar a fokozat, ne menjen kárba a nitrófröccs.
2011-ben vagy mikor, amikor csatlakoztam, akkor is ezt kerestem a Worldben. Még mindig nincs meg, pedig most itt lett volna a lehetőség. -
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas #171 üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
-
Yeffy
veterán
-
Debesq
tag
válasz
MrDerekas #116 üzenetére
Gratulálok! Nekem még nem volt szerencsém.
(#117) Yeffy Grat neked is! Én nem találom a térképen azt a versenyt.
Ja, és megcsináltam kétszer a Dover Street Challenget, és nem adott semmit.Pedig direkt bementem a shopba is, vettem valamit, azt mondták akkor megjön a jutalom, de semmi. Vagy már nem is érvényes?
(#120) rep3at Hajrá! Biztos elmegy, szerintem nem kell hozzá erős gép.
-
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #76 üzenetére
szerintem is legyen szavazas, esetleg a topik elejere/ajanloba be lehet tuzni?
ha uj topik lesz, ez a Logout-os atkonvertalhato "rendes", pl Gamepod-osnak, vagy megfelelo igy is?oksa, csak jeleztem, ha esetleg megis felnezel.
nekem is meg kisse furcsa, old school vagyok, meg MSN messengeren meg az eredeti Skype-on nottem fel.
mondjuk elozo meg mostani munkahelyemen Slack-et hasznalok, ahhoz kicsit hasonlit. -
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #62 üzenetére
ertem, koszi a infokat! igy most mar ertheto.
tulhuzott kepvilag?? marmint miben, grafikara gondolsz?
amugy bekoszontem Dc-n is, nem tudom, lattad-e.
a jatekban chatben felmerult, h most melyik lesz/legyen a hivatalos Ph! forum a a jateknak, a regi, vagy ez? nem tudom, en inkabb erre szavaznek, a regi meg mehet archivba?
illetve, h legyen "dedikalt" magyar chat, mint anno a GN 3? GN1-en gondolkodtunk... -
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #47 üzenetére
egybk epp ezen gondolkodtam ma, csak nem akartam Discord-ra (csak ezert regisztraltam ra
) kiirni, nehogy valakinek otletet adjak ezzel, h ez most amugy minek szamit? tud errol az EA? ha akarna, szerintem le tudna lovetni, nem? az eleg sovany, h ki van irva az oldaluk aljara, h "not affiliated with EA, blablabla".
bar nem ertek hozza, es remelem, h nem is esik semmi ilyesmi aldozatanak.
-
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #13 üzenetére
ja, en ugy ertettem, h a World-on, mint anno nem tudom, melyik (talan 53?) channel volt kvazi dedikalt magyar gyulekezohely a beepitett chat-ben. hogy ilyen van-e ezen a SoapBox-on?
ezt amugy, h azok kozul kerultek ki ennek a feltamasztoi, akik anno szethackeltek a jatekot, errol van valami forras? mar csak erdekessegkeppen.
erre esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest