Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nem baj, változatlanul írogatom neked whisperbe az "a" betűket, hogy kiírja sárgán hogy offline vagy
(fent a friends ikonnál egy narancs 1-es van -te- akit nem tudok felvenni. Ott nem látom az állapotod)Huayra-hoz: főnöksrácok figyelhetnének kicsit jobban erre, hogy az új autók ne lógjanak már ki a mezőnyből, ne az legyen hogy a most berakott kocsit kell venni mert az a legjobb. Mert ez így annyira EA. Félek előre mit csinálnak majd a Honda Civic-ből -amekkora nimbusz övezi.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Na kipróbáltam ezt a Pagani wHu R Ya-t, ha már ilyen gyorsan összejött ennyi pénz egybe (Le Mansonként 1,9 mill). Alacsonyabb gyorsulás stat-tal, rosszabb performance partokkal gyorsul úgy mint a Dodge Demon. Nem hasonlóan, hanem ugyanúgy (vagy még jobban ha egyforma tuningot kap). És az a 400 közeli végsebesség nitró nélkül.
És akkor emellett könnyű, meg jól fordul. Viszlát F1, megvan az új király.
Fordulása nem is annyira túlkormányzott mert az inkább az Aventador meg a Mustang Boss 2012, Shelby Snake stb, hanem nehezítésként simán csak nyúlós a kormányzás. Hosszú a lecsengési ideje a lenyomott iránygomb hatásának. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Amúgy lehet menni az event jutalom Chargerért, 1.3 millióért (!) beveszi a kereskedés

(ritka amatőr a vinylezés rajta, sehol nem passzolnak a vonalak. 1 csillagos perf partok, 4 csillagos juggernaut skillek. Mondom, háhá juggeresre van skillezve, verseny skillekkel rossz vicc lenne...de várjunk csak lehet hogy jobban ramol mint a ramkirály jugger Superbee? Hát nem, még azt se csinálja jobban.)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ja, a 918. Nem tudtam, az előbb még nem voltak ott a News ablakban.
A The Transporter csávó 2015-ben már tesztelte a 918 RSR-t és Carrera GT szintre hozta ki, Erő-pályákon kicsivel az alá. Most se néz ki csúcsverdának statjai alapján, és ez szerintem ugyanaz mint a 2015-ös.
Na indulhatna valamilyen event, kérem őket ingyen ultrában. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
"Nekem az jött át, hogy fel lesz oldva. Így gondolom megvehető lesz a csodafestésedísön"
.... És odabasszák felultrázva ingyen mindenkinek. Ezt most miért kellett? Akinek kell, vegye meg, és ha tetszik neki a kocsi akkor kezdje ebbe pakolni az elnyert ultra cuccait. Ahogy én csinálom két hete. Erre odavágnak mindenkinek egyet teleultrán.
Tiszta "boost car-ból IGC-s" feeling az EAs utolsó évekből.
Jó, akkor kérjük az ingyen Cinqueket is felultrázva, szigorúan mindenkinek. -
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Na jól van, akkor lesz egy harmadik is.
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)
De kérdés hogy mindenkinél landol-e egy ingyenes vagy a dealershipben lesz feloldva és úgy megvehető?ttrap: amikor nem egy időben rajtoltok azt fogd fel úgy mintha időfutam lenne és rally verseny módra külön indítanak mindenkit. Csak told ahogy tudod, és ha tiéd a legjobb idő amivel teljesítetted a pályát, akár nyerhetsz is.
Miért? [vállrándít] Nincs többé az EA szerverfarmja a játék mögött, túl központosított a "kis rajongói" szerver és az egész világról vannak játékosok, nem tökéletes a multi kód, mert adott anyagból kellett dolgozniuk a játékot feltámasztó hekkersrácoknak..stbstb. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Tavaly World Online PL-en tesztelgettem a legjobb -nyers- gyorsulású kocsikat. Teljes Elite alkatrészekkel (hamár mindenki full elite-tel járt-kelt ott, mert megvehetőek voltak). Álló helyzetből a Turnpike hídon átküldtem őket, aztán belevágtam őket a pályalezáró falba lent, délen. Ütközés előtti sebesség alapján lista:
1. Nismo R34 - 314 km/h
2. Corvette Z06 CLE - 313 km/h
+ Audi R8 5.2
3. P. Zonda Cinque - 311 km/h
4. McLaren F1 - 310 km/h
5. Porsche 911 GT2 (997) (40-50 pontot hazudik a gyorsulás statja lefelé) - 309 km/h
6. Koenigsegg Agera / CCX-R - 306 km/h
+ Audi R8 LMS
+ Zonda F
7. Mustang Boss 302, 2012 - 304 km/h
8. Porsche Carrera GT - 303 km/h
9. Lambo Aventador - 302 km/h
stb, stb.Szóval ezek full elite partos értékek. És akkor kettő, három, négycsillagos vegyestuninggal kipróbáltam a Challenger Demont: 318 km/h

És -bár türelem kell hozzá - kanyarban se olyan rossz, mert dritelhető, azaz ha kanyar előtt ide-oda rángatod és úgy vágod be a kanyarba, akkor egy ideig megy a feneke és fordítja az orrát befelé.
Két hibája van: Szar a motorhang - csörömpöl mintha elment volna a kenés a motorból. Corvette ZR1 kompresszoros zúgását akarhatta reprodukálni a tuningmester, de túltolta.
Kettő: ültetés tuning vizuálisan "kikapcsol" free roamban. Garázsban, lobby kisképen látszik ha ültetve van, free roamban nem. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ahhaha, lesznek még itt gondok... level 2 voltam a tutorial verseny után. Azt töröltem, ugyanarra a nickre létrehoztam az új profilt. Tegnap kicsit mentem erre-arra. Most főképernyőn level 7 vagyok, de verseny-lobbyban a listán még mindig level 2
Jól fog kinézni később S-class kocsi mellett a level2.
Chargerért kicsit mérges vagyok hogy belenyúltak a handling-jébe. Inkább húzták volna fel a francba a gyorsulását -semmi mást és perfekt lenne. Emlékszem Carbonban volt olyan a Charger hogy Tier 2 volt, úszott mint egy hajó, de a gyorsulás stat. majdnem Tier3-as volt. Olyan gyorsan fogytak a fokozatok, meg annyira mindegy volt milyen fordulaton pörög a motor, hogy amikor nitróztam volna kettesből, egyből felraktam 4-esbe 5-ösbe hogy ne fogyjon el túl hamar a fokozat, ne menjen kárba a nitrófröccs.
2011-ben vagy mikor, amikor csatlakoztam, akkor is ezt kerestem a Worldben. Még mindig nincs meg, pedig most itt lett volna a lehetőség. -
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
-
Yeffy
veterán
-
Debesq
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Gratulálok! Nekem még nem volt szerencsém.
(#117) Yeffy Grat neked is! Én nem találom a térképen azt a versenyt.
Ja, és megcsináltam kétszer a Dover Street Challenget, és nem adott semmit.Pedig direkt bementem a shopba is, vettem valamit, azt mondták akkor megjön a jutalom, de semmi. Vagy már nem is érvényes?(#120) rep3at Hajrá! Biztos elmegy, szerintem nem kell hozzá erős gép.
-
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas
üzenetére
szerintem is legyen szavazas, esetleg a topik elejere/ajanloba be lehet tuzni?
ha uj topik lesz, ez a Logout-os atkonvertalhato "rendes", pl Gamepod-osnak, vagy megfelelo igy is?oksa, csak jeleztem, ha esetleg megis felnezel.
nekem is meg kisse furcsa, old school vagyok, meg MSN messengeren meg az eredeti Skype-on nottem fel.
mondjuk elozo meg mostani munkahelyemen Slack-et hasznalok, ahhoz kicsit hasonlit. -
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas
üzenetére
ertem, koszi a infokat! igy most mar ertheto.
tulhuzott kepvilag?? marmint miben, grafikara gondolsz?
amugy bekoszontem Dc-n is, nem tudom, lattad-e.

a jatekban chatben felmerult, h most melyik lesz/legyen a hivatalos Ph! forum a a jateknak, a regi, vagy ez? nem tudom, en inkabb erre szavaznek, a regi meg mehet archivba?
illetve, h legyen "dedikalt" magyar chat, mint anno a GN 3? GN1-en gondolkodtunk... -
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas
üzenetére
egybk epp ezen gondolkodtam ma, csak nem akartam Discord-ra (csak ezert regisztraltam ra
) kiirni, nehogy valakinek otletet adjak ezzel, h ez most amugy minek szamit? tud errol az EA? ha akarna, szerintem le tudna lovetni, nem? az eleg sovany, h ki van irva az oldaluk aljara, h "not affiliated with EA, blablabla".bar nem ertek hozza, es remelem, h nem is esik semmi ilyesmi aldozatanak.
-
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas
üzenetére
ja, en ugy ertettem, h a World-on, mint anno nem tudom, melyik (talan 53?) channel volt kvazi dedikalt magyar gyulekezohely a beepitett chat-ben. hogy ilyen van-e ezen a SoapBox-on?
ezt amugy, h azok kozul kerultek ki ennek a feltamasztoi, akik anno szethackeltek a jatekot, errol van valami forras? mar csak erdekessegkeppen.
erre esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(fent a friends ikonnál egy narancs 1-es van -te- akit nem tudok felvenni. Ott nem látom az állapotod)
És akkor emellett könnyű, meg jól fordul. Viszlát F1, megvan az új király.
(vagy ilyenkor talan csak unlockolom oket?)
Jól fog kinézni később S-class kocsi mellett a level2.

Ja, és megcsináltam kétszer a Dover Street Challenget, és nem adott semmit.Pedig direkt bementem a shopba is, vettem valamit, azt mondták akkor megjön a jutalom, de semmi. Vagy már nem is érvényes?
Na sebaj. Sztem most az xboxra igy kevesebb idő fog jutni