- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
ti nem játszotok a NFS Heat-tel, ami az újabb hasonló játék?
Szerintem nagyon jó időtöltést, én mostanában, amikor nem kamiont vezetek, azzal versenyzem -
tutuhawer
őstag
szevasztok
hol, hogyan lehet komplett letörölni a játékot?
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
párszor kidobott a játék engem, és nem tetszik ez nekem.
ezért visszaülök a kamionra
Jövök, ha a kamionnal megálltam.
A fuvarozás nem áll meg -
tutuhawer
őstag
nem tudtam belépni sehovasem, valami gond van?
Mert akkor megyek kamiont vezetni... -
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas #171 üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
-
tutuhawer
őstag
szevasztok
dolgozom folyamtosan, nincs időm belépni
van viszont kábelem, stabil a net, talán,
hova kell majd lépni, nightriderz marad? -
tutuhawer
őstag
Tehát nightrider szerver és a gn 2 csatorna a csetben?
-
tutuhawer
őstag
na most akkor hova kell bejelentkezni, ne variáljak szerverek közt?
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #74 üzenetére
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #69 üzenetére
nem találom, pedig 4 éves korom óta tudok magyarul olvasni
megvan,
MELYIK SZERVERRE kell csatlakozni? -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Honnan lehet letölteni?
bepillantanék én is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest