Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
mégmindigjólír DEREKASuram!

Na, visszajöttem másodszorra, megint van RABIDFOX (@WorldUnited). Megint, mert egyszer már volt comeback: 2018 nyarán-őszén voltam a lengyel szerveren. Összekapartam megint mindent, kedvenc kocsik, achipontok 4550-ig (ment a minden márkából 10-10 db-ért farmolás stb.
) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.
De itt, most, egy ideig csak a Charger lesz - amivel folyton lekoccolom a falat olyan idegenül mozog a retune után. Raknám be kanyarba kilinccsel előre ahogy megszoktam, erre koccan a belső falon-korláton
Szóval egy ideig csak ez lesz, mert a szívem most a -eredetileg magyar fejlesztésű- Project Torque felé húz, amit karácsonykor szintén feltámasztott egy jóember és rakta fel Steamre -a fejlesztő cég beleegyezésével. Az jobb játék az alapokat tekintve (kéttengelyes fizika), itt viszont igaziak és EA-pontosak a kocsi modellek
De leszek még, muszáj lesz megsétáltatni a régi kis kedvenceket! A játékbeli viszontlátásig jó játékot, -farmolást, -vinylezést, jó strichelést
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mercedes topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.