Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Én mindennap fellépek, hogy a gyémántokat összeszedjem és nyomom is ki.
-
-Rolika-
senior tag
Le Mans circuitot próbáltam az előbb és kb 2 perc volt hátra, mikor kilépett a játék. Majdnem fél óra ment a kukába
-
-Rolika-
senior tag
Szigorúan versenyekre szerinted melyik S classos kocsira gyűjtsek szerinted? Imádom az RS 4.0-ámat, de sokszor esélyem sincs vele.
-
-Rolika-
senior tag
A szépség szubjektív. Nekem a 911 a legszebb ami bent van a játékban. A Carrera GT-t azért gondoltam, hogy megveszem, mert gondoltam jóval gyorsabb. Hát tévedtem.
-
-Rolika-
senior tag
Megvettem a Carrera GT-t és tele pakoltam ultra cuccokkal. Így 834 a pontja. Viszont nem vagyok elájulva tőle.
A 778-as 911 GT3 RS 4.0 alig tud rosszabb időt Old Quater-en.
-
-Rolika-
senior tag
Ha jól láttam már meg is van Neki
-
-Rolika-
senior tag
Igen igy van most is. Úgy emlékeztem, hogy érdemes volt minden verseny után safehouseban javíttani, de akkor ezek szerint régen sem kellett.
-
-Rolika-
senior tag
Az előbb kipróbáltam, hogy mennyire is éri meg minden verseny után bemenni safehouseba, hogy megjavítsd a kocsit. Hát ezek után nem fogok ezzel szórakozni. Amíg le nem megy 2%-ra addig fogom hajtani. Ugyanis 2%-on is ugyanolyan időt lehet menni, mint 100%-on.
Multiban van értelme javítgatni vagy ott is ugyanez a helyzet? -
-Rolika-
senior tag
Jaaaaa
Akkor hagyom is a fenébe. E-s kocsit csak ezért vettem, de kinszenvedés vele a 3 kör. S-em meg még úgysincs. Közben meg rájöttem, hogy "csak" skill card pack -
-Rolika-
senior tag
Mi ez az 50K-s event ami most fut?
Az E-s pályán összeszedtem már bőven többet. Az S-en is össze kell szedni és akkor adja meg a 2 Silver Packot? -
-Rolika-
senior tag
Az érzés mikor a kis B-s MR2-vel A-s ellenfeleket verek meg felbecsülhetetlen.
Most néztem meg, hogy mennyibe kerülnek a Porschék és rájöttem, hogy még egy darabig nem lesz belőle semmi. -
-Rolika-
senior tag
válasz
LamerGyuri #227 üzenetére
Én is laptopon játszok, igaz ebben egy GT740M van, de köszi az ötletet.
-
-Rolika-
senior tag
Nekem is vannak olyanok, hogy egy bizonyos menüpontra nem tudok rámenni. Egyik nap alig tudtam tuningolni, mert nem lehetett kattintani épp arra a menüre.
-
-Rolika-
senior tag
Ezt dobta az előbb
Azt tudjátok, hogy acsiknál mi az az event? -
-Rolika-
senior tag
Köszi
Azt hittem változik. Szívesen mentem volna Hastingsen pár körrel többet. -
-Rolika-
senior tag
Ezek a rózsaszín pöttyös versenyek változnak vagy mindig csak ugyanaz a 4 van?
-
-Rolika-
senior tag
Tuti elmegy. Én laptopon játszom mediumon és simán élvezhető, pedig nem egy erőmű.
Más. Nektek talál multi versenyeket? Vagy inkább csak rossz versenyeket keresek? Még az első nap talált ellenfeleket, akiknek én nem voltam ellenfél
de tegnap óta hiába nyomok a multira, nem talál ellenfeleket.
Amugy WU szerveren tolom. -
-Rolika-
senior tag
Nagyon király, hogy tegnap ráakadtam erre a cikkre.
Gyors el is kezdtem és teljes volt a nosztalgia fíling. Nagyon sajnáltam anno, hogy megszűnt a NFSW.
Pénz még én is költöttem rá ha az emlékezetem nem csal. A kedvencek mindig is a Porschék voltak.
A karácsonyi eventekre emlékeztek? Nagyon király volt a hóban repkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy klasszikus, illegális, utcai, online, izom-árkád autóversenyzős játék feléledt a múltból.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest