- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Na igen, de mi van ha valaki már 4-szer végigtolta az underground2-t?
(oké, 10 évre elosztva). Már fejlből vágtam melyik szinten, hányszor kell kihívni és legyőzni utcai versenyzőt hogy odaadja a boltban nem kapható cuccot. Tudtam melyik URL után melyik autó oldódik fel a kereskedésben, leteszteltem melyik a leggyorsabb kocsi (a kis szögletes hátú Celica)
Lényegében annak, meg Carbon, MW folytatásaként bohóckodok itt Worldben.Ahogy LGyuri is írta, gyertek Worldunited-re. Különösebben bosszantó hiba nincs. A verseny szinkronizáció néha eltolódik (később indul, mögötted ér be a kolléga de mivel jobb időt futott előtted végez), Team Escape össze vissza dobálja a bronze, ezüst, arany kártyákat, de mind azonosra van beállítva nyeremény szempontjából.
(a nem tökéletes netkódot tinédzser forma hekkerek dobták össze, kizárólag a játékosoldali kliens küldte multis adatcsomagok alapján és még farigcsálják a cuccot).
Én ezen a szerveren több mint 60 napja vagyok de egy árva mágneses powerupot nem láttam még használni senkitől (lehet egyáltalán?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest