Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt így nem is írtad, csak áradoztál, hogy a cégek komolyak, azért komoly disztrót használnak, mivel az a tuti. Ehhez én hozzágondoltam, hogy a systemd is alap meg király. Közben meg magad sem ilyet használsz. Mondom, ezzel nincs is semmi baj, tisztán látni sose késő, meg váltani. Szóval egy pozitív dolog összességében.
Továbbá az MX-nek nem sok köze van a debianhoz az apt csomagkezelőn és a deb csomagformátumon kívül. A Debian egy systemd only disztró, systemd-hez fordított, systemd-re dependelő csomagokkal. Persze ez semmit nem von le az értékéből, hogy honnan volt eredeztetve valami.
Bár annyiból neheztelek azért rád, hogy szegény Poettering megdolgozik a homed-vel, erre mind váltotok systemd-mentes rendszerre, így kinek írja szegényke? A végén már csak ő meg ubyegon fogják használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rainbow Six: Siege
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest