- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
hengerPHanda #15898 üzenetére
mikor érkeztél meg?
-
Bling95
őstag
mrgg: mit kapok érte? tapasztalatot xD meg izmot
fec: fehérvár
talmida: talán mégse tört el
fáj mint állat de ez olyan másmilyen érzés mint a multkor
Phanda: Szia
-
stangli
senior tag
válasz
hengerPHanda #15894 üzenetére
Jól néztél volna ki, ha ténylegesen beleástad volna magad a gyerekbe
-
-
művésznő4
senior tag
Sziasztok gyerekek, én is beesek így estére..
Megjöttem a szépítkőzésből.Ejj, csomagolni kéne, de semmi kedvem..
Anyáék meg lent Gyilkos számokat néznek... -
törölt tag
válasz
hengerPHanda #15889 üzenetére
Vagy inkább:
Álmodj egy szebb világot,
a felhők közé sok virágot,
ahol boldog lesz majd minden ember,
szivárvány jelen' meg összes reggel...Ez a Szájbergyerek Rmx Edition, 2006 nyarán ezt toltuk minden nap.
-
-
Killer01
őstag
Jó estét, megint eltűntem
Napi 14-16 óra meló játszik a héten, elegem van már -
ferensz
senior tag
válasz
hengerPHanda #15882 üzenetére
The day that never comes
Egyébként nem feltétlenül muszáj gitártanárhoz járni, én is teljesen magamtól tanultam "meg"
-
hengerPHanda
tag
válasz
ferensz #15881 üzenetére
wow! azt imádom...
bár gitározni sajnos nem tudok, meg akarok majd egyszer tanulni, ha lesz felesleges pénzem gitároktatásra... az már mindegy milyen, csak gitár legyen
azt hiszem vmi metalika számmal játszottam anno, de nem jut eszembe a szám címe... lassú, és szerepel benne a never szó -
ferensz
senior tag
Én is visszatértem közétek egy darabig, gitárhíróban már csak egy event van hátra, és kész vagyok vele
Maga a baleset nem is Tatabányán lenne, hanem Szákszenden. Van egy éppenséggel üresen álló kertesházunk, ott
-
hengerPHanda
tag
Fec:
Én Bp-i volnék
bár ha időm engedi (és mások is
) akkor inkább nem Pesten vagyok, hanem mindig máshol tengek-lengek
Talmida:
Fűnyírásban én is bajnok vagyok, bár a múltkor a kábelt nyírtam el...
-
mrgg
tag
Wictor: Sajnos igen, az éccet is sikerült elkapnom!
Geri Bátyó: Bocsánat, elírtam, GUS PnP-t sikerült szereznem, de nagyon ritkán nem ment a kompatibilitás, Phantom Dezign cuccok voltak csak, amik nem akarták az igazságot.
fec555: Ej, Tatabánya sincs közel... -
mrgg
tag
Na akkor válaszolgatok, ha már bevállaltam:
Magasság: Vagyok vagy 185 cm, ebből le lehet vonni 5-10 centit, mivel "görnyedthátú kocka" módjára szoktam általában járkálni.Tömeg: A nagy tömeget nem szeretem, ezért a mozizást se nagyon.
Amúgy olyan 65-70 kilóra saccolom, de ha 200 kilós lennék, akkor is abban az esetben lennék hatalmas erőfölényben, kivéve ha ráfekszek az ellenfélre.
Érdeklődési kör: Na igen, ebből már kaphattatok ízelítőt...
Érdekes momentumok az életemben? Hm, talán az, ahogy néhány ember bánik egymással...
Hát, számítástechnikai kütyükkel szeretek foglalkozni, szórakozni, használni...
Másra nem vagyok túlságosan alkalmas, erre is nagy nehezen...
Na, ezen röhögni fogtok...
Van ugye a "Süsü keselyűk" című rajzfilm, annó a TV2 adta 2000-2002 környékén, és valamiért tetszett nekem, sőt a mai napig tetszik. Szóval, Gézengúz Gusztit szólítják néha "gégé"-nek, én meg kitaláltam, hogy felveszem ezt a nevet, nem fogom elfelejteni legalább... Csakhát a gg az egy kicsit sűrűn használt név, így elédobtam az "mr" előtagot, hát, valami ilyesmi a története...
bacsis írásához akartam hozzászólni, illetve akartam vásárolni egy Gravis Ultrasound-ot, és így gondoltam a regisztrációra.
Engem csak az áram b---ott meg, de az kétszer is!
Pl. a fentebb említett GUS az, amit példaként tudok mondani, illetve manapság akarok venni egy Socket 7-es konfigot, a 3DMark2001 versenyen kívül a DOS-os cuccok futtatásához. Rádiótunernek Videoton RT-7300 S-t használok, mellé akarok majd egy társat szerezni egy erősítő személyében.
Bling95: Még nyolc nap kínzás? Mit kapsz te ezért?
talmida: Hi neked is!Itt még tűzforróság van, be kéne a ventilátort kapcsolni (egy keveset kéne nyújtózni), pedig ez nem szansájn sztét, hanem a 10. emelet...
fec555: Wow, jó ez, éneket kérünk!És mint már írtam nem rég, Budapesten belül Csepelen élek, ha pontosabb cím kell, azt is adhatok.
-
ferensz
senior tag
válasz
#21559296 #15868 üzenetére
Vagy ha nem is világbéke, lehetne mindenki a szeszrabszolgánk, és hordanák a söröket nekünk
.
Egyébként az ország határain belül lakók közül ki merrefelé lakik? I know, végignézhetném mindenkinek az adatlapján, de mire annyiszor beírnám a captcha-t addigra meg is őrülnék
.
(Lenne egy tervem, azért kérdezem)
@ Wic: Igen, basszusgitár, okés, én pedig a Lovasi leszek
@ next: de gitározás mellett nem tudok énekelni, csak külön
-
ferensz
senior tag
válasz
talmida #15866 üzenetére
Én agyalágyult nem linkeltem, csak simán bemásoltam, egyébként a sapesz Olaszorgászból, Velencéből származik
Itt a linkes forma, ha valaki hiányolná
@ #15865 Wic: alkossunk duót, és szerezzük meg a hatalamat a világ felett
@ next: és ha még látnál basszerozni..
Ezen ne múljon
-
-
ferensz
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=odZ1PGetmEI
Parancsoljatok. Elég gyenge eresztés, de már fáradt is vagyok, nem túl jó a gitár se (akusztikust nemszeretem annyira), meg a notebook mikrofonjával lett felvéve
@ Wic: mielőtt meg lennék gyanúsítva, hogy nem is én vagyok
. Addig örülj, amíg nincs. Nem elég, hogy a hangom rettentő, de még pösze is vagyok mellé.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
#21559296 #15859 üzenetére
Köszi a jókívánságot, de elképzelni sem tudod, hogy mi történt.
Amíg az erőmet gyűjtöttem, ragyogóan sütött a nap, most, hogy kikászálódtam az ágyból
, eleredt az eső, és szakad, mintha dézsából öntenék.
Áááá, itt nem olyan nagy szám a pók.
Van nagy is kicsi is bőven. Az emberek sem olyan ijedősek errefelé..
Pl legelőszőr, amikor beachen voltam itt, csodálkoztam, hogy a kisgyerekek mindent kézbefognak!!
kis rákokat, és mindenféle mozgó tengeriherkentyűt..., én meg ijedten, félve lépkedtem még az 1 cm-es, átlátszó kis rákok között is..
-
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
válasz
ferensz #15853 üzenetére
1)
szerintem nem kellett volna temetkezniük,mert mi lesz, ha mondjuk 3 év múlva kirobban egy új, isteni szikra a tarsolyukból?
..akkor meg feltámadási-koncertet fognak tartani?
Ez olyan fura, hogy az elvárások miatt érzik rosszul magukat egyes zenészek, ha nem hozzák ugyanazt a szintet, amit a többiek..., vagy, amit előírtak maguknak. A művészet nem így működik.
Néha vannak kisebb-nagyobb kihagyások, szünetek.
2)
Hát, akkor jó kábel bekebelezési manővert neked! ..és várjuk a videjót. -
ferensz
senior tag
válasz
talmida #15852 üzenetére
Azért hagyták abba, mert körülbelül 6 éve nem tudtak kiadni albumot, és inkább úgy döntöttek, hogy abbahagyják, mintsem, hogy arra a tucat zenekar szintre süllyedjenek, hogy már csak a koncertezésből élnek meg, mindenki megy a maga útján. Így 23 év után az egész dolog ilyen se veled-se nélküled lett, mert már nem nagyon tudnak újat gyártani, viszont hiányozna nekik az egész "kispálozás".
Egyébként most az akusztikust félreraktam, nem nekem találták ki az akkordozást, maradok a basszusgitárnál
. Egyébként pont most próbáltam meg videót csinálni, de hát esélytelen volt, kell beszereznem egy jack-jack kábelt, hogy fel tudjam vonalbemeneten venni a gitárhangot (kellegykábel, hogy összekössem a géppel
), viszont a videót próbáltam, az szép folyamatosan megy, azzal nem lesz gond.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
ferensz #15827 üzenetére
fecikém, köszönöm szépen a majdnem kimerítő magyarázatot!
Kérdezhetek még valamit?
Miért is volt a temetés? Miért kell nekik abbahagyni a zenélést??
Hogy megy a gitározás? Ha kész vagy, fölteszed YouTubera?
művésznő, nagyon szépen köszönöm a napi jókívánságot.
Egész máshogy indul így a nap.
Fűnyírok egyébként, illetve most épp ahhoz gyűjtöm az erőt...Tegnap kezdtem el, de kb csak az 1/4-éig jutottam el...
Geri bátyó, hogy van a derekad vagy hátad, vagy ahol fájni szokott??
Nem_tomka, és te hogy vagy? Mizújs a gyomroddal?
Vigyázz ám magadra akkor is, ha meggyógyultál már.
Blingecském, tényleg eltört az ujjacskád, vagy csak minket kergetsz a frászba?
Na, tessék, kedves publikum, hogy ne legyen hiányérzetetek, tőlem is van egy csúnya szó.
Wictor, neked milyen napod van?
Bad fijjam, mohi, Ipse, Zod1, Csillag, bocaa, Stangli, Killer, K_Maci, PHanda, geprombolo & neje, Gergő_ és a többiek, BOLDOG CSÜTÖRTÖKÖT KÍVÁNOK NEKTEK, innen a meleg Sunshine Stateből..magamnak meg jó fűnyírást
Ja, és köszöntöm az újakat is..
nagyonnemakaródzikmennifűnyírni
Klemenském, gyühetnél segíteni, tudom, neked nahu rutinod van ebben
-
művésznő4
senior tag
válasz
Geri Bátyó #15846 üzenetére
szerk: Jajj bocsánat!
Most már semmi....én nem vettem észre, hogy írtál!Jajj, de jóó!!
Úgy örülök! ^^
Akkor már csak anyát kéne valahogy meggyőzni.... -
művésznő4
senior tag
válasz
Geri Bátyó #15846 üzenetére
semmi...
-
stangli
senior tag
Muvno most jutottal eszembe a wifirol. Fekszem a kanapen nezem a tvt es netezek, na ez a wifi erzes
-
Bling95
őstag
válasz
Geri Bátyó #15841 üzenetére
ugyérti biztos hogy szereti a régi amcsi verdákat
-
művésznő4
senior tag
válasz
Geri Bátyó #15841 üzenetére
Geri, pü-t megkaptad?
-
-
mrgg
tag
Jó reggelt!
Bling95: Aztán ne törd el megint az egyik lábujjad! -
ferensz
senior tag
válasz
nem_tom #15828 üzenetére
Nem üres az
Ott lötykölődik benne a körülbelül valami kromofággal megegyező elegy. A padlóra nem mertem volna kiönteni, tuti lyukat mart volna rá.
@ABE: nem tehetek róla, hogy én még közelebb állok a majmokhoz, mint egy normál homo sapiens sapiens
. Egyébként nem lehet kérvényezni egyéni rangot? Egy Szeszkazán titulusra gondoltam
-
ferensz
senior tag
Talmi: csak én szontyolodtam hála annak a tudatnak, hogy a kedvenc együttesem abbahagyja, és 40-45 ezer ember énekli egyszerre azokat a dalokat, amik jó ideig nekem magát a zenét jelentették. Tudok másokról is, akik elsírták magukat a végén, még is csak egy 23 éves pályafutás ért itt véget.
Más, most estem haza, azért nem aktívkodtam tegnap, mert egy hirtelen jött felkérésnek köszönhetően tegnap egy mini party volt. Értsd ez alatt azt, hogy ketten kimentünk Bokodra egy stégre, egy üveg pálinkával, két üveg borral, és pecáztunk. Hát mit ne mondjak, igazándiból ez nem az én sportom
. Két és fél órát ücsörögtünk kinn, de én majdnem lefordultam már a székről unalmamban
Hogy érzékeltessem a hangulatot, idézek egy beszélgetés részletet:
Á= Ákos F=Ferenc
Á: Szerintem leették a kukoricát a horogról
F: Akkor húzd ki, és nézd meg.
Á: Nem, nézd nézd nézd, szerintem mocorog az úszó!
F: Ákos, az az úszó k*vára egy helyben vanNa valahol itt lett elegem a dologból. Viszont gyönyörű szép hullócsillagot láttunk. Kívántam is
[Szerk:] Az este kellékei
(Az a szőrös alkar az enyém
)
-
stangli
senior tag
válasz
Geri Bátyó #15813 üzenetére
firefox, ha visszalépsz egyet, akkor ott a szöveg
amúgy ha tudod, hogy ilyet csinál ez a ganaj, akkor miért nem jelölöd ki, majd másolás és voálá
ha ki is lépett, nem kell újból írni, mert belépsz ctrl v oszt túl is jártál a róka eszén
-
Bling95
őstag
jóreggelt
elmentem edzeni , midjárt itt a hétvége
-
mrgg
tag
művésznő4: ? Hamar ítélkedsz...
Geri Bátyó: Nekem IE alatt, ha kidob, belépek, és visszább megyek, akkor visszakapom a szöveget. Azt hiszem fokszi alatt is így van.Jóéjt nektek!
-
művésznő4
senior tag
Jó éjt gyerekek! Én is mentem. Nehéz napom volt...
Szép álmokat, Talminak szép napot! -
törölt tag
válasz
Geri Bátyó #15820 üzenetére
Én is kapok?
Jóéjt Geri, jóéjt mindenki!
Én is léptem.
-
törölt tag
válasz
Geri Bátyó #15818 üzenetére
Érdekes, mert mikor a nagyon hosszú blogbejegyzést írtam, közben még meg is vacsoráztam, addig állt magában és megmaradt a szöveg, pedig egyszer véletlenül kiléptem fogalmazás közben...
Uhh, ilyenkor éjszaka értelmes mondatokat hányok egymásra én is...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
#21559296 #15814 üzenetére
Nálam is Firefox van. Ez sajna a RiOs ostobasága. Ha hosszan írsz valamit, úgy észleli, mintha semmit sem csinálnál és kivág a fenébe. Függetlenül attól, hogy "időkorlát nélkül belépve maradok".
Erről ennyit, mert mindjárt kapok egy 1 napos ban-t.Művésznő: Én is Word-ben szoktam, de nem gondoltam, hogy ilyen hosszú lesz.
-
művésznő4
senior tag
válasz
Múltkor ugyanígy jártam....
Csak a drágalátos iwiw-en...Azóta mindig előbb egy Word-be fogalmazom meg a szöveget, akármilyen kicsi is legyen az és csak utána másolom be a helyére. (kivéve a rövid hsz-eket..
)
Geri: Nekem írod a pü-t?
Jajj drága, semmi gond!
Mondtam, amikor csak ráérsz és lesz erőd! Tényleg ráér!
Inkább pihend ki magadat jól...látom, már nem vagy teljesen önmagad...
Igazán Rád férne egy kis nyugalom. -
törölt tag
válasz
Ezért szeretem a Mozilla-t, nálam is gyakran van ilyen, de az általában megőrzi a szöveget...
-
Geri Bátyó
addikt
Ó, hogy az a bánatos sz.....ba b...ott jó édes k..a anyja. Írtam egy legalább fél órás pü-t és amikor okéztam, kivágott a fenébe. Ugrott az egész szöveg.
Áááááááááááááááááááá!!!!!!
Bocsáss meg Művésznő, de ezt ma már nem tudom újra írni.
Túl hosszú.
Holnap az első dolgom lesz. -
mrgg
tag
Huh, köszönöm a barátságos válaszokat!
művésznő4: Én már csak ilyen vagyok, nem tudok emberhez illően beszélni.
Wictor: Kellhet az, de barombiztos legyen ám, szóval még válaszötletem se legyen!Mi a fenét fenyegetnek már egy korrekt üzlet után? Normálisak ezek?
fec555: Sok sikert a leányzóhoz!Na mentem, átköltözök erről a bátyám-féle MacBook Pro-ról, nekem nem jött be...
-
talmida
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Geri Bátyó #15803 üzenetére
Nagyon sajnálom.
Nem emeltél valami nehezet??
Ima indul.
fec555 az nem volt teljesen világos, hogy "eltörött a mécses, végigzokogtam.." Miért?
Netán mások is sírtak?
Bocs az értetlen kérdésért.
művésznő Nem értem.
Eztse.
-
Bling95
őstag
na elmentem aludni
jóéjt
-
stangli
senior tag
válasz
Geri Bátyó #15803 üzenetére
ez a probléma, hogy nem sörözöl minden nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam topic
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged