Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyLorien
tag
Egyébként nem azért zaklatnak, mert lány vagyok, hanem mert én vagyok a tulaj, és ha vita van, mindenki tudja, hogy csak én bírok rendet tenni.

Sajnos mostanában elég gyakoriak a veszekedések ott.. viszont ezzel arányosan az esetek 90%-ában, ha meglátnak , már tudják, hogy jó ha csendben maradnak, különben KICKBANREGDEL!
-
mrgg
tag
Bling: Ahhoz is lusta vagyok néha...

Geri: Jó nagyot neked is, sok sikert!
LL: Ah, értem!
És a chat hogyan lenne megoldva? (Itt most inkább arra gondolok, hogy hogyan és miben lenne megprogramozva a felülete.) Amúgy támogatom az ötletet, csak szeretek kérdezősködni. 
Hát igen, a lányoknak a neten mindenhol örülnek, nem csoda, hogy zaklatnak...
Amúgy mekkora manapság a közösség DC-n?talmida: Nekem is írt, csengőhangot kínált az illető, hát ha csengőhangot akarok, akkor megoldom, de az eredeti Sony Ericsson csengésnél amúgy sincs jobb. De most nem volt jobb elfoglaltsága a kmm. szemétnek? (Inkább valamennyire moderálom magam...) Szívesen elvinném parlagfüvezni az emberkét, és rabszolgaként dolgoztatnám... (Még mindig fáradt vagyok, pedig már aludtam utána.)
-
Bling95
őstag
válasz
LadyLorien
üzenetére
ez tuti nekemjött?

-
talmida
Közösségépítő
válasz
talmida
üzenetére
Még valamit... Soha nem szoktam hirdetéseket küldeni senkinek!! Még a továbbítsd ezt meg azt fajta emaileket SEM SZOKTAM TOVÁBBÍTANI
. Nem. Soha!
Szóval bármit kaptatok tőlem a FB-on, az mind kamu.Wic, na ez legalább megnyugtat
Köszi a visszaigazolást! A victor név pedig a legszebb név a világon. Azt jelenti, hogy GYŐZELEM!
Szuper jó neved van! 
most viszont megint mennem kell, de majd jövök vmikor....legkésőbb lámpát oltani

-
Démonról jól leírtam, hogy mi van.
Aki nem hiszi, olvasson utána [link]
-
LadyLorien
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem valószínű, hogy megyek... Megfogadtam, hogy az első utam, amint kézben a fizetés, az Sopron lesz... ( Otthon, édes otthon.
) -
talmida
Közösségépítő
Gyerekek, nagyon mérges vagyok,
valaki föltörte a FB jelszavamat és a nevemben küldözgetett üzeneteket.
Ilyen eddig még nem történt velem. Már megváltoztattam a jelszót, legyetek szívesek értesíteni, ha még mindig valami gyanúsat észleltek. Köszönöm! Ja, és azt is megköszönném, ha megírnátok, hogy közületetk ki és mit kapott tőlem az elmúlt pár órában.
A vicc az, hogy csak igen ritkán vagyok a FB-on, min napi tíz perc ..na, meg néha napokig rá se megyek..Most meg ég az üzenet-falam, mindenki azt írja, hogy ezt meg azt küldtem..
Pedig dehogy! 
Ne haragudjatok, de szerintem magyar volt az illető,
mert az amcsi barátaimat MIND személyesen is ismerem. Elég nagy bunkóság amúgy.művésznő, köszi. Igen, az a legjobb hely.

A külön website csak azért jobb, mert a családi titkokat nem láthatja a fél világ, csak az 1/4-e.

-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nyugi, csak ördögűzés...
(Mmint a Démon) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
LadyLorien
üzenetére
mi az, hogy kívánok nektek? miért nem jön el maga is?

(#17482) Wictor értem akkor

-
Bling95
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
whats the fucking

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Naná, hogy összetartunk és naná, hogy elisszuk a sört előlük!
(csak talmida meg ne tudja
)Viszont ezt a wtf-et magyarázd meg, mert nem tudom, hogy mit jelent.
-
LadyLorien
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Előre is jó bulizást kívánok nektek!

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
mi öregek tartsunk össze
18-án elisszuk előlük a sört 
démon? wtf?

-
törölt tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Mondtam, hogy mazochista vagyok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
LadyLorien
tag
Vissza is értem.

Az oldal valószínűleg CMS rendszerre fog épülni, abban fogunk szerkesztgetni és alakítani.
Szerintem a macsek már kicsit jobban van. ( legalábbis látszólag, mert szaladgál... )Köszönöm mindenkinek a füstös jókívánságokat!

Geri Bátyó: Szerintem csak annyi lesz, hogy rákattintassz a fülre, bejön a chat és írsz, mivel már alapból regisztrálva lesz mindenki, aki kéri. Egyáltalán nem bonyolult.

-
törölt tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Szegény nagyapó...
Apám csak 25 évvel idősebb Nálad... 
-
Jónagyot mindenkinek!
Jól megjöttem, de aztán most nem is leszek 1-1.5 órát (Démon). Addig is, kitartás!

LadyL: Az ötlet egyáltalán nem rossz. Tényleg jobban megismerhetnénk egymást (képek, infók, miegymás), viszont a chat nagyon messze áll tőlem (öreg vagyok no
). -
mrgg
tag
Jó napot/estét mindenkinek! (Kéne tuningolni, mert hideg van!
)talmida: Köszönöm, nagyjából megvolt, kétszer is a mai nap.

Klemens: Kíváncsivá tettél!
Jó munkát így megkésve is!Csizmás: Nem én voltam, szóval bejelöljelek?

Bling: Wictor jól mondja, turbodiesel...
művésznő: Azért a mostani termés sem rossz...
Igazából az a legnagyobb hátráltató dolog, hogy már fél éve nem készült róla fénykép (hála az égnek), és azt sem tudom, hogy hol van a fél évvel ezelőtti kép, fotózkodni meg nem szeretek... Szóval még rágnom kell ezt is magamban...LL: Annyit kérdezhetnék, hogy hogyan gondolod a felület megoldását? Gondolom az adott tag adatlapja html lesz, és én itt el is akadtam, pl. életemben nem szórakoztam még az AJAX-szal. (MSN címem nekem nincs, nem is fogok csinálni, nincs kedvem szórakozni az alternatív kliensekkel, az eredeti meg leeszi a s---emről a bőrt, annyit fogyaszt.) Jobbulást a macsekodnak, illetve kellemes füstölést!
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
"életemben nem tudtam jól táncolni, ritmusérzékem nulla és falábú is vagyok, szóval érdekes lesz a dolog"
Há' drága tezsvírem, Isten hozott, máris vihet!
(Vicceltem.
)
De kb. mintha magamat hallottam volna.Lorien: Kellemes füstölgést!

-
LadyLorien
tag
Na, egy kis időre eltávozom ismét. Indul a mandula cigaretta beszerzésre.
Sietek vissza, addig is szépeket nektek!

-
Badman 4ever
őstag
válasz
Bling95
üzenetére
Szerintem az én vagyok, aki semmit nem tett le sehova.

Holnap beiratkozás, már várom az egyetemet.
Kiderült, hogy két fél év tesit kötelező felvenni, de mi döntjük el, hogy mit és egyik ismerősöm rábeszélt, hogy társastáncra járjak, pedig életemben nem tudtam jól táncolni, ritmusérzékem nulla és falábú is vagyok, szóval érdekes lesz a dolog.
LadyLorien: Nekem tetszik, támogatom.

-
LadyLorien
tag
Egyébként visszatérve a weboldalra, még így utoljára:
Nem csak a chatből állna, csak mi láthatnánk teljes egészében a weboldal tartalmát ( mindenki kapna reget, aki a család tagja.)
Tehetne fel mindenki magáról infót, amit meg szeretne osztani a családdal, képeket lehetne feltölteni, és mindezt úgy, hogy csak az a pár ember láthassa, aki regisztrációval rendelkezik.Mindenki önmaga lehetne, szabályok nélkül és anélkül, hogy több ezren elolvasnák.
Ennyi lett volna a lényeg.

-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Harcias vagy?
Hajajj, akkor legközelebb fülem, farkam behúzom. 
Bling: Ááá, tényleg nem, csak híresebb vagy néhány vízilabda csapatnál.

-
Bling95
őstag
én meg főleg nem tettem le semmit az asztalra

-
LadyLorien
tag
válasz
Bling95
üzenetére
Rendben, akkor én azt hiszem elvetem az ötletet.
Ha mégis változna a "közvélemény" max. megint előszedem. 
Wictor: Annyi mindent én sem tettem le arra a bizonyos asztalra.
Abszolút nem kell szégyellned magad.
*fejbúbsimi*
Nyugodj meg, ha igazán fenyegetve érzem magam, akkor önvédelmi pozíciót veszek fel, de tudom, hogy nem bántásból írtad. 
-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Nem lenne jogod megszólalni? Ezerszer többet letettél életedben az asztalra, mint én, pedig össz-vissz 1 évvel vagy idősebb nálam. És mégis én emeltem fel a hangom.
És most meg szégyellem magam, de tényleg. 
-
-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Msn - megoszt?! Páran már beszéltünk úgy.

Tényleg elnézést, nem akartam senkit megsérteni a véleményemmel, pláne nem Téged. Remélem azért nem sértettelek meg vele?!

Egyébként azt sem értem, hogy az én általam, poénból készített és nem éppen tetszést arató kérdőívem is hogy került be a bejegyzésbe anno?!

-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Ebben van igazság, nem tagadom, de aki gyorsan akar beszélni a másikkal, annak ott az msn, skype, privát (ok, az nem gyors), vagy végső esetben a telefon.
A forró olajasat meg csak azért mondtam, mert lehet, hogy van olyan tag, aki szerint pont ez kell és miért szólok bele egyedüliként és ítélem "halálra" az egészet, mielőtt más még hozzá sem szólt a témához.
Valamint hogy én nem vagyok mostanság túlzottan aktív tag és megmondom őszintén, hogy szeptember 1-től terveztem egy hosszabb kihagyást is (időhiány miatt), de azt hiszem ebből nem lesz semmi. -
LadyLorien
tag
válasz
üzenetére
Egyáltalán nem mondtam ilyet...

Csak amíg hsz-eket szerkesztgetünk itt, addig 50x megírjuk ott, amit "mondani" szeretnénk és hamarabb jönne rá reakció, ergo: rövidebb idő alatt többet tudnánk beszélgetni.

Nem önt szerintem senki forró olajat a nyakadba, neked is lehet véleményed.. Ha éppen ez az álláspontod... akkor ez.. ennyi.

-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy elbukott ötlet, hanem azt, hogy szerintem nem éri meg belekezdeni, mert nem hiszem, hogy sokan használnák. Elég sokan iskolába járnak még a csapatból, jön a szeptember, nem leszünk annyira aktívak, mint mondjuk nyáron. De ez csak egyéni vélemény, nem akarok semmi elrontója lenni. Köszönöm, hogy gondoltál erre és hogy értünk csinálnád, de szerintem nincs rá nagy igény.

Ráadásul ez egy plusz munka lenne Neked is.
Ui: Antiszoc köcsög vagyok, tudom. Meg mit szólok bele ilyenbe, mikor én csak egy "külsős" vagyok...

És most jöjjön valaki, aki a nyakamba önti a forró olajat!

-
LadyLorien
tag
válasz
üzenetére
Ez direkt csak nekünk lenne.
Nem az egész PH!-nak 
Persze, biztos mindenki felvette már az itt található embereket msn-re, de azért mikor mindenki egyszerre beszélget, az jobb és közvetlenebb.

Na jó, nem kampányolok, döntsétek el...

Ha igényt tartotok rá, akkor neki kezdek, ha nem, akkor nem.
De látom, hogy egy ember már van, aki szerint elbukott ötlet. ( Csak arra próbáltam alapozni a dolgot, hogy ti azért elég sokat beszélgettek egymással... és van összetartás. )
-
LadyLorien
tag
válasz
üzenetére
Direkt úgy beszéltük meg Művésznővel, hogy szavazásra bocsájtjuk, hogy ne csak azért legyen, hogy ne használja senki, mert azért nem éri meg megcsinálni

Tehát pont az lenne a kérdés, hogy ti szeretnétek-e ilyet?

Esetleg egyéb ötletet is elfogadok, hogy milyen menüpontok legyenek, mit lehessen csinálni, milyen funkciókkal rendelkezzen stb.Nem lenne megkötve semmi, mert az az oldal értünk lenne, nem csak azért, hogy én csinálhassak valamit...
Próbálok egy kicsit segíteni nektek, ha már ilyen kedvesen befogadtatok közétek. 
... és szerény véleményem szerint egyszerűbb egy chaten beszélgetni, mindig mindig hozzászólásokat szerkesztgetni...

-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Hát ha Művnő nem ellenzi, Te pedig szeretsz dolgozni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak azért mondom, mert a PHchat is elbukott...Bling: Én már idebent is megfagyok, 19 fokra hűlt 1 éjszaka alatt a lakás.
-
Bling95
őstag
na motoroztam eg órát szakadó esőben , fasza volt

fázom mint állat
-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Ohh, jobbulást a földszintes aszfaltcirkálónak!

Hát, én nem tudom. A topicot is néha chat-nek használjuk.

-
művésznő4
senior tag
Na, gyerekek! Megvitattuk a dolgot LadyLorival és én benne vagyok. Már csak rajtatok áll a dolog.
A kérdés, hogy szeretnétek-e egy weboldalt, külön a kiscsalád számára, ahol nyugodtan tudnánk chatelni, képeket feltölteni, megvitatni fontos kérdéseket, meg a kis kedvteléseinknek teret adni, stb.
Természetesen ide is írogatnánk, de az legalább CSAK a miénk lenne és chat-en beszélgetni amúgy is közvetlenebb.
Na, kinek hogy tetszik az ötlet?
Ha benne vagytok, szavazzatok, mert addig nem fárasztom feleslegesen LadyLorit..
Ha valamit kifelejtettem, szólj közbe nyugodtan... 
Köszönöm, ölelés!

-
LadyLorien
tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Nincs semmilyen női összeesküvés...

Csak egy ötletem támadt, amit először meg szeretnék beszélni Művésznővel.
-
művésznő4
senior tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
pü

-
geprombolo
őstag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Mi lenne az? Saját költségeden összehozni a családot egy talira?

-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Én a saját nevem sem szeretem. Viktor - olyan hivatalos, nemde? De...

Jó reggel(i)t!
-
-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Nálunk meg a Bernadetteket Berry-nek hívta az egyik tanár. Mert az olyan magyaros.

Huhh, OFF hadjárat...

-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Pedig jól lehet becézni. Ettykeeeh...
(Természetesen vicceltem.) -
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Nem lehetne az eredeti neved becézni? Az egyszerűbb lenne, mint az LL.

-
-
törölt tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Hát igen, én ilyen "koránkelő" vagyok...
Még 1 napig. 
Bejelölésről: Bírom a FB-ot. Azt mondja nekem, hogy B. megbökése.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
LadyLorien
üzenetére
Ms. Lorien, bejelöltem magát

@ Réka elvtársnő....
beszéltem az exxel telefonon, hát kiderült, hogy már régebbóta össze akart jönni vele....sebaj, megkönnyíti a felejtést a gyűlölet.
szóval egy kiskandúr gazdát keres

mod2: Ms.Lorien - facebooooookkkk
-
művésznő4
senior tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Hm...ahogy gondolod.
Nekem mindkettő megfelel.
Kíváncsivá tettél. 
Szia Wic!

-
LadyLorien
tag
Jajj Művésznő! Mielőtt el nem felejtem.. Tegnap eszembe jutott valami, ami talán kivitelezhető lenne ( így a családdal kapcsolatban), írjak privátot vagy inkább msn-en mondjam el neked az ötletem?

-
Bling95
őstag
válasz
LadyLorien
üzenetére
én azért elég sok vizet láttam mostanában

-
LadyLorien
tag
válasz
Bling95
üzenetére
Annak én is örülnék, mivel még el szerettem volna menni nyaralni valahová, bár jelenleg elsődleges, hogy 4 hónap után végre hazalátogatok a családomhoz az ország másik felébe.
Azt mondjuk sajnálom, hogy elkezdett romlani az idő... Egész nyáron vizet is csak csapból láttam...

(#17422) Bling95: Akkor én most erőteljesen irigykedek...

-
Bling95
őstag
válasz
LadyLorien
üzenetére
ne érts félre nincs nekem rossz kedvem
csak azért jolenne ha nyár maradna
-
művésznő4
senior tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Éééniiis! Az egyik legjobb ünnep!
Illetve....már tulajdonképpen az emberek sem tudják, hogy mit is ünnepelnek tulajdonképpen ( a szeretet, Jézus születése vagy az ajándékok/ vásárlás
) , de tény, hogy a legszebb ünnep a világon. 
Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, hogy már dolgozol?

Én fiatalabbnak hittelek. Azt hittem, még te is tanulsz...
-
LadyLorien
tag
válasz
Bling95
üzenetére
Hát igen.. de gondolj arra, hogy mindig van olyan, akinek rosszabb...
(Például azoknak, akik úgy tanulnak, ahogy én is régen...-> Reggel fél 7-től este 7-ig csak suli... <-
)Ettől csak jobb lesz a kedved.

(#17419) művésznő4: Régen imádtam, de már pár éve nem kimondottan. Amikor az ember egyedül ünnepli mindet, megváltozik a véleménye..

20 éves vagyok...
Tehát annyira nem vagyok idősebb szerintem.
Mondjuk elég hosszú történet, hogy miért nem tanultam tovább és miért kezdtem el dolgozni... 
-
Bling95
őstag
válasz
LadyLorien
üzenetére
sőt ! 10 hónap mulva nyáriszünet

am az első 1-2 hétben még jo buli lesz a suli, utána már kevésbé
-
Bling95
őstag
válasz
LadyLorien
üzenetére
reggel van még
mondjuk hogyha belegondolok hogy szerdán ilyenkor már 4 órán tulleszek -
LadyLorien
tag
válasz
művésznő4
üzenetére
Szép Jó "Reggelt" / Napot Kívánok mindenkinek!
( nekem főleg reggel van még.. )Köszönöm, hogy maradhatok.
Művésznő, igen észrevettem, hogy sok a közös bennünk.
Egy kicsit ezért is voltál annyira szimpatikus, na meg másért is...
Néha benéztem ide, csak nem írtam.
Nagyon jól elvagytok, néha alig bírom követni.. de azért igyekszem beilleszkedni. 
-
művésznő4
senior tag
Jesszusom, hogy ti mennyit termeltetek itt tegnap!

Szinte csak átfutottam, de még így is sok volt!
Nem is baj, örülök, ha jó a hangulat a kis "házunkban".

Klemens: Kuytikkal vigyázni!

Talmi: Istenem! Szörnyen sajnálom a picikét...
De ő már egy sokkal jobb helyen van! 
mrgg: Hát de fiacskám, ez lett volna a lényeg!
Ne fél, nincs mitől tartanod.
Itt senki nem fog kinézni téged. Senki sem tökéletes. De egyszerűn így olyan személytelen a dolog...arc nélkül. Kérlek! Mutass nekünk egy képet! Vagy max. privátban...
LadyLoriii: Jajjj, dejó, hogy itt vagy velünk!
Köszönöm, hogy kitöltötted az ívet. Ez csak afféle formalitás, de mindenkivel kitöltetjük...mer' hogy hát ez a szabály 
Szerintem maradhatsz nyugodtan és úgy látom, a többieknek sincs eze ellen kivetni valója
Üdv a kiscsaládban, remélem tetszeni fog a társaságunk! A rajzod pedig fantasztikusak!
Sok a közös bennünk...
Mmint érdeklődésileg. (:Engem ma bejelölt Lori, meg Csizmáska is.
Lassan összeáll a csapat! 
-
Bling95
őstag
a T.D.-ből hogy csináltok viccet?

-
Mr.Csizmás
titán
jóestét

sikeresen hazatértem
valakit bejelöltem facebookon, csak nem tudom, hogy kit...az illető jelentkezzen nálam plz 
-
Klemens
őstag
Jò reggelt!
Na, itt vagyok, egyben, vàrom a vonatot.
Dèlutàn majd leìrom mi volt. -
talmida
Közösségépítő
OK, sikerült.
Köszi a segítséget!
Jó sokat bénáztam, bocs! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Nem. Soha! 
)
valaki föltörte a FB jelszavamat és a nevemben küldözgetett üzeneteket.
Ilyen eddig még nem történt velem. Már megváltoztattam a jelszót, legyetek szívesek értesíteni, ha még mindig valami gyanúsat észleltek. Köszönöm! Ja, és azt is megköszönném, ha megírnátok, hogy közületetk ki és mit kapott tőlem az elmúlt pár órában.
A vicc az, hogy csak igen ritkán vagyok a FB-on, min napi tíz perc ..na, meg néha napokig rá se megyek..Most meg ég az üzenet-falam, mindenki azt írja, hogy ezt meg azt küldtem..
Pedig dehogy! 
mert az amcsi barátaimat MIND személyesen is ismerem. Elég nagy bunkóság amúgy.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönöm, hogy kitöltötted az ívet. Ez csak afféle formalitás, de mindenkivel kitöltetjük...mer' hogy hát ez a szabály